Dostlarımla Sohbet Topiği

Evet bende dogru bulmuyorum:)

Gec olmus baya, zamanin nasil gectigini anlamamisim... Yatayim artik iyi geceler canim, tatli rüyalar...

Leydim sana da tatli rüyalar...
Bu parca benden sana gelsin, dinleyip öyle uyu. Misil misil uyursun umarim..

[video=youtube;SWnQu0PTOLo]http://www.youtube.com/watch?v=SWnQu0PTOLo[/video]

Hadi ben de yatayım kızlar. Slania, KırmızıKasketliKız, Lady öpüyorum hepinizi. Yarın geç geleceğim görüşürüz umarım.

Hoşgeldin o zaman
Tanıyalım seni
Lady, anca görebildim bu arada cvpları, ama sen c.dışısın ben bahtsız bedevi bu arada siteyi 2 gündür geziyorum oda işte akşamları müsait oldukca..:)) istanbuldanm..26 yaşındayım :) kız kıza olmanın ferahlığından dolayı siteyi cok sevdim:)) ama bide oturtsam nerede konu acılcağını neyi nerede arayacağımı:)) vs. şimdiyazdığım bu deneme leri nerden siliyoruz mesela.. acaip yerde gitmişim selam yazmışım..acemi balık olunca e malum :)) seni arkdş olarak knerden ekleyibilyorum mesela.. beceremedim.. sakarım..nolcak bilmiom memnun olduuuuuum cook

Bende napim aynı moralim baya bozuk erkek arkdaşımla aram berbat
Ayrılıcam sanırım puffffffffff canım sıkılıyo

İşimin oldugu bi gün akşama kadar mesaj atmadım diye burnumdan getirdi uzattı
Tartıştık öyle laflar söylediki kaldıramıyorum gururuma yediremiyorum
konuşmak bile içimi daraltılıyo bıktım artıkk ondan sevgim değişmedi

Ama bu yük ağır geliyo

Bosversene.
Dengesiz yaratıklar.
Kesin suclamıstır.
Nerdeydin kimleydin diye.
Benim ki de gecen gece mesaj attı..
Rahatsız ya.
Noldu cok seviyomusum neden mesaj atıyo musum?
Hani cok seviyodun diyo bana.

Harbiden dengesizler Bıktım erkeklerden
Herkes yaptığını çeker inşallah bize yaptıklarını çekerler!

Ay onla oynamak istediğini bi anlarsa peşini bırakmaz ona göre
Misafir geldiği an ağzına terlik alıo peşinden koşturuo illa terliği vercek,ama sevmeden vermio önce sevilcek ondan sonra terlik

size misafir gelip christophe'u sevmek istiyorum o bana terlik vermesede ben onu mıncırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…