- Konu Sahibi Anjelbjk27
-
Şımarık bide hamile dio bana ben hassas oluyoruz diyorum alıngan oluyorz diyorum allah kocaniza yardım etwin vallahiMesajlarimdan alıntı yapıyorsaniz muhatap oluyorsunuz demektir ay pardon hamilesiniz siz üstünüze gelmiyim
Dovseydin bari hamileyim dieMesajlarimdan alıntı yapıyorsaniz muhatap oluyorsunuz demektir ay pardon hamilesiniz siz üstünüze gelmiyim
Bana ilk siz yazdınız ne kavgacı çıktınız ya akşam akşam hayret bişey gidin işinize bakın
Tabi en ufak bir tartismada boyle ağir laflar etmesi çok üzücü. Ama hepimiz yasiyoruz boyle seyleri. Kim kime güveniyor ki? Yeri geliyor annemiz babamiz bizi gücendirip ağlatiyor. Yani normal böyle şeyler. Bence kendisiyle konuşun ya da tamamen ilişkinizi kesin. Çocuk gibi sosyal medyadan laf sokmak nedir ya? Bence böyle biri için değmez oyle uğrasmaya. Hem dedigim gibi mahkemeye verseniz savci gercekten ilgilenmez ohaldeyiz ve tutup iki kadinin atişmasi icin zaman harcayacak bir personel olacagini sanmiyorum ulkede o kadar mesele varken.Çok gücendim die zoruma gitti çünkü ve bu insana çok destek olmuştum manevi maddi o yüzden
Neyse sizinle muhatap olmucam seviyemde degilsiniz byeeeMesajlarimdan alıntı yapıyorsaniz muhatap oluyorsunuz demektir ay pardon hamilesiniz siz üstünüze gelmiyim
Şımarık bide hamile dio bana ben hassas oluyoruz diyorum alıngan oluyorz diyorum allah kocaniza yardım etwin vallahi
Bence baya kücümsemisEe küçümsemişsiniz işte basbayağı.
Hakkımsa tabiki yararlanırım sonucu ne olursa olsun benim kararımdır teşekkür ederimMahkemedekilerin tek işi sizsiniz zaten.
Şahsınıza tehdit mi var ? Şahsınıza küfür mü var ? Hakkınız olan ne ?Hakkımsa tabiki yararlanırım sonucu ne olursa olsun benim kararımdır teşekkür ederim
Insan hamile kalinca niye sadece kendisi hamile kalmis givi dusunup davraniyor bunu anlamiyorum ben deAy bırakın bu hamile değilseniz anlamazsınız laflarını ya ,benim başımdanda geçti hamilelik hemde 2 defa ve hiçte arkasına sığınıp millete kan kusturmadim hamile kalmak olağan üstü bir şey değil büyütmeyin
Bunlari sizin ismiNizi verereKmi yazmis savunmasinda ben ona demedim dese ne olacak nasil kanitlayacaksinizŞahsıma hakaret var biri size herkezin sizi tanıdı yerde aciz insan zavallı insan yazarsa ssesi kalırmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?