Kızlar merhaba mevzu şu çok üzülerek yazıyorum..ben son işimde iki kızla çalışıyordum ama beni hiç sevmediler hep birşey dediğimde dalga geçtiler ikisi ile hiç arkadaşlık kuramadım.orada bir arkadaş edindim başka bir kız çok yakın arkadaş olduk aliye nereye ben oraya o kadar iyi arkadaştıkki herşeyimi paylaştım o iki kızla olan herşeyi konuştuk açıkçası dedikodu deyin isterde iç dökme iki kız hakkkında bayağı konuştuk hem o hem ben... yaptığım şey yanlış biliyorum tövbe ettim zaten ama engel olamadım kendime çok konuştum arkalarından..bahsettiğim iki kızda normal değildi zamanla tanıdıkça iyice uzaklaştım onlardan..neyse sonra ben işten ayrıldım aliyede tabiki tanıdığım aileye değilmiş artık sevgilim var arkadaşa ihtiyavım yok dedi ben şok tabikii arkadaşlığımız bitti..sonraki iki gün içinde bu iki kız bana ağza alınmayacak küfürler yazmışlar hakkımızda çok konuştun seni görürsek mahvedeceğiz diye..ikiside çok garip kızlar tamam hakları var yaptığım sey yanlış ama onlarda benim hakkımda konuştuklarında birşey demedim..neyse uzatmayayım şimdi bu kızlarla çok yakın otuyorum gittiğimiz yerlerde aynı karşıma çıkarlarsa özellikle ailemin yanında kavga ederlerse yada ileride erkek arkadaşımla(şuan yok ama olursa)görürlerse beni rezil ederlerse??çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım??