Dostinex kullananlar bakabilirmi

O kadar düşürmüşmü ya simdi kullanmiyosun o zaman ilaci
Valla dün ölçtürdüm canım. 4ünü kullandım 4ü kaldı. Bende ne yapacağımı bilemedim. Doktora sormadan bırakmak da istemiyorum. Ama sıfırlanmış resmen. Bukadar düşmesi de iyi değildir heralde bilemedim..

Bide ilacın yan etkisine takılmayın herkesin bünyesi farklı. Bende en ufak bir yan etki olmadı. Birazda psikolojik bişey bence.

Bende bilmiyorum canim ama doktora sorsan iyi olur peki bat ne zaman hamilelik şüphen varmi

Bende bilmiyorum canim ama doktora sorsan iyi olur peki bat ne zaman hamilelik şüphen varmi
İşte dün adetin 3.günüydü. O yüzden baktırdım. Doktora da gidip senden habersiz baktırdım böle çıktı demeye çekindim :) bazısı kızıyor kafana göre iş yapmana.. Ben yinede kullanmaya devam edicem galiba. Dr öle verdiyse vardır bir bildiği. Tedaviyi yarım bırakmıyım en iyisi. Ölçtürmeseydim bilmeyecektim nasılsa :)

biz kadınlar duramayiz iste :) banada 2 ay sonra gel dedi hamile kalamazsan tekrar bakariz yumurtlama takibi yapariz dedi ne olursa artik

biz kadınlar duramayiz iste :) banada 2 ay sonra gel dedi hamile kalamazsan tekrar bakariz yumurtlama takibi yapariz dedi ne olursa artik
Sen için rahat bi şekilde kullanmayabbaşla canım ilacı. Emin ol düşecek. İnşaallah bitene kadar belki hamile bile kalırsın kontrole gitmeye bile gerek kalmaz.

Sen için rahat bi şekilde kullanmayabbaşla canım ilacı. Emin ol düşecek. İnşaallah bitene kadar belki hamile bile kalırsın kontrole gitmeye bile gerek kalmaz.
İnşallah canım ya bu ilaçtan çok umutluyum 8 ay olacak niye olmuyo diye hep düsunüyodum meğer bu hormon cok etkiliymis yumurtlamaya filan

Kizlar bende gittim doktora benmde yuksekmis banada dostinrx ve inofolik asit verdi ikisinide kullaniyorm dostinex haftada iki kez kullaniyorum pazartesi perşembe gunleri ama bana yarim ic demedi tam alıyorum hamile kalirmiyim acaba 6 aydir bebegim olmuyor oyuzden kullaniyorum

canim Allah wifa versin bendede dushup kalkiyor en son yoruldum ilaclardan 3ay kullanmadim dostinexi prolaktin 54ken hamile kaldim doktor sorumsuzlugundan 6haftalik dushuk yapdim ama soylemek istediyim kala biliyorsun ha bide mutlaqa endikronoloqa gorunun onun ixtisasina aid hormonlar jinekoloqlar o kadarda duzgun tedavi ulqulamiyorlar

Canım bu konuyu açalı epey uzun zaman oldu. Yazdıkların için çok sağol. Hamileyim çok şükür. Oğlum olacak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…