İlk tercihim türkiyedeki tek ingilizce sosyoloji bölümü olduğu için marmara üni. sosyoloji olacak,sonra odtü felsefe istiyorum,hacettepe sosyoloji de istediğim yerlerden bitanesi,genel olarak sosyoloji okumayı çok istiyorum ama tabi beklediğimden de yüksek bi puan alırsam pdr ya da psikoloji düşünebilirim canım umarım olur
canım inşallahhadi bakalım odtü olursa bence daha iyi
kıslar bende ankaradayım
Ay ne güzel olur ya bu sene odtü marmara diye tutturmayacağım zaten ankara üni.hacettepe falan da yazacağım bi sene daha çekilmez bu çile.
Zaten artık nerde okuduğunun bi önemi yok gibi her şey kpss'ye bakıo ama odtü olmazsa çok üzülürüm tabi o ayrı :/
neenone kiralar nasıl orda biraz pahalıymış hayat orda öyle diolar izmir daha ucuzmuş ankaraya göre:44:
Canımcım valla evet biraz pahalı. ankara, hacettepe fln olursa o çevreler öğrenciler için ideal, 300-400 e ev bulursun. Yurdu ben de tavsiye etmiyorum ama öyle hemen de ev arkadaşı bulamayabilirsin. Belki ilk 1 sene yurdu denersin.
Ankara'da ki bütün üni ler iyidir, burda öğrencilik gerçekten güzel geçer (sosyal olduğun sürece tabi) Her türlüsünden arkadaşın olur, kimse kolay kolay dersanede yaşadığın gibi garip garip bakmaz. Odtü' de çok daha rahat edersin zaten.
kızlar muhteşem yüzyılı izliyor musunuz orda sezon finalinin fragmanında sanki diziye yeni bi oyuncu katılıyor kim acaba o ya ... hani bu benim kardeşim diyor da pargalı böyle dik dik bakıyor :44:
bergüzar korel gelecek diziye , doğru görmüşsünüz kızlar. pargalı da bu aralar iyice sarpa sardı zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?