- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Takvim cok yakıştı efenim saglicakla gelsin bebisiniz![]()
Sende yapıcan en kısa zmanda biliyorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvim cok yakıştı efenim saglicakla gelsin bebisiniz![]()
insallahhhSende yapıcan en kısa zmanda biliyorm![]()
insallahhh
Stres yapmazsam olur, dusunmezsem olur![]()
Koltuktan atliycam simdi ölür müyümBen düşünmediğim ay hamile kaldıasjdkddldidii
…(derken çarpıldı)
Koltuktan atliycam simdi ölür müyüm
Asdfjlllllkkk
Oldu efenim iyi aksamlariniz olsun.Iııhh ölmen![]()
MerhabaBen dostinex kullanırken hamile kaldım 2. Ay deger yüksekse kullan
bende ayni durumu yasadm..5 haftalik hamileyim ve dostinex kullandm her hafta..ayrica 7aylik bebegm var ve emziriyrm.sizce karnimdaki bebegime zarar olmus olabilirmi cok korkuyrm ? Siz bir sorun yasadnzmi?Merhaba
Üzerinden zaman geçmiş ama merak ettiğim bir durum var.
Ben de dostinex kullanırken hamile kaldım. Bu ara bebeğime zarar vermiş midir diye korkmaya başladım.
Siz bu durumla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?İnşallah evladınızı sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.
Canım şuan her şey yolunda çok şükür.Ayni durumu yasiyrm
bende ayni durumu yasadm..5 haftalik hamileyim ve dostinex kullandm her hafta..ayrica 7aylik bebegm var ve emziriyrm.sizce karnimdaki bebegime zarar olmus olabilirmi cok korkuyrm ? Siz bir sorun yasadnzmi?
Merhaba bende kullaniyorum ve korunmuyoruz. Hamile kalmışsınız ilaci kullanırken sag salim kucağınıza aldiniz miMerhaba
Üzerinden zaman geçmiş ama merak ettiğim bir durum var.
Ben de dostinex kullanırken hamile kaldım. Bu ara bebeğime zarar vermiş midir diye korkmaya başladım.
Siz bu durumla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?İnşallah evladınızı sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.
Evet çok şükür bebeğim 6 aylık olduMerhaba bende kullaniyorum ve korunmuyoruz. Hamile kalmışsınız ilaci kullanırken sag salim kucağınıza aldiniz mi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız. Bende bu ay doktora gittim prolaktin yüksek çıktığı için dr dostinex başlattı ama doktora adet doneminde mi yoksa sonrasinda mi kullanicam bunu sormadım siz nasil başladınız?Merhaba kızlar. Sirf bunu yazmak birilerine moral olmak icin su an buradayim6 aylik evliydim cocuk sahibi olmak istedigim icin doktora gittim ve sut hormonum 76 cikti ayni zamanda yumurtaliklarimda da kucuk kucuk kistler cikti ve yumurtalarimin fazla oldugu söylendi direk polikistik over sendromu konuldu. doktor dostinex ve klomen yazdi onlari kullan dedi. Cok uzuldum ilk gun hep ağladım kendimi yiprattim. Daha kullanali bir ayim dolmadam artik dostinex mi klomen mi ne sebep oldu bilmiyorum ama gogus agrisi cekmeye basladim. Adetim 3 gun gecikti ve kan verdim hamile oldugumu ogrendim. Cok şükür diyorum ve Allah isteyen herkese nasip etsin bunu diliyorum
caninizi uzmeyin asla Allah ne hastalığınız olsa da ol diyince oluyor saglicakla kalin
![]()
Ben adetimin üçüncü gunu gitmistim hemen bu aksam basla dedi haftanin iki gunu uc gun araliklarla ictim benMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız. Bende bu ay doktora gittim prolaktin yüksek çıktığı için dr dostinex başlattı ama doktora adet doneminde mi yoksa sonrasinda mi kullanicam bunu sormadım siz nasil başladınız?
Banada haftada iki dedi ya pazartesi persembe yada sali ve cuma cuma günü başlıyim o halde bendeBen adetimin üçüncü gunu gitmistim hemen bu aksam basla dedi haftanin iki gunu uc gun araliklarla ictim
Evet canim basla mutlaka dilerim sana da sifa getirsin en kisa surede müjdeli haberi al bu ay onu kullan insallah bebek olur eger olmazsa diger ay sogan kürüne basla benim planim oydu baslamadan gebe kaldim şükürBanada haftada iki dedi ya pazartesi persembe yada sali ve cuma cuma günü başlıyim o halde bende