- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Valla dün ölçtürdüm canım. 4ünü kullandım 4ü kaldı. Bende ne yapacağımı bilemedim. Doktora sormadan bırakmak da istemiyorum. Ama sıfırlanmış resmen. Bukadar düşmesi de iyi değildir heralde bilemedim..O kadar düşürmüşmü ya simdi kullanmiyosun o zaman ilaci
Bende bilmiyorum canim ama doktora sorsan iyi olur peki bat ne zaman hamilelik şüphen varmiValla dün ölçtürdüm canım. 4ünü kullandım 4ü kaldı. Bende ne yapacağımı bilemedim. Doktora sormadan bırakmak da istemiyorum. Ama sıfırlanmış resmen. Bukadar düşmesi de iyi değildir heralde bilemedim..
Yaa bide okadar cok yan etki yazmislarki recetesinde bu minicik hapin böyle yan etkileri olabilirmi dedimBide ilacın yan etkisine takılmayın herkesin bünyesi farklı. Bende en ufak bir yan etki olmadı. Birazda psikolojik bişey bence.
İşte dün adetin 3.günüydü. O yüzden baktırdım. Doktora da gidip senden habersiz baktırdım böle çıktı demeye çekindim :) bazısı kızıyor kafana göre iş yapmana.. Ben yinede kullanmaya devam edicem galiba. Dr öle verdiyse vardır bir bildiği. Tedaviyi yarım bırakmıyım en iyisi. Ölçtürmeseydim bilmeyecektim nasılsa :)Bende bilmiyorum canim ama doktora sorsan iyi olur peki bat ne zaman hamilelik şüphen varmi
Ben de çok güldüm okuyunca. Ama en çok beğendiğim Aşırı derecede kumar oynama isteği olduYaa bide okadar cok yan etki yazmislarki recetesinde bu minicik hapin böyle yan etkileri olabilirmi dedim
2 nisan canım ovulasyon günümdeyimSenin bat ne zaman canim benimki kadar yüksek değilmiş senin ki
Evet canım aynı, haftada iki tane yarım alıyordumİnşallah canim ya adetlerim düzenli diğer hormonlarimda iyi esimdede sorun yok tek sorun proklatin. Doktor 3 günde bir yarim içeceksin dedi sendemi oyle kullandin
biz kadınlar duramayiz iste :) banada 2 ay sonra gel dedi hamile kalamazsan tekrar bakariz yumurtlama takibi yapariz dedi ne olursa artikİşte dün adetin 3.günüydü. O yüzden baktırdım. Doktora da gidip senden habersiz baktırdım böle çıktı demeye çekindim :) bazısı kızıyor kafana göre iş yapmana.. Ben yinede kullanmaya devam edicem galiba. Dr öle verdiyse vardır bir bildiği. Tedaviyi yarım bırakmıyım en iyisi. Ölçtürmeseydim bilmeyecektim nasılsa :)
Tamam canim Sağol valla bana umut oldun ilaci kullaninca hemen hamile kalmissin ne güzel inşallah bende öyle olurumEvet canım aynı, haftada iki tane yarım alıyordum
Sen için rahat bi şekilde kullanmayabbaşla canım ilacı. Emin ol düşecek. İnşaallah bitene kadar belki hamile bile kalırsın kontrole gitmeye bile gerek kalmaz.biz kadınlar duramayiz iste :) banada 2 ay sonra gel dedi hamile kalamazsan tekrar bakariz yumurtlama takibi yapariz dedi ne olursa artik
İnşallah hamile kalirsin canim bu ay buhapi kullananlar hep memnun bizdede işe yarar da hemen hamiş oluruz inşallah :)2 nisan canım ovulasyon günümdeyim
İnşallah canım ya bu ilaçtan çok umutluyum 8 ay olacak niye olmuyo diye hep düsunüyodum meğer bu hormon cok etkiliymis yumurtlamaya filanSen için rahat bi şekilde kullanmayabbaşla canım ilacı. Emin ol düşecek. İnşaallah bitene kadar belki hamile bile kalırsın kontrole gitmeye bile gerek kalmaz.
İnşallah canım, tez zamanda bebişin gelir inşallahTamam canim Sağol valla bana umut oldun ilaci kullaninca hemen hamile kalmissin ne güzel inşallah bende öyle olurum
Amin canim Sağol sende sağlıkla kucagina al bebişini :)İnşallah canım, tez zamanda bebişin gelir inşallah
inşallah canımİnşallah hamile kalirsin canim bu ay buhapi kullananlar hep memnun bizdede işe yarar da hemen hamiş oluruz inşallah :)
İnşallah, çok teşekkür ederimAmin canim Sağol sende sağlıkla kucagina al bebişini :)
canim Allah wifa versin bendede dushup kalkiyor en son yoruldum ilaclardan 3ay kullanmadim dostinexi prolaktin 54ken hamile kaldim doktor sorumsuzlugundan 6haftalik dushuk yapdim ama soylemek istediyim kala biliyorsun ha bide mutlaqa endikronoloqa gorunun onun ixtisasina aid hormonlar jinekoloqlar o kadarda duzgun tedavi ulqulamiyorlarKızlar geçen ay proklatin yüksek çıkmıştı emar cektirdim temiz çıktı bugün adetimin 3. Günü yine baktirdim hâlâ yüksek 54 çıktı 8 aydir bebek istiyorum olmuyo doktor bu hormon etkiler dedi dostinex verdi bu ilaci kullanip hamile kalan varmi hemen düştümü bu ilaçla?
Canım bu konuyu açalı epey uzun zaman oldu. Yazdıkların için çok sağol. Hamileyim çok şükür. Oğlum olacak hayırlısıylacanim Allah wifa versin bendede dushup kalkiyor en son yoruldum ilaclardan 3ay kullanmadim dostinexi prolaktin 54ken hamile kaldim doktor sorumsuzlugundan 6haftalik dushuk yapdim ama soylemek istediyim kala biliyorsun ha bide mutlaqa endikronoloqa gorunun onun ixtisasina aid hormonlar jinekoloqlar o kadarda duzgun tedavi ulqulamiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?