Dost kazigi

Anjelbjk27

Ol der ve olur.
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
118
37
28
Arkadaslar size danismak istiyorum simdiden tesekkurler.Bir arkadasim var sekiz senelik hepimiz evlendik her zaman destek oldum kendisi kendinden baskasini dusunmez.Ev almislar esiyle bana msj atti napiyosun gibisinden bende cvp verdim konu evin oldugu yere geldi kendisi ipsiz sapsizlarin adiyla ün yapmış bir yerden ev aldı, oralar cok uzak dedim ben yolu sevmiyorum dedim o da bana senin oturdugun yerde çok var şusu busu suruyelisi falan dedi bende dedim ki sana katılmıyorum oralarda asıl var dedim ve gerçekten kime sorsanız herkez öyle der ben alttan alıp sana kızmıyorum alınmıyorum gebesin ben seni seviyorum dedim aonra konuşuruz dedim benim ona attığım bu majları eşine ve ortak arkadaşlarımıza göndermiş ben çok kıZdım eşler ne alaka çocukmuyuz dedim herkeze yaymış ben küçüm semişim falan beni kötülemiş tamam dedim hiç bişi demedim gebe dedim alınmıyorum dedim ve beni engellemiş engeli kaldırmış duruma çok ağır sözler yazmış aciz insan hiç birşey yapamayan insan insanların aldıklrına laf ypan aciz insan yazmış herkez arkandan konuşuo okuyunca anlıycaksınız yazmış bişi yazmadım pzt mahkemeye vermeyi düşünüyorum çok kırıldım üZüldüm arkdaşlar haksızmıyım ne yapmalıyım sizce

Mahkemeye vermek mi biraz abartmiyor musunuz
İkinizde birbirinizi elestirmissiniz ikinizde aynı durumdasiniz

Görüşmeyin olsun bitsin mahkemede hakime ne diyeceksiniz Allah askina

Msjları bende duruyor ben hiç kötü kelime kullanmayıp alttan aldım herkesin görecegi bir yerde benim için ağır sözler yazmış size biri aciz dese ne derdiniz zavallı insan yazmış kabulmu etmeliyim

Msjı koyabilseydim anlarsınız aciz insan yazmış sürekli ve ortak cevremiz çok fazla hepsi inanamadı şok oldu beni çevreme küçük düşürücü sözler gururum çok kırıldı

Laf sahibinde batar kötü konuşan o olsun sen soranlara ben görüşmüyorum hiç kimse için kötü konuşmam herkes kendine yakışanı yapar de
Engelle onu bukadar basit

Msjları bende duruyor ben hiç kötü kelime kullanmayıp alttan aldım herkesin görecegi bir yerde benim için ağır sözler yazmış size biri aciz dese ne derdiniz zavallı insan yazmış kabulmu etmeliyim
Aciz deyince aciz mi oluyorsunuz
Biri bana aciz dese üstüme bile alinmam

Abartıyo olabilirim arkadaşlar haklısınız ama inanın çok ağır sözler yazılmış hiç bir suçum olmadığı halde kabullenemiyorum

Mahkemeye vermeyin hamile arkadasiniz belki siz haklısınız ama bende hamileyim insan hamileyken bazen sacmalayabiliyor hormonlardan daha hassas oluyoruz affedin ya da iliskiyi tam koparin bence

Mahkemeye vermeyin hamile arkadasiniz belki siz haklısınız ama bende hamileyim insan hamileyken bazen sacmalayabiliyor hormonlardan daha hassas oluyoruz affedin ya da iliskiyi tam koparin bence

Buna da katılmıyorum, hamile diye ortalığı kırıp dökmeye hakkı yok bir kadının ,hamilelik sığınılacak liman değil tamam hormonal dengesizlik olur ama yinede o kişinin problem çıkarmasına etken degil

Klasik kadın cekememezliği. Benim evim daha güzel seninki tü kaka muhabbeti. Belki siz "ben bi şey demedim o baslatti " diyebilirsiniz ama başta ben yol sevmiyorum çok uzak oralar lafiniza alinmis olabilir. Niye bunu diyosunuz mesela. Onun dedigi de sacma sizin orasi fakir semti suriyeliler felan xd cümlesi fazlaca ayıp. Kisacasi birbirinizi cekemiyosunuz. Ama en komigi de iki birbirini cekemeyen kadinin birbirine laf sokmasinin mahkemeye tasinacak olmasi. Savciyi kendinize guldurmek istemiyosaniz vazgecin. Ki sizin adinizi vermemiş ben ona yazmadim dese yirtar siz kotu duruma dusmus olursunuz. En ufak bir olayda birbirinizi mahkemelere verip göz oymaya calisiyosunuz bu durumda çok dost oldugunuzu sanmiyorum. Gorusmeyi kesin yeterli olur ve kebdinize daha iyi arkadaslar bulun.

Şu ey zavallı insan küçük hesapların peşinde olan insan aciz insan kimsenin ne aldığını yaptığını çekemeyen zavallı insan kendi mıtsuzluğunda boğulan aciz insan sen yapamadıklarınla insanların diline düşen aciz insan zavallısın yazmış bunu ben kabul edemem eşime dedim küplere bindi benim bebeğim olmadı tedavilik durumumda olmadı doktor gerek görmedi bu arkadaşımla hep dertleşirdim ufacık sebepden bana bu kadar ağır konuşamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…