- Konu Sahibi istanbullu34
Cok sey istemiyorum aslinda. Bi dost sadece. Etrafimda cikarci arkadaslar" dolaniyor. Lazim oldugumda gelirler bana. Kendime nasil dost edinebilirim.. Konuscak anlasacak birine cok ihtiyacim var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sey istemiyorum aslinda. Bi dost sadece. Etrafimda cikarci arkadaslar" dolaniyor. Lazim oldugumda gelirler bana. Kendime nasil dost edinebilirim.. Konuscak anlasacak birine cok ihtiyacim var..
Dost bimde bir marka olmus artik
Bu zamanda gercek dost bulmak zor...![]()
Cikar derken neyi kastediyorsun mesela?
Benim 3-4 yakin arkadasim var. Biri tam anlamiyla cikarci. Digerleri oyle degil. Cikarci olan da surekli birseyler isteyen, istegi yoksa selam bile vermeyen turden. Eskiden bu kadar degildi, rahatsiz etmiyordu. Sevdigimden gormuyor, onemsemiyordum bazi seyleri. Ama bu aralar dozu arttirdi, hepten sinir oluyorum. Sinir bozucu yani. Seninkiler de bu modelden mi?
Ama soyle de birsey var, az cok cikar ise her iliskide olur. Sen derdini anlatmak icin dost ariyorsan bu bile senin cikarin. Cikarci dedigin kisiler nasil bilmem ama bazi "cikar"lar masum oluyor, pek onemsenmemesi gerek.
Sorun ne, daha detayli anlatirsan okuruz.![]()
Ya cogu okuldan arkadaslarim. Ôdev veya biders kopya fln olsun hepsi yanimda bitiyorlar. Isleri bittimi yuzume bakan yok. Beni takan yok yinede seviyorum onlari kalp kirmamak icin sabrediyorum. Karsiliginda bisey istemiyorum sadece oturup iki cift laf etmek veya aralarinda beni de saysalar tamam.
Asla kendi menfaatim icin bir dost aramiyorum. Bunu yaparsam karsimdakinin neler hisedecegini biliyorum.
Dost bimde bir marka olmus artik
Bu zamanda gercek dost bulmak zor...![]()