Dostinex yan etkileri

Ulgerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
91
25
3
26
Kızlar bu ay transferim yapılacaktı ama Prolaktin hormonum 68 çıktı üstüne üstlük göğüslerimden süt geliyordu bu şekilde fark ettim ben doktorum çok yüksek önce güvenlik önemli dediği için ocağa ertelendi transferi Dostinex kullanıyorum şu an Dostinex yazdı doktorum fakat ben aşırı halsizlik bulantı hastayım gibi yatıyorum sürekli hiç yaşayan oldu mu yan etkisini

Ben 1.5 yıldır kullanıyorum dostinexi. Hiç yan etkisi olmadı. Yatarken içiyordum ben. Belki de ondan hissetmedim.

Ben 1.5 yıldır kullanıyorum dostinexi. Hiç yan etkisi olmadı. Yatarken içiyordum ben. Belki de ondan hissetmedim.
İnanın çok kötü oluyorum acaba uyumadan önce mi içsem napsam bilmiyorum daha 1 kere içtim böyle oldu değerim çok yükselmiş

Merak etmeyin benimde 70 lerdeydi. Akşam yatarken haftada 2 kez kullanıyordum ilk. Bu ilaç hemen düşürüyor. Bence gece yatmadan için

İnanın çok kötü oluyorum acaba uyumadan önce mi içsem napsam bilmiyorum daha 1 kere içtim böyle oldu değerim çok yükselmiş
Benimde ilk basladigim tedavi prolaktin yuksekliginden iptal olmustu . 74 du sanirim ama sut gelme olmadi bende . Dostinex kullandim dustu sonraki ay basladik tedaviye . Ama doktor prolaktin yuksekliginden beni endokronojiye yonlendirdi hipofiz bezimde kist cikti . Ilacli beyin mr cekildim

Dostinex düşürür merak etmeyin bende kullandım günde 2 adet yatarken içince çok yan etki olmuyor

Haftada iki gün dedi doktorum bana da düşermi yani
Evet düşer hiç kafaya takmayın bende prolaktini çok kafaya takmıştım zamanında doktorlar aksine çokta umursamıyolar aşırı yüksek olmadığı sürece ben endokrin uzmanı kontrolünde haftada bir gün kullanıyorum artık sürekli olarak beyinde hipofizde prolaktinoma tespit edildiği için sizde mutlaka bi endokrine gidin emar çekilsin ona göre hareket edersiniz hazır transferde ertelenmişken. Mesela bana kadın doğum doktorları değer düşünce ilacı bıraktırıyorlardı ama bu doğru değilmiş sonuç alabilmek için sürekli kullanmak gerekiyormuş endokrin uzmanı bana öyle söyledi

Goğüslerde pütürlü pütürlü akıntı içinde dokstineks kullanmak gerekli mi benimde prolaktin cok yüksek değildi ama

Dostinexi ben 700 küsürleri görünce kullanmıştım şanslıydım süt felanda gelmemişti 2 hafta içerisinde hemen 17ye düşmüştü 5-6 sene oldu rahat. Fakat Dostinex den kaynaklandığını sanmıyorum öyle yan etki hiç yaşamadım bünyeden bünyeye mutlaka fark eder ama sanmıyorum.

Ohss riski varmıydı ondan mı öyle oldun acaba ? Yada psikolojik te olabilir bu süreçte mutlaka stress oluyordur insan.. Rabbim en doğru anda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Amin inşallah teşekkürler Allah razı olsun

Goğüslerde pütürlü pütürlü akıntı içinde dokstineks kullanmak gerekli mi benimde prolaktin cok yüksek değildi ama
Doktorunuza bir danışın göğüsten süt gelmesi çok yüksek prolaktin değerlerinde oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…