Dost sorunsalı

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Kaç yıllık dostum dediğim kişi ile geçenlerde bir konuda tartıştık aslında tartışma da denilmez. Bazı konularda fikirlerimiz uyuşmadığı için görüş ayrılığına düştük kısacası. Sonra bu tartışma esnasında kırmadan gücendirmeden yazmak için elimden geleni yaptım lakin mesajımı okumamayı tercih etti. Ben de maden öyle dedim ben de tavır aldım konuşmadım. bir müddet.
Sonra kaç yıllık dostluğun hatrına bir adım atayım dedim o bu adımı resmen engelledi. Bebeğinin fotoğrafını beğenip yorum attım gel gör ki komple yorumlara kapatmış. Bu tavrı beni iyice sinir etti madem öyle mesaj atayım dedim.
Aramızdaki dostluk için iyi niyetle yaklaştım sen bunu görmezden geldin gerçekten ne istiyorsun diye sordum? Henüz görmedi ama gerçekten kırıldım demek ki gözünde gerçek bir dost değilmişim onu anladım.
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım?

Çok keskin davranmışsınız bence. Bu durumdan bağımsız olarak karşı taraf geri çekiliyosa siz de biraz geri çekilin hayatta herşey bizimle ilgili değil.dürtüsel davranıyosunuz biraz

Çok keskin davranmışsınız bence. Bu durumdan bağımsız olarak karşı taraf geri çekiliyosa siz de biraz geri çekilin hayatta herşey bizimle ilgili değil.dürtüsel davranıyosunuz biraz
Geri mi çekilir ne der bilmiyorum ama iyi niyetle adım atıp yine de dostumdur dedim daha ne yapabilirim bilemedim doğrusu. O buna cevap vermiyorsa umursamıyorsa gerçekten gözünde değerim yok diye düşündüm açıkçası.

Şu sorunsal kelimesini kim hayatımıza soktuysa onu da Allah nasıl biliyosa öyle yapsın , sorunsal kelimesini okuyunca konuya tilt oluyorum
Sorunsal için TDK der ki; çözümü belli olmayan, ikinci doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte şüphe uyandıran, kesin olmayan. Yani asıl konumuzla aramızdaki bağa gelecek olursak gerçekten bu bir problem mi değil mi ? Buyrun konu hakkkında yorum yapmak isterseniz devam edin.

Bu sizin düşünceniz.sakince geri çekilin. Bi adım attıysanız karşılık beklemeniz lazım.gelmiyorsa geri çekilmek gerek.

yani tek yumurta ikizleri bile her konuda anlaşamıyorken,2 arkadaşın her konuda anlaşabilmesini beklemek ütopik bir şey olurdu. buraya kadar sorun yok,elbette anlaşmazlıklar olacak. ancak önemli olan kısım bundan sonraki süreci nasıl yöneteceğiniz,her 2 taraftan da bahsediyorum yani.

mesajınızı okumamasını ilk önce sinirinin yatışmasını bekliyor olarak algıladım ve doğru buldum,hani ani ve fevri davranıp sizi kırmamak için sakinleşmeyi beklemiş gibisinden.. ancak ardından yazdıklarınızı okuyunca onu haksız bulmaya başladım.

bu kadar uzatmaya, rijit tepkiler vermeye gerek yok. yorum kapatmak,görmezden gelmek falan.

siz üzerinize düşeni yapmışsınız bence , eğer daha da uğraşırsanız bu sizi değersizleştirir. çünkü maalesef yumuşak mizaçlı ve olgun davranan insanlar genelde cepte görülürler, ''amaaaan ne de olsa seda yazacak,adım atacak, ben haklıyım,o yazana kadar yazmam''' diye düşünürler.

ilişkinizde genelde ılımlı davranan sizmişsiniz gibi geldi bana.

arkadaşlık 2 kişinin de ortak özverisiyle yürütülür.

mesele neydi bilmiyorum ama basit bir konuysa bu kadar uzatması saçma ve gereksiz olmuş...

Ben de bu kk nın sorunsal ‘sorunsal’ına hastayım.
Ben de s
O kadar güzel açıklamış yardımcı olmuşsunuz ki gerçekten çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum bundan sonrası artık ona kalmış.
Dediğiniz gibi tam cepte görünen kişi konumunda olan ben oldum maalesef ve ne geldiyse başıma iyi niyetim ve bu ılımlılığımdan geldi. Kaç yıllık dostum ortayı yine ben bulayım dedim ama yine olmadı.

Konu sahibi fikir ayrılığına dustugunuz konu siyaset miydi? Dini görüş müydü? Çok merak ettim o konuyu.arkadasiniz ciddi kendini çekmiş kızmış soğumuş sanki.

valla bana karşı mesafe koyana mesafe koyarım. kimsenin nazı tripi ile uğraşamam sevgilisi değilim. bu kadarcık şeyden uzaklaşıyorsa ben de uzaklaşırım. kimse vazgeçilmez değil gözümde.
Çok doğru aslında kaç yaşında insanlarız üstelik artık trip naz çekecek halimiz gerçekten yok ya. Zaten herkes dört dörtlük yaşam içinde de değil ne sıkıntılar içindeyiz bir de bu saçma şeylerle uğraşmak ekstra cabası.

Konu sahibi fikir ayrılığına dustugunuz konu siyaset miydi? Dini görüş müydü? Çok merak ettim o konuyu.arkadasiniz ciddi kendini çekmiş kızmış soğumuş sanki.
Ne siyaset ne din ikisi de değil. Asıl kendini çekecek benken kendisi benim dostane yaklaşımımı da görmek istemiyor akşam en son mesaj attım bence gördü ama cevap vermedi halen. Akşama kadar cevap vermezse zaten benim için de bitmiştir uğraşamam. İyi niyetimin esiri olamam maalesef o da bir yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…