- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Gercekten mi ya off iste beni kotu hissettiren seyde bu sanirim hic mi cozumu yokResmen sizinle aynı duyguları hissetmediği için adamı azarlamışsınz.
Bence daha da yazmayın/aramayın.
Eğer biraz değer vermişse kendi iletisime gecer zaten.
kalbim cok aciyor ama gercekten hemen boyle kestirip atmalimiyimhic sans yok mu
Ustune gitmeyin.Gercekten mi ya off iste beni kotu hissettiren seyde bu sanirim hic mi cozumu yok
Ne Deseniz haklisniz ama normalde oyle olmadigimi bilsin istiyoru cunku dediginiz gibi abarttigimin farkindayim hatamin farkindayim yani
Özelden yazıyorum artık :)Belki daha sonra kendiside donebilir sana mi diyosun acikcasi biz bir siyasi partide gorev aliyoruz o 29 ben 26 yasindayim ama o bana gore daha ust duzeyde sayilir yani mutlaka karsilacagimiz yerler olacak
Kalbin şuan acıyor ama zamanla geçecektir acın. İnan bana bu şekilde devam edersen yani dost olarak kabul edip; çok daha acı çekersin. O sana açıkca demiş dost olalım açık oynamış kartını e sende sessizce kabullenirsen bu durumu onun hayatına birileri girdiğinde sen şahit olacaksın buna. Onun umurunda olmazsın ben baştan demiştim der sana ..sende çektiğin acı ile başbaşa kalırsın...
Hem bir kadının gerçekten sevdiği adam ya Yari olmalı yada sonsuza kadar gözden ırak olmalı.. Sevdiğin adama dost gozuyle bakamazsın zaten..Mutlaka yenilirsin hislerine. Bu sefer gozunde iyice kuculursun..Gururunu ayak altına serme...
hakkında kötü bişiy düşünme hadsizliğini sergilediğini düşünüyosan boşver. önceki başlığına da yazmıştım aynı şeyleri. beni ara, bana kahve ısmarla demeler kadın gibi tavırlar bunlar. çocukça bi tanışma da değil. tanışabiliceğiniz tek ortam orasıymış sen de oradan ulaşmaya çalışmışsın. yaptığın şeyin arkasında dur. sen hata yapmadın. üzerine düştüğünü düşünüyosan iyi ki de düşmüşsün derim çünkü bu herifin saçma biri olduğunu görmene yardımcı olmuş.Kendimi cok kotu hissediyorum. Hoslandigimi Bile bile bana iyi dost oluruz seninle dedi..
sosyal bir cevrede gordum kendisini uzun zaman sonra begendigim tek erkek oldu sosyal medyadan takip etmeler falan derken bigun farkli bir facebooktan hayatinda biri olup olmadigini ogrenmek istedim epey israr etti kim oldugumu ogrenmek istedi bende soylememe gerek yok bosver dedim ama uzunca isrardan sonra soyledim kendisini nereden tanidigimi.. biliyorum cocukca bi adimdi sahte bir faceden konusmak ama ben facebook kullanmiyordum birde amacim sadece biri olup olmadigini ogrenmekti bi aksam uzunca telefonda konustuk muhabbetimi cok begendigini soyledi resimlerimi gordu kalbinin guzelligi yuzune yansimis demeler.. 10 gundur konusuyoruz ama konusmak dedigim ben yaziyorum o cevap veriyor kahve ismarla falan demisti hatta canli halini ne Zaman gorecegiz hanimefendi diye epey hevesliydi oda bende.. ama cok kopuktu iletisimimiz. ust uste mesaj yazmistim whatsapptan oda uzerime fazla gelme en son iliskim 4 sene onceydi dedi biliyorum cok uzerine gittim ama hemcinslerim olarak beni anlayacaginizi dusunuyorum. Bugunku konusmamiz tum ipleri kopardi iste ben en son buna hic telefonuna bakmiyomusun umursamamazlik mi bu yaptigin yazmistim cevaben umursamamazlik degilde kiymamak diyelim cunku kendime iliski konusunda guvenim yok demis ben resmen sok oldum kusura bakma ama dengesizim mi demek bu ayrica boyle bi anda tavir degistirmekte nedir dedim fazla uzatmaya gerek yok IYI DOST OLURUZ SENINLE dedi benim basimdan kaynar sular indi resmen gozumun onu karardi falan kendisinden hoslandigimi bile bile bunu dedi bende dost mu dedim dusman mi olacaksin yazmis gulmus bende baskasiyla dalga gec istersen benim hic erkek dostum olmadi olmazda senjnle cocukca bir tanisma seklimiz oldu fakat boyle biseyi hakaret olarak algiliyorum kesKe Seni hic tanimasaydim dedim cevap vermedi. HATAMIN FARKINDAYI ARKADASLAR FAZLA UZERINE GIDEREK HAKKIMDA YANLIS DUSUNMESINE SEBEP OLDUM ama gercekten cok uzuldum sizce ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeleyim hakkimdaki bu olumsuz izlenimi nasil yok etmeliyim cunku gercekten cok aci cekiyorum
biraz karmasik olmus olabilir cok kotu durumdayim kusura bakmayin
Off ne kadar guzel yazmissiniz ne kadar dogru sozler ama bir o kadarda ic acitici
Dediginiz gibi yapayim ama yakin zamanda baska biri girerse hayatina ve bunu ogrenirsem cok daha fazla aci cekecegimi dusunuyorumUstune gitmeyin.
O yazmadikca/aramadikca siz onunla iletisime gecmeyin.
Eger sizinle konusmak isterse sanki bu olanlar hic olmamis gibi davranin.
Ama bunu yaparken samimi olun.
Bi de laf sokmaya, biseyler ima etmeye calismayin. :)
Sonrasinda olacagi varsa olur, olmazsa da en azindan kotu izlenimi unutturursunuz..
Evet diger konumdada uyarmistiniz beni ama yeterince kucuk dusmusum gibi hissediyorum kendimi aciz gibi offhakkında kötü bişiy düşünme hadsizliğini sergilediğini düşünüyosan boşver. önceki başlığına da yazmıştım aynı şeyleri. beni ara, bana kahve ısmarla demeler kadın gibi tavırlar bunlar. çocukça bi tanışma da değil. tanışabiliceğiniz tek ortam orasıymış sen de oradan ulaşmaya çalışmışsın. yaptığın şeyin arkasında dur. sen hata yapmadın. üzerine düştüğünü düşünüyosan iyi ki de düşmüşsün derim çünkü bu herifin saçma biri olduğunu görmene yardımcı olmuş.
G
Gerçekler acıtır zaten. Sen dediklerimi lutfen dikkate al..Asla kendini kucuk dusurme daha fazla. İnan bak sen onu umursamadıkça o daha da senin ustune duşup merak edecektir. Bu kıza ne oldu diye? Dost olma ama duşman da olma. Sadece onu umursama ve sıradan biri gibi davran. İnsanlar hep boyledir a canım..Fazla değer verdinmi herkes kendini bulunmaz hint kumaşı sanar...
Kimileri çok sevgiye sevilmeye, maruz kaldı mı kaçacak delik ararlar hemen...Sevgini hak edene ver....
Her zaman zoru seviyorum sanirimdediginizi uygulamaya calisacagim ama sanki umrunda bile olmayacagini dusunuyorum daha kotu oluyorum
Ben bu kadar kolay kopamiyorum amaUmurunda olmazsan eğer sende kalbine gömüp önüne bakacaksın canım. Boşvereceksin. Sev seni seveni demişler. Seni sevmeyen istemeyenle işin olmasın zaten...Allah karşına senin onu,onunda seni seveceğin hayırlı insanlar çıkarsın...
Hic mi sansimiz yok daha beni canli bi sekilde gormedi bileAylarca oyalayip sonra ilgisi olmadigini da soyleyebilirdi, bastan hislerini açıklamış ustune gitmeyin.
Ben bu kadar kolay kopamiyorum ama( soylediginiz sey o kadar agir geliyo ki ama dogrular bu
kısa ve net bu kadar :)Israrcı olmadığında ısrar ederek ısrarcı olmadığını kanıtlayamazsın ki :) Bırak dağınık kalsın...
ust uste mesaj yazmistim whatsapptan oda uzerime fazla gelme en son iliskim 4 sene onceydi dedi
ben en son buna hic telefonuna bakmiyomusun umursamamazlik mi bu yaptigin yazmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?