- Konu Sahibi Anjelbjk27
-
Konu sahini küçümsemis arkadaşı da alınmış hamile degilseniz anlayamazsinizBuna da katılmıyorum, hamile diye ortalığı kırıp dökmeye hakkı yok bir kadının ,hamilelik sığınılacak liman değil tamam hormonal dengesizlik olur ama yinede o kişinin problem çıkarmasına etken degil
Dostum çok var karşı tarafın hiç yok burda herşeyi söylemediğim için eksik anlatmış bulunuyorum saygı duyuyorum tşk ederimKlasik kadın cekememezliği. Benim evim daha güzel seninki tü kaka muhabbeti. Belki siz "ben bi şey demedim o baslatti " diyebilirsiniz ama başta ben yol sevmiyorum çok uzak oralar lafiniza alinmis olabilir. Niye bunu diyosunuz mesela. Onun dedigi de sacma sizin orasi fakir semti suriyeliler felan xd cümlesi fazlaca ayıp. Kisacasi birbirinizi cekemiyosunuz. Ama en komigi de iki birbirini cekemeyen kadinin birbirine laf sokmasinin mahkemeye tasinacak olmasi. Savciyi kendinize guldurmek istemiyosaniz vazgecin. Ki sizin adinizi vermemiş ben ona yazmadim dese yirtar siz kotu duruma dusmus olursunuz. En ufak bir olayda birbirinizi mahkemelere verip göz oymaya calisiyosunuz bu durumda çok dost oldugunuzu sanmiyorum. Gorusmeyi kesin yeterli olur ve kebdinize daha iyi arkadaslar bulun.
Şu ey zavallı insan küçük hesapların peşinde olan insan aciz insan kimsenin ne aldığını yaptığını çekemeyen zavallı insan kendi mıtsuzluğunda boğulan aciz insan sen yapamadıklarınla insanların diline düşen aciz insan zavallısın yazmış bunu ben kabul edemem eşime dedim küplere bindi benim bebeğim olmadı tedavilik durumumda olmadı doktor gerek görmedi bu arkadaşımla hep dertleşirdim ufacık sebepden bana bu kadar ağır konuşamaz
Onlrı söyledim beni evine davet etmedi hiç bi zaman etmedi ama kendisi her zaman bizimleydi bu mevzu dah sonra olduEv aldığını söyleyen insan fikir sormak için aramaz hayırlı olsun demenizi istemiştir... keşke hayırlı olsun geliriz bir gün inşallah deseymişsiniz. hiç hoş olmamış oralar şöyle sevmiyorum vs muhabbeti...
Çok sevindim her zaman araştık aradım sordum zatenArkadaşınızın hamilelik haberinde ne hissettiniz ?
Konu sahini küçümsemis arkadaşı da alınmış hamile degilseniz anlayamazsiniz
Ben de saygi duyuyorum ama madem çevreniz var neden bu kisiyi kafaniza takip mahkemelerle uğrasmaya kalkisiyorsunuz bence oldukca gereksiz boşverin gitsin.Dostum çok var karşı tarafın hiç yok burda herşeyi söylemediğim için eksik anlatmış bulunuyorum saygı duyuyorum tşk ederim
Küçümsemedim diyorum arkadaşım kendisi benim oturdugum yere oyle konuşunca ben yqzdım ona bende oralara gelemiyorum çok uzak kayınvalidem orda oturuyor bi kaç ayda bir giderimKonu sahini küçümsemis arkadaşı da alınmış hamile degilseniz anlayamazsiniz
Çok gücendim die zoruma gitti çünkü ve bu insana çok destek olmuştum manevi maddi o yüzdenBen de saygi duyuyorum ama madem çevreniz var neden bu kisiyi kafaniza takip mahkemelerle uğrasmaya kalkisiyorsunuz bence oldukca gereksiz boşverin gitsin.
Ben size cevap yazmadım benle muhatap olmayinAy bırakın bu hamile değilseniz anlamazsınız laflarını ya ,benim başımdanda geçti hamilelik hemde 2 defa ve hiçte arkasına sığınıp millete kan kusturmadim hamile kalmak olağan üstü bir şey değil büyütmeyin
Msjları bende duruyor ben hiç kötü kelime kullanmayıp alttan aldım herkesin görecegi bir yerde benim için ağır sözler yazmış size biri aciz dese ne derdiniz zavallı insan yazmış kabulmu etmeliyim
Ben size cevap yazmadım benle muhatap olmayin
Bana ilk siz yazdınız ne kavgacı çıktınız ya akşam akşam hayret bişey gidin işinize bakınMesajlarimdan alıntı yapıyorsaniz muhatap oluyorsunuz demektir ay pardon hamilesiniz siz üstünüze gelmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?