LadyEvil bilmem beni hatırlar mısın, sınavla ilgili topiclerden birinde konuşmuştuk sanırım senin topiğindi, ben de bugün girdim sınava fransızcadan
umarım istediğin yer olur, bugünlük gecmiş olsun, edebiyat cografya içinde şimdiden başarılar dilerim
Hatırladım canım biliyorum nasıl geçti?
Teşekkürler hepimiz için en iyisi olsun
selam kızlarr..
bugün çokkötüydü yaaa erkek arkadaşımla alışveriş yapıyoduk ücretini ödicektik artık sıra bekledik baya bi birden başım dönmeye başladı nolduğunu anlamadım oturdum orda herkes geldi su falan verdiler noluyo bana bugünlerdee
off bende şu tercihlerimi çok kafama taktım sanırım yahayatımda ilk defa tansiyonum düştüheralde
bir iki tane bilmediğim kelime vardı ama bunun dışında takılmadım bir şeyde
gramer falan olarak hiç sorun çıkmadı
ama türkçe fransızca ceviri soruları riskli türkçem tam olmadığından yakın anlamlı şeyleri karıştırıyorum bazen ee şıkları da birbirine yakın hazırlıyorlar
bilmem sonuc nolur :)
selam kızlarr..
bugün çokkötüydü yaaa erkek arkadaşımla alışveriş yapıyoduk ücretini ödicektik artık sıra bekledik baya bi birden başım dönmeye başladı nolduğunu anlamadım oturdum orda herkes geldi su falan verdiler noluyo bana bugünlerdee
off bende şu tercihlerimi çok kafama taktım sanırım yahayatımda ilk defa tansiyonum düştüheralde
selam kızlarr..
Geçmiş olsun dikkat et kendine..Havardan olabilrmi ki...:S
Başka bi sınava girmeyeceksin dimi iyidir senin ya olur istediğin gibi
ben de bir aralar kafama takıyordum önemli şeyleri tabii ki ama bana zarar verdi. acile kaldırıldığımı bilirim, düşük tansiyondan dolayı. düştüm kaldım resmen. sonra da bir saat serum yedim acilde. o günü hiç unutmam bu yüzden psikiyatr'a gittim bana paxil yazdı. biraz endişeli bir tipmişim ondan kronikleşmiş bende. ilaçtan sonra böyle bir şey yaşamadım hiç.
Ay geçmiş olsun dikkat et :26:
Ben de otobüste ayakta gittim midem bulandı başım döndü ayakta gittiğimde hep olur bu bayılacaktım nerdeyse aşırı da doluydu kıpırdanamıosun o derece iyiki bayılmadım
silenzio gecmiş olsun :26: allahtan ki yalnız değilmişsin o esnada
sağolun kızlar sizde dikkat edin kendinize kronikentelcim bende kafama çok takıyorum ondan başladı bunlar bende heralde çünkü bugüne kadar hiç olmamıştı çok geçmiş olsun sanada çok şükür atlatmıssın
lady'mm allahtan bayılmamışsın sınava giremezdin bide ayy kıyamam ben sana
Neyseki inceğime yakın oldu bu yoksa kesin bayılmıştım :26:
Okulun hemen karşısında kahvaltı yapılacak biyer vardı şansıma girdim hemen bi tost ayran aldım iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?