benim doktorum gebelere bile veriyoruz bi sorun olmaz demistiMerhaba kızlar. Geçmiş zamanlarda da bu başlık açılmış ama çok eski. Yeniden açmak istedim. Her doktor farklı yorum yapıyor. Biri bu hapı kullanırken korunun derken, diğeri korunmayın diyor. Ne yapsam bilemedim. Hem hapı kullanıp hem hamile kalan var mı? Gebelikte problem yaratır mı? Bir düşük yaptım, üstüne de prolaktinim yükselince ilaca başladım.
Bende gecikme olmadı aksine erken geldi.Siz ne kadar süreyle kullanıyorsunuz.merhaba bende dostinex kullandım ama benim adetimi geciktirdi 12 gün hatta hamileyim diye sevinmiştim sizde de aynısı oldu mu ?
bu ay bakalım ne olacak bat29 :)
Stresten olabilir.Öbür ay düzene girer sanırım normal degere gelmişse prolaktin horm.1 ay kullandım ben yarım yarım pazartesi ve cumaa 4 tablet. değerim düşünce bıraktım 12 gün gecikme yaptı doktorumu aradım yapmaz dedi ama sonradan adet oldum
Stresten olabilir.Öbür ay düzene girer sanırım normal degere gelmişse prolaktin horm.
başka birşeyle ilgili de olabilir.Pko falan varsa veya myom,kist onlar bu tarz lekelenme yapıyormuş.Strestlik bişi de yoktu aslında değerim düşünce doktor herşeye baktı hamile kalmaman için hiç bi sorun yok dedi çok mutlu olmuştum moralim falan da iyiydi yani :)
ama şöyle bişi oldu adetime 2 gün kala kan geldi hafif sonra kahverengi lekeye çevirdi . 2 gün çok az kahverengi leke geldi sonrA kesildi . 12 gün sonra da normal adet oldum onu anlamadım işte doktorum geç döllenme olmştur dedi ama adet olunca bi daha gitmedim test falan da yaptırmadım
başka birşeyle ilgili de olabilir.Pko falan varsa veya myom,kist onlar bu tarz lekelenme yapıyormuş.
Problem yoksa bişey daha olmaz zaten.Korkacak bişey yoktur.:)yok tatlım herşeye baktım mr çekildim ultrasona falan baktı herşeyim tertemiz çok şükür ama niye öyle oldu bilmiyorm
aynen canımm :)Problem yoksa bişey daha olmaz zaten.Korkacak bişey yoktur.:)
Bu hapı 4. Kez kullanışım. İlk 17 yaşındayken yükseldi. Her yükseldiğinde adet gecikmesi oluyordu. İlaç kullanınca düşüyordu. Araştırıldı, bir şey çıkmadı açıkçası. İlaçla normale dönüp, bir iki sene sonra yükseliyor. Bekarken umursamıyordum ama evlilik de farklı oluyor işte. Korunmuyorum nasılsa hamilelik olmaz diye. Çok kasmıyorum da oluruna bıraktım.
Merhaba arkadaşlar Yen'i üyeyim. Yardımınıza ihtiyacım var. 2 yıldır evliyim 21 yaşındayım son aylarda çocuk düşünüyoruz doktora gitmiştim. Doktorum çok ilgisiz kendisi hiç ilgilenmesi hiç ısınamadım. Bügün bile ilaç verdi DOSTINEX ilacı prolaktin inhibitörü diye yazıyor üzerinde 8 tabletlik burdan ögrendim bu ilacı kulandıkdan sonra hamile kalan bayanlar varmış. Ve çok sevindim acaba bende öyle olurmuyum çok fazla bilgim Yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Anne olmak istiyorum artık Rabbim herkese nasıp etsin :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?