Dostlar bana yardım edin. Siz olsanız ne yapardınız. Boşanmalı mıyım?

Epey zaman oldu yazamadim. Esim guzel bir ise girdi ben terfi aldim. Tup bebek tedavisine.bu hafta baslayacagim maddiyat.disinda bir degisiklik yok. Aglama sizlamalarim bitti. Hic kitap okudunmu diyen arkadasim cok okudum inan. Kendimi geri cektim epeydir bu esimi korkutmus olacakki daha ozenli. Anne olmak ve bu ulkeye iyi bir insan yetistirmek istiyorum hayirlisiysa. Ayrilmaktan vazgectim cunku cocuk icin birgun yeniden evlenmek isteyecegim bunu deneyimlemek istemiyorum biraz daha sabirli ve vefali olmaya calisiyorum cogunluklada kendi kabugumdayim. Aradan gecen zamandaki siddetli kavgalar beni buz gibi yapti. Napalim herkes herseyin en guzelini yasayacak diye.birsey yok. Yorumlar icin tesekkur ederim

Canım bence boşanmak için gayet geçerli sebepler bunlar.Eşin de ne gamsız,vurdumduymaz adammış maşallah insan hayatını paylaştığı birinin çok küçücük bir isteğini bu kadar mı görmezden gelir yani gelip sarılamamamış mı..Yazık ediyorsun kendine bence vakit geçmeden boşan ve yeni bir hayat kur kendine çekilecek dert değil seninki canım.Çocuk yapmamanız da belkide sizin için daha hayırlı olmuştur pek baba olabilecek birine benzemiyor eşin bilemiyorum ama şuan senin için gercekten cok uzuldum canım (

BENCE 31 DESİN ÇOK GEÇ DEĞİL ÜZÜLME OKADAR BİZİM İŞ YERİNDE 36 YAŞINDA BİR BAYAN ARKADAŞ VAR DAHA ÇOCUĞU BIRAK EVLENMEK İÇİN ADAY BİLE BULAMADI BENCE EŞİNİN ÜSTÜNE OKADAR GİTME ZAMANI GELDİĞİNDE HEPSİ OLUR MERAK ETME 40 YAŞINDA BİR BAYAN VAR İŞ YERİNDE 4 SENE EVLİ KALMIŞ DAHA 2 AY OLAMDI BOŞANALI ONLARI DÜŞÜN DAHA BİRİNİ BULACAK TANICAK EVLENCEK ÇOCUK YAPICAK HİÇBİRŞEY İÇİN GEL KALMADIN ALLAH HERZAMN ÖNCE HAYIRISINI VERSİN SEN BENCE ÖNCE EŞİNLE OLAN PROBLEMLERİNİ ÇÖZ STRES YAPMA SONRA ÇOCUK YAPARSIN. MUTSUZ ANNE BABANIN MUTSUZ ÇOCUKLARI OLMASIN YAPMA BUNU DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUNA. SABIRLI OL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…