- Konu Sahibi beautifuljin
-
Hahaha :))) sizin ki nolmuştuKızın adı özgecan mı? Bende de vardı öyle bi manyak. Yıllar önce def ettim.
Bence ondan daha fazla kimse şizofren olamaz. O değilse bile kesin akrabasıdır hahah.
Olmayan şeyleri olmuş gibi 3 kız arasında paslamıştı. Ne günlerdi be. Sonradan gördük deliymişHahaha :))) sizin ki nolmuştu
Onunla konuşmayı tercih et. Evet çok yıkıcı bir durum.. ama şöyleki size gelenlerde abartı olabilir. O kaçıyosa da utancındandır. Hiç mi iyiliği dokunmadı? Hiç mi yardım etmedi? Hiç mi zor zamanınızda olmadı yanınız da?
İnsanlar bazen hatalar yapar? Siz hiç düşünmeden bir anlık birilerinin haraketlerini yadırgamadınız mı? İlla bir takımda dolduruşa gelmiştir..
Mutlkaa konuşun ki eğer cidden pişmanlık o bu şu yoksa yol verin gitsin...
Belkide çok üzgündür. Cocuklukla gaflete düşmüştür.. belkide dedikleri abartılmıştır..
Lütfen iyi olun iyiyi çekin. O kötüyse bile bu zamana kadar içindw bir yerlerde iyiliğie inandıysanız. Onu düzeltin. 12 yıl demişsiniz.. kinle beslenmeyin..
Konuşun, hali ve tavrına göre yolunuzu çizersiniz..
Özür dilemedi mi3 gün peşinde koştum, inanmadım hiç bir söylenene, ne olur gel konuş bunlar ne diyor dostum? Sen susarsan ben seni ne kadar savunanilirim dedim. Konuşuruz deyip deyip kaçtı, işten izin alıp gitti, 1 saat bekledikten sonra yakaladım. Sadece senin bildiğin birşeyi 5 kişi daha nasıl biliyor dedim, açıklama yapamadı, başka ne dediler? Ben hatırlamıyorum, bilmiyorum, belki söylemişimdir, dedi. - Yazıklar olsun dedim, boğazına bıçak mı dayadılar da söyledin. Bana söylediği- arkadaşlığımız bitti mi, benden nefret mi ediyorsun? Ne yapmamı bekliyorsun, herkese sor ben senin hakkında tek kelime etmedim, kötü konuşanı sen yokken bile susturdum. Dedim....
Keşke özür dileseydi... o zaman her insan hata yapar derdim...Özür dilemedi mi
çok haklsınız ama bu hem iş hemde iş dışında tek dost gördüğüm kişiydi, her zaman iş yerinde dostluk olmaz diye düşünürüm, istisnaydı bittiSuraya bu tarz konulara yazdigim klasik cvbimi yazip gidicim
İsyerinde dostluk olmaz cok cok istisnalar haric ozunde rekabet olan yerin dostlugunada guvenilmez
Çok doğru kan bağı olan insanlar birbirilerine neler yaparken ben buna güvendim, ağzından Allahın adı düşmeyen namazında niyazında ya böyle bir kötülük asla beklemedim.Şu zaman da anne, baba , kardeş, evlat, abla,abi akraba (akbaba) bunlardan neler görüyoruz bizi doğuran sebep olan aynı kan bağından olanlar yani o yüzden diyeceğim o ki hiç dert etmeyin en azından yabancı bir süre sonra yüzünü hatırlamazsnz ama size de tecrübe olur üzülmeyin kurtulmşsnz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?