- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Anjelbjk27
-
Mahkeme mi? Bence suan sen cocukluk yapıyorsun . 8 sene arkadaşsınız fakat iyi bir arkadaş değilmissiniz ! Sosyal medyadan laf çarpmak eski de kalmadımı o!Arkadaslar size danismak istiyorum simdiden tesekkurler.Bir arkadasim var sekiz senelik hepimiz evlendik her zaman destek oldum kendisi kendinden baskasini dusunmez.Ev almislar esiyle bana msj atti napiyosun gibisinden bende cvp verdim konu evin oldugu yere geldi kendisi ipsiz sapsizlarin adiyla ün yapmış bir yerden ev aldı, oralar cok uzak dedim ben yolu sevmiyorum dedim o da bana senin oturdugun yerde çok var şusu busu suruyelisi falan dedi bende dedim ki sana katılmıyorum oralarda asıl var dedim ve gerçekten kime sorsanız herkez öyle der ben alttan alıp sana kızmıyorum alınmıyorum gebesin ben seni seviyorum dedim aonra konuşuruz dedim benim ona attığım bu majları eşine ve ortak arkadaşlarımıza göndermiş ben çok kıZdım eşler ne alaka çocukmuyuz dedim herkeze yaymış ben küçüm semişim falan beni kötülemiş tamam dedim hiç bişi demedim gebe dedim alınmıyorum dedim ve beni engellemiş engeli kaldırmış duruma çok ağır sözler yazmış aciz insan hiç birşey yapamayan insan insanların aldıklrına laf ypan aciz insan yazmış herkez arkandan konuşuo okuyunca anlıycaksınız yazmış bişi yazmadım pzt mahkemeye vermeyi düşünüyorum çok kırıldım üZüldüm arkdaşlar haksızmıyım ne yapmalıyım sizce
Amaaan hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah deyip niye geçiştirmediniz de yok semt kötü yok şöyle yok böyle muhabbetlerine girdiniz ki arkadaşının huyunu da biliyorsun dertsiz başına dert açmışsın uğraşma boşver.Arkadaslar size danismak istiyorum simdiden tesekkurler.Bir arkadasim var sekiz senelik hepimiz evlendik her zaman destek oldum kendisi kendinden baskasini dusunmez.Ev almislar esiyle bana msj atti napiyosun gibisinden bende cvp verdim konu evin oldugu yere geldi kendisi ipsiz sapsizlarin adiyla ün yapmış bir yerden ev aldı, oralar cok uzak dedim ben yolu sevmiyorum dedim o da bana senin oturdugun yerde çok var şusu busu suruyelisi falan dedi bende dedim ki sana katılmıyorum oralarda asıl var dedim ve gerçekten kime sorsanız herkez öyle der ben alttan alıp sana kızmıyorum alınmıyorum gebesin ben seni seviyorum dedim aonra konuşuruz dedim benim ona attığım bu majları eşine ve ortak arkadaşlarımıza göndermiş ben çok kıZdım eşler ne alaka çocukmuyuz dedim herkeze yaymış ben küçüm semişim falan beni kötülemiş tamam dedim hiç bişi demedim gebe dedim alınmıyorum dedim ve beni engellemiş engeli kaldırmış duruma çok ağır sözler yazmış aciz insan hiç birşey yapamayan insan insanların aldıklrına laf ypan aciz insan yazmış herkez arkandan konuşuo okuyunca anlıycaksınız yazmış bişi yazmadım pzt mahkemeye vermeyi düşünüyorum çok kırıldım üZüldüm arkdaşlar haksızmıyım ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?