- Konu Sahibi beautifuljin
-
:) İlk şoku atlattım ama artçılar bitmek bilmiyor her gün yenisi ekleniyor, bu da beni yıpratıyor, geçecek elbet bir gün :) sonuçta olmuşla, ölmüşe çare yok.Taaaa bacak kadar çocukken bile arkadaş olduğum hatta onun olmadığı zamanları hatırlayamadığım,kendimi bildim bileli kankam olan birinin gerçek yüzünü 28 yaşında anca görebilmiş biriyim
İlk şoku atlatınca geçiyor
evet yüzleşsem yüzüne tükürsem yarabbi şükür der :) beni hiç çekememiş her yaptığım batmış ona ama bana helal olsun derken arkamdan hep kötülemiş, çarpıtmış olayları...Bence yüzleşmelisin içindeki öfke ancak o zaman diner .
Kendine de çok kızma hepimiz zaman zaman hata yaparız .
daha çok detayı var ve bende kendi kendime nasıl bu kadar uzun süre rol yapmış diyorum ama taşlar tıkır tıkır yerine oturuyor ve sonuç olarak bence ciddi anlamda ruhsal sağlığı bozuk, bir tür şizofren...nasıl idare etmiş kadın şaşırdım 12 yıl be dile kolay yakalamsaydınız kimbilir daha ne kadar giderdi
Öyle güzel oynamışki, beni herkese kötü tanıtmış, bana da onları kötü tanıttı hep o yüzden kimse kimseye sen bana bunu niye dedin, neden dedin diye sorgulamadı bile, şimdi diğer kızlarla konuştuğumda biz seni bencil, kendini beğenmiş ve ona sürekli eziyet ediyorsun sanıyorduk, hiç mi şüphelenmediniz diyorum benim ona nasıl davrandığımı görmediniz, gördük ama çok güvendik ona yalan söylediğini düşünmedik diyorlar.İnsan sevdiği insanlara bu tavırları bu lafları konduramıyor ondan zaten daha ağır gelmesi kör olduğumuzu anlamamız.
Bundan çok daha güzel kazıklar yedim edilmedik laf kalmamıştı arkamdan ama çok iyi oldu zararın neresinden dönersen kardır. Kendini geçte olsa kurtarmışsın. Senin dedikodunu yaptığı insanları biliyorsan git onlara de beni nasıl tanıdınız bilmiyorum ama ben anlattığı insan değilim bi gün dinlemek isterseniz anlatırım. Ben böyle yaptım ve hep dinlendim hakkımda konuşulanlardan onlar dahi pişman oldu. Sonuç ben o insan yüzünden hiç bir şey kaybetmedim aksine çok şey öğrendim.
En iyi tavsiye kime ne anlatacağınızı öğrenin. Hayatınıza dair her şeyi bir insana anlatmayın.
Öyle güzel oynamışki, beni herkese kötü tanıtmış, bana da onları kötü tanıttı hep o yüzden kimse kimseye sen bana bunu niye dedin, neden dedin diye sorgulamadı bile, şimdi diğer kızlarla konuştuğumda biz seni bencil, kendini beğenmiş ve ona sürekli eziyet ediyorsun sanıyorduk, hiç mi şüphelenmediniz diyorum benim ona nasıl davrandığımı görmediniz, gördük ama çok güvendik ona yalan söylediğini düşünmedik diyorlar.
herkesin gözünde iyilik meleği herkes tarafından çok sevilir o yüzden kimse konduramamış, taki bir yerden patlat verince herşey ortaya dökülünce nereye kaçacağını şaşırdı. şimdi yıllık izinde hiç dönmesin görmek istemiyorum.
Dönsün dönsün ama siz kendinize hakim olun asla bir şey demeyin. Taktik şu başta hiç bir şey demeye çalışmaz size zaten sonra iş için bile olsa konuşmaya çalışır siz sadece iş ile ilgili konulara cevap verin ortak arkadaşlar bulunan yerlerde o gelicek diye sakın gitmemezlik yapmayın gidin. Yöntem şu diyelim bir konu konuşuluyor ortam da ve konuya o cevap verdi siz onu orda bir boşluk gibi düşünün ve o cevap vermemiş gibi sohbet edin.Bir insana verilecek en güzel cezadır bence yok sayılmak. Başta biraz zor oluyor o sinirle ama gerçekten çok etkili. Yaptığım için biliyorum sürekli barışmak için ortak arkadaşlarımızdan haber yolladı. Tek cevabım ben aynı hatayı bir daha yapamam benim çektiklerimi siz çekmediniz lütfen bana bu kötülüğü yapmayın dedim. Zamanla onlarında gözü açıldı gelip bana barışın diyenler dedi ki sen haklıymışsın sana barış dediğim için pişmanım iyi ki beni dinlememişsin.
aynen öyle daha konuşsak neler neler çıkacak, çıkıyorda ben sussam öteki senin için bunu da demişti diyor, ölüyorum kahrımdan, o beni hiç çekememiş hazımsızlıktan hırsından kıvranmış beni herkese kötü anlatmış, şimdi herşey çıkıyor ortaya...Ben de eski çalıştığım iş yerinde aynı şeyi yaşamıştım. Çok can sıkıcıunutursunuz. Belli ki hasta ruhlu bi insan. Uzak durup deşelememekte fayda var. Biz 3 kız arkadaştık,açığa çıkınca konuş konuş sabahlara kadar bitmedi kızın anlattıkları. Duydukça mors olmaktan bihal oluyorduk. Ama sonu yok bunun. Kapatıp konuşmasanız daha iyi. Onun da yüzünü bi daha görmeyin. Demek ki sizi kendine arkadaş değil,dedikodu malzemesi bellemiş
Çok doğru kan bağı olan insanlar birbirilerine neler yaparken ben buna güvendim, ağzından Allahın adı düşmeyen namazında niyazında ya böyle bir kötülük asla beklemedim.
Çok doğru kan bağı olan insanlar birbirilerine neler yaparken ben buna güvendim, ağzından Allahın adı düşmeyen namazında niyazında ya böyle bir kötülük asla beklemedim.
Ona sadece 2 kelime soyleyin. Gidip tedavi olmasini isteyin.Merhaba Arkadaşlar,
12 yıllık dostum beni hayal kırıklığına uğrattı.
8 yıl aynı ofiste 4 yıldır da ayrı ofislerdeyiz. Koşulsuz inandığım güvendiğim insan bunca yıldır sürekli dedikodu mu yapmış, onun paylaştığım özel her şeyimi diğer 4-5 kıza anlatmış, onları da bana anlatıyordu. Dedikodunun dibine vurmuş, olan olmayan hayali uydurduğu şeyler de var. Herkesin takkesini herkese takmış, nasılda güvenmişiz hepimiz. Şok üstüne şok yaşıyorum. Benden kaçıyor neler oluyor dediğimde yok oluyor, izin alıp gidiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Bana sen güzelsin, sen bunu başardın, şunu hallettin, bunda iyisin derken, diğerlerini kendini çok beğeniyor, bu iş için kendini yırttı. Gizli gizli zayıflama hapları kullanıyor, sakın çaktırmayın falan gibi şeyler. Yalan hap falan kullanmıyorum halüsilasyon görüyor herhalde bu kadar basit yalanlar neden söylenir ki??? Hayretler içerisindeyim, kendime o kadar kısıyorum ki ona güvendiğim inandığım için.... Nasıl bu kadar kör oldum... hepimiz kör olmuşuz... bizi birbirimize kötü etmiş, kendisi hep iyi melek rolündeydi....
Sizce ruh hastası mı, şizofren mi? Olmayan şeyleri uydurup inandırmış, herkes beni çok başka tanıyormuş.
Bencil, kendini beğenmiş, yetersiz anne.... daha neler neler... uykularım kaçtı.... 12 yıl... dilek olay, ben nasıl bu kadar saf olabildim, en çok kendime kızıyorum.. Yalan dünya... Allah bildiği gibi yapsın....
sizce bu nedir arkadaşlar, ben şoktan çıkamıyorum...???
En iyisi geyiğe bağlamak bence,madem öyle..çünkü sen sussan ötekiler susmayacak..bi güzel herkes herşeyi anlatsın,rahatlasın bari..aynen öyle daha konuşsak neler neler çıkacak, çıkıyorda ben sussam öteki senin için bunu da demişti diyor, ölüyorum kahrımdan, o beni hiç çekememiş hazımsızlıktan hırsından kıvranmış beni herkese kötü anlatmış, şimdi herşey çıkıyor ortaya...
onları da bana anlatıyordu.
Bakın işte tüm olaydaki anahtar nokta bu cümle içinde geçiyor, "onları da bana anlatıyordu"paylaştığım özel her şeyimi diğer 4-5 kıza anlatmış, onları da bana anlatıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?