Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben 4 kere girdim, her defasında aynı kaygıyı taşıdım, sizinki de normal yani. Güzel geçeceğine dair motive edin kendinizi, ya yapamazsam demeyin.

Evet artık rahatlatmak için bişeyler konuşalım napacağız falan demeyelim cidden daha da stres yapacağım :26:

Stres yapıcak bişey yok zaten bacım boşver. Benim işi sormuşsun, müdürün bana çok ihtiyacı varmış, en erken ne zaman başlayabilirsin dedi geçen hafta, ben de iyi ptesi başlayayım dedim ( babamın oğlu ya, kıyamadım zor duruma düşmesin dedim -töbe yaa-)

Evet artık rahatlatmak için bişeyler konuşalım napacağız falan demeyelim cidden daha da stres yapacağım :26:

Ekşi-Pms diyaloglarından..

Bunu okuyunca aklıma geçen sene kazanamadığımı öğrendiğimde erkek arkadaşıma nasıl haber verdiğim geldi.
Telefon çaldı açtım

-Sen nerdesin 3 gündürr nasıl aramazsın ben burda neler çektiiim ühühüühühü
-Arayamadım biliosun her zaman arayamıorum burda (ingilterede bu arada)
-Evet zaten gittin oralara beni burda bırakııp kazanamadım senin haberin bile yok!(bu arada bağıra bağıra ağlıorum)
- ....
-Neden susuosun soğudun dimi aptal mı bu kız diosunn!
-Saçmalama bak sen çok tercih yapmamıştın zaten iyi oldu istemediğin bölümde...
-Kes kızdın dimi kazanamadığıma kızdın sinir old...
-Bak ağlıosun sinirlisin şuan zaten çok konuşamıoruz birazdan kapanır kapatayım sakinleşince...
-Bak işte soğudun bian önce kapatmaya çalışıosun dimi yazık be bi kazanamadım diye soğuduysan bunca yıla yazııık
-Şuan kendi kendine saçmalıosun farkınd.....

Ve telefon kesilir

Benim böyle çatacak bir insanım da yok.

ahahahaah çok iyi yaaa:)))))))

Teselliye bile kapalıydım o an o teselli etmeye çalışıo ben soğudun da soğudun
Bi de ara ara kazanamadııım kazanamadım diye bağırıodum o konuştukça

Kızlar ya ctesi çalışma fikri çok da kötü gelmemişti ama normalde en aşağı 4 te yatan biri olarak bu güzelim cuma günü biraz sonra yatacak olmam kötü bişeymiş (

Kızlar ya ctesi çalışma fikri çok da kötü gelmemişti ama normalde en aşağı 4 te yatan biri olarak bu güzelim cuma günü biraz sonra yatacak olmam kötü bişeymiş (

Canım yaa alışacaksın artık bir iş kadınısın
Ne güzel ben de böyle olabilecek miyim acaba yarın önümde göreceğim nefret ettiğim 80 soru beni sanki bu imkansızmış gibi düşündürtüo ama neyse hayırlısı bakalım...

Leydim seni online göremeyince ciktim yemek yedim banyo yaptim anca geldim..
Cok stres yapiyorum sanirim.. Karnima sancilar giriyor heyecandan, yemek yiyemiyorum bogazimdan gecmiyor. Simdi de uykum gelmiyor ama yatacagim. Sen de yat istersen canim, erken kalkacagiz yarin sersem gibi olmayalim.
Cok basarilar diliyorum sana ve sinava girecek herkese.. Umarim iyi gecer ve istedigimiz yeri kazanabiliriz. Yatiyorum ben hepinize iyi geceler kuzularim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…