- 29 Mayıs 2021
- 14.238
- 92.690
- 548
- 36
Üzülmeyin yahu.Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz bilmiyorum ama üzüldüm adınıza.
hiç işlemedi üzgünüm daha iyi olabilirsiniz :))Üzülmeyin yahu.
Sevgilimin erkek arkadaşının ilgisini bilip bilmiyormuş gibi yaparak gunde 2-3 telefonlasmadığim, kendisinden bana çok düşkündür diye bahsetmediğimm "normal" ilişkiler yaşadım bu zamana kadar.
Ama tabi siz anlamazsınız bunları.
İslemez tabi canım o belli zaten konunuzdan.hiç işlemedi üzgünüm daha iyi olabilirsiniz :))
Çok mantıklı ama hiç aklıma gelmedi :)))Cok fena olabilirim ama bana konu şunu hissettirdiKızla tanıştırıp(bir hoşlantı durumu var gibi arkadaşın size düşkünlüğü ne ) sonra ayrılsın diye karalama mesajları attıysanız planınız elinizde patlamış
Bende öyle.Erkek arkadaşımın bir kızla günde 2 3 kez konuşacak kadar samimi olmasını asla istemezdim. Ben olsam bende sınır koyardım. Ama art niyetle değil.
Müge Anlı izlemiyorum ama vaktim olsa izlerim çok beğendiğim bir program. Aşağılamak için kullandığınızın farkındayım da tek kötü alışkanlığım KKMüge Anlı'yı bırakmanızı öneririm.
Kızı ayarlayan bendim zaten. Benim derdim x kişisi değil, beni 10 ay aramasa neden aramıyorsun demem. Benim derdim kız arkadaşımın yaptığı.
Kötü niyetli biriniz. Kesin sabahları Müge Anlı izliyorsunuz.Üzülmeyin yahu.
Sevgilimin erkek arkadaşının ilgisini bilip bilmiyormuş gibi yaparak gunde 2-3 telefonlasmadığim, kendisinden bana çok düşkündür diye bahsetmediğimm "normal" ilişkiler yaşadım bu zamana kadar.
Ama tabi siz anlamazsınız bunları.
Müge Anli'yı izlese kendi "arkadaşlık " ilişkilerinden bir parça bulur, yabancılıkta çekmez halbuki.Kötü niyetli biriniz. Kesin sabahları Müge Anlı izliyorsunuz.
Modernlikten ve insan ilişkilerinden hiç anlamiyorsunuz . Bir tek konu sahibi ve o arkadaş anlıyor
Bu işleri çok iyi biliyprsunuz sanırım ben sizin kadar ayıkamadım olayı kusura bakmayın :))Müge Anli'yı izlese kendi "arkadaşlık " ilişkilerinden bir parça bulur, yabancılıkta çekmez halbuki.
Siz her beraber üç maymunu oynamayı sevdiğinizdendir o. Dördünü kişi bozmuş işi.Bu işleri çok iyi biliyprsunuz sanırım ben sizin kadar ayıkamadım olayı kusura bakmayın :))
Aynen hesap sordum bulsam sandalyeye bağlayıp soracaktım . Sen nasıl erinin sözünden çıkarsın . Kadın dediğin sadece erkeğinin izin verdiği dişi bireylerle iletişim kurar. Dizini kır otur kendi fikrin ,zikrin olmasın gündüz de güneşliği kapat dedimBazı yorumlar aşırı alakasız geldi. Konu sahibi sevgilisi rahatsız oluyor diye her dediğini yapacak değil. Ha bu arkadaşlık bence de gereksiz samimi ama konu iki kız arasında olduğu halde sen sevgilinin sözünü neden dinlemiyorsun diye hesap sorulmuş. Dinlemek zorunda değil ki. Sevgili sahibin değildir sonuçta, her dediğini yapmazsın bağımsız bir insansan.
Eşiniz sizin en yakın arkadaşınızla günde üç kere görüşse, eşiniz bana düşkündür dense siz bu rahatsızlığınızı ona söyleyemiyorsanız bence bu sorunludur. Bunun kadın erkeği yok. Evet arkadaşlarına karışamaz ama samimiyeti gereksiz buluyorsa bir taraf bu konuda sana ne oluyor da denemez. Orta yol bulunur. İlişkilerde karşılıklı hassasiyetlere dikkat edilirBazı yorumlar aşırı alakasız geldi. Konu sahibi sevgilisi rahatsız oluyor diye her dediğini yapacak değil. Ha bu arkadaşlık bence de gereksiz samimi ama konu iki kız arasında olduğu halde sen sevgilinin sözünü neden dinlemiyorsun diye hesap sorulmuş. Dinlemek zorunda değil ki. Sevgili sahibin değildir sonuçta, her dediğini yapmazsın bağımsız bir insansan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?