Dost kazigi

Bende neler yaşadim ne kaziklar yedim dostlarimdan emin olun.. Yemegimi bolustugum kardes bildigim insanlar işten cikarilmama sebep oldular.. Hepsi gecti gitti Allaha havale ediyorum hepsini obur dunyada hesaplasacagiz insallah.. Siz de Allaha havale edin unutmaya calisin.

Mahkeme cok gereksiz olur bu kadar buyutmeyin kesinlikle. Aranizda bir gecmis var onun hatrina uzatmayin derim

Mahkeme mi? Bence suan sen cocukluk yapıyorsun . 8 sene arkadaşsınız fakat iyi bir arkadaş değilmissiniz ! Sosyal medyadan laf çarpmak eski de kalmadımı o!

Amaaan hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah deyip niye geçiştirmediniz de yok semt kötü yok şöyle yok böyle muhabbetlerine girdiniz ki arkadaşının huyunu da biliyorsun dertsiz başına dert açmışsın uğraşma boşver.

Gercekten dostunun moralini bozarak kazik atmissin.Gule gule otur demek cok mu zor birsey o da isterdi daha luks semtten almak ama parasi oraya yetti demekki.

Ustelik daha iyi semtte oturmakla kaliteli olunmuyor.

Yav "hayırlı olsun, çok sevindim" demek hevesi kursakta bırakmaktan daha mi zor anlamıyorum ki.

Bence de mahkemelik bir olay yok. Boş verin gitsin. zor oluyor sizi anlıyorum yakın dediğiniz kişiden bunları duymak ama gerçek yüzünü görmüşsünüz arkadaşlığınızı kesersiniz. Herkes kendine doğru olanla yaşar.

Ev aldin mi almadin mi muhabbetleri bitti
Evin muhiti tartışılıyor.
Arkadasim şu devirde basinizi sokacak ev bulmussunuz daha benim muhitim iyi ay yok benim evin yeri daha iyi diye konusuyorsunuz.
Üstelik suriyelilerin olmadigi yer yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…