Dost sorunsalı

Elbette fikir alışverişi yapmak adına buraya konu açıyoruz ama bu demek değil ki bilmediğiniz kişiliğim karakterim hakkında çıkarım yapılsın. Kocaman bir dünya hayatım varken kalkıpta burada yazdığım bir yorumdan karakterim hakkında yorum yapmanız yersiz ve yanlış.
Öyle bir yorum yapmışsınız ki gören de eski sevgilisini takıntı haline getirmiş bir aşık gibi kapısına dayanmış olay çıkartmış edasıyla yorum yapıyorsunuz.
Siz ne kadar olayı duygu sömürüsü olarak algılasanız da bakın şu an iki farklı görüşe kapıldık ve sizinle gayet seviyeli tartışabiliyoruz öyle değil mi ? Ortak bir paydaya varırız ama varmayız yine de konuşabiliyoruz. Yani her şey konuşularak halledilir evet bir arkadaşlık bitecekse de konuşa konuşa bitmeli devam edecekse de. Bu benim görüşüm ister katılın ister katılmayın ama konuşmaktan kimse bir şey kaybetmez.

Evet şimdiye kadar destek olan eleştiren yorum yapan herkese teşekkür ederim. Son durumu sizlere de anlatmak istedim. Artık tüm bağları kopardık ve bitti şu an inanılmaz özgür ve rahat hissediyorum. Geç verilmiş bir karar oldu benim için galiba. Baştan bu yana dedim ki dostluk bağına önem veririm yapılması gereken neyse yaparım ama şunu anladım haketmeyen kimseye tırnağını bile oynatmayacaksın.
İnsanların aklından geçenleri bilemeyiz ama tavırları belirleyicidir. Tavrıyla sizi değersiz gibi hissettiren kişilere değil dost adam yerine bile koymayacakmışız. Çok şükür geç oldu ama anladım. En azından sahte dostluklar barındırmayacağım hayatımda.
Tek dostum elbette o değildi . Hayatımda yer alan dostlarım,arkadaşlarım,sevdiklerim ile hayatıma devam ediyorum. Değişik bir durum ama omzumdan yük atmış gibi rahat hissettim. Olması gereken buymuş. Allah herkesi gerçek dostlarla karşılaştırsın diyeyim.
Sizlere de tekrardan teşekkür ederim

Bence değeriniz olduğu için bu kadar tepki göstermiş . Ben de öyle yapıyorum çünkü hiç beklemediğim bir dostum çok sevdiğim bir arkadaşımda tepkim ağır olur .

Bence değeriniz olduğu için bu kadar tepki göstermiş . Ben de öyle yapıyorum çünkü hiç beklemediğim bir dostum çok sevdiğim bir arkadaşımda tepkim ağır olur .
Teşekkür ederim fikriniz için ama maalesef değer verdiğini hiç zannetmiyorum. Zaten son eklediğim yazıyı gördünüz mü bilmiyorum ama bitti artık eskisi gibi olmak imkansız. Hakettiğim değeri görmedim bu saatten sonra da göreceğimi sanmıyorum. Onun için de benim içim de hayırlısı diyelim.

Hakkınızda hayirlisi olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsin

en doğrusunu yapmışsınız sonunda. öncelik kendiniz olsun hayatta. insanlar gelip geçici. hayatınızdaki rolü bitmiş artık zorlamaya gerek yok.

en doğrusunu yapmışsınız sonunda. öncelik kendiniz olsun hayatta. insanlar gelip geçici. hayatınızdaki rolü bitmiş artık zorlamaya gerek yok.
Kesinlikle öyle evet geç anladım ama dediğim gibi dostluk bağına önem verdiğim için ama baktım o bağa önem verilmiyor benim de bir yere kadar bir tavrım olmalıydı. Sırtımdaki bu yükten kurtuldum.Ben bana yeterim. Benim sevdiklerim bana değer verenler hayatımda olanlar bana yeter gerisi hikaye bu saatten sonra.

Bazi iliskiler bir yere kadardir. Devam ettirmek icin zorladikca iki kisinin daha cok anlaşmazlığa düşmesinden öte bir değişiklik olmuyor. Zorlamamak en iyisi,hepimiz için.
Doğru söylüyorsunuz zorlamamak kendini daha da değersiz duruma düşürmemek için bir yerde artık dur demek gerekiyor. Bunu anladım sonunda.

Doğru söylüyorsunuz zorlamamak kendini daha da değersiz duruma düşürmemek için bir yerde artık dur demek gerekiyor. Bunu anladım sonunda.
Evine kadar gitmissiniz benim vicdanim sizlardi mesela. Verdiği değeri fark edip üzülürdüm bu noktaya geldiğimiz için ama size net bir şey söyleyeyim insanlar genellikle kendi açılarından bakiyorlar hayata. Empati yoksunluğu sebebiyle bir dost tarafindan anlaşılmak bile zorlaştı artık. O yuzden mümkün oldukca sınırlarımızı göstermemiz biraz kendimizi geri cekmemiz gerekiyor. O zaman değer veren fark edip geliyor. Siz cok iyi niyetle fazla verici davrandiniz bu süreçte.

Şahsen birisi benim kapıma kadar gelse ben de dayanamazdım. Benim gözümde bu bir değer göstergesidir ama maalesef bunu görmek ve anlamak istemeyen birisi ile karşı karşıya kaldıysanız boşa kürek çekiyorsunuz. Dediğiniz gibi elimden geleni yaptım suçlu veya suçsuz olduğum için değil sadece dostluk gayesine önem verdiğim için ama sonucu hüsran oldu. Bu saatten sonra benim bir kaybım yok vicdanım da rahat çok şükür.
Bana da ders oldu sana değer vermediğini düşündüğün kişilere fazla fazla ödün vermeyeceksin. Herkes için hayırlısı olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…