• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex kullanırken hamile kalanlar ya da kalamayanlar

Ben dostinex kullanırken hamile kaldım 2. Ay deger yüksekse kullan
Merhaba
Üzerinden zaman geçmiş ama merak ettiğim bir durum var.
Ben de dostinex kullanırken hamile kaldım. Bu ara bebeğime zarar vermiş midir diye korkmaya başladım.
Siz bu durumla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?İnşallah evladınızı sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.

Ayni durumu yasiyrm
Merhaba
Ben de dostinex kullanırken hamile kaldım. Bu ara bebeğime zarar vermiş midir diye korkmaya başladım.
Siz bu durumla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?İnşallah evladınızı sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.
bende ayni durumu yasadm..5 haftalik hamileyim ve dostinex kullandm her hafta..ayrica 7aylik bebegm var ve emziriyrm.sizce karnimdaki bebegime zarar olmus olabilirmi cok korkuyrm ? Siz bir sorun yasadnzmi?

Ayni durumu yasiyrm

bende ayni durumu yasadm..5 haftalik hamileyim ve dostinex kullandm her hafta..ayrica 7aylik bebegm var ve emziriyrm.sizce karnimdaki bebegime zarar olmus olabilirmi cok korkuyrm ? Siz bir sorun yasadnzmi?
Canım şuan her şey yolunda çok şükür.
19.haftamızı dolduracağız.

Meraba kizlar ben evli deylim 21 yawim var bendede prolaktin 28 cikdi banada dostinex yazdilar ama yinede gelecekde evliĺiyimde cocugum olmaz diye korkuyorum ((yardimci olun

Merhaba
Merhaba bende kullaniyorum ve korunmuyoruz. Hamile kalmışsınız ilaci kullanırken sag salim kucağınıza aldiniz mi

Merhaba ben yurtdışındayım ve 8 aydır bebeğim olmuyor 45 çıktı hormon değerim doktor dostinex verdi bana ama türkiyedekiler hep haftada 2 gün içiyormuş bana haftada yarım dedi bide çocuk olana kadar yut dedi bende zarar verir diye düşünüyorumçünkü ağır bi ilaç ama eşimde zararı olsa uyarırdı diyor burdaki doktorlar gerçekten çok dikkatli türkiyedeki gibi ilgisiz değiller o yüzden güveniyorum biraz yutacam artık ya o kadar kötü ve korkutucu bi durum ki çocuğunun olmaması ben bunu sadece 8 ayda hissettim ama yıllarca isteyen insanlar var rabbim nasio etsin inşallah bu hormondan dolayı adet yoğunluğum çok kötü oldu bebek düşüyorum sandım eşimin bi sözüne çok üzüldüm hiç olmamasından iyidir dedi yine deneriz gelecek ay en azından dedi çok iyi bi destekçi onun baba olmasını çok istiyorum benim babam olmadı ama çocuğum olursa eğer çok şanslı bi babası olacak

Merhaba kızlar. Sirf bunu yazmak birilerine moral olmak icin su an buradayim🥰 6 aylik evliydim cocuk sahibi olmak istedigim icin doktora gittim ve sut hormonum 76 cikti ayni zamanda yumurtaliklarimda da kucuk kucuk kistler cikti ve yumurtalarimin fazla oldugu söylendi direk polikistik over sendromu konuldu. doktor dostinex ve klomen yazdi onlari kullan dedi. Cok uzuldum ilk gun hep ağladım kendimi yiprattim. Daha kullanali bir ayim dolmadam artik dostinex mi klomen mi ne sebep oldu bilmiyorum ama gogus agrisi cekmeye basladim. Adetim 3 gun gecikti ve kan verdim hamile oldugumu ogrendim. Cok şükür diyorum ve Allah isteyen herkese nasip etsin bunu diliyorum🌸 caninizi uzmeyin asla Allah ne hastalığınız olsa da ol diyince oluyor saglicakla kalin🥰🌸

Merhaba kızlar. Sirf bunu yazmak birilerine moral olmak icin su an buradayim🥰 6 aylik evliydim cocuk sahibi olmak istedigim icin doktora gittim ve sut hormonum 76 cikti ayni zamanda yumurtaliklarimda da kucuk kucuk kistler cikti ve yumurtalarimin fazla oldugu söylendi direk polikistik over sendromu konuldu. doktor dostinex ve klomen yazdi onlari kullan dedi. Cok uzuldum ilk gun hep ağladım kendimi yiprattim. Daha kullanali bir ayim dolmadam artik dostinex mi klomen mi ne sebep oldu bilmiyorum ama gogus agrisi cekmeye basladim. Adetim 3 gun gecikti ve kan verdim hamile oldugumu ogrendim. Cok şükür diyorum ve Allah isteyen herkese nasip etsin bunu diliyorum🌸 caninizi uzmeyin asla Allah ne hastalığınız olsa da ol diyince oluyor saglicakla kalin🥰🌸
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız. Bende bu ay doktora gittim prolaktin yüksek çıktığı için dr dostinex başlattı ama doktora adet doneminde mi yoksa sonrasinda mi kullanicam bunu sormadım siz nasil başladınız?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız. Bende bu ay doktora gittim prolaktin yüksek çıktığı için dr dostinex başlattı ama doktora adet doneminde mi yoksa sonrasinda mi kullanicam bunu sormadım siz nasil başladınız?
Ben adetimin üçüncü gunu gitmistim hemen bu aksam basla dedi haftanin iki gunu uc gun araliklarla ictim ben

Banada haftada iki dedi ya pazartesi persembe yada sali ve cuma cuma günü başlıyim o halde bende
Evet canim basla mutlaka dilerim sana da sifa getirsin en kisa surede müjdeli haberi al bu ay onu kullan insallah bebek olur eger olmazsa diger ay sogan kürüne basla benim planim oydu baslamadan gebe kaldim şükür 🥰

Back
X