Dostlarımla Sohbet Topiği

Layd yi bekliyorum merakla şuan Slania da giriyo heralde ikinizide bekliyoruz kızlar inş iyi geçer :18:

Ben geldiiiiiim :)
Canlar napıosunuz sınavım beklediğim gibi geçti orta halli ne çok iyi ne çok kötü.
Ama edebiyat-coğrafya sınavında fule yakın yapmazsam çok kötü.
Yani diğer sınava güveniyorum o beklediğim gibi geçerse istediğim puanı alırım diye düşünüyorum

Çok sevindim yaaa canım hoşgeldin

Bakalım bundan sonra istediğin bölümde sıra inşallah olur :)

Saol canıım daha yüzde 50si duruo sınavın 25inde diğerine de gireyim de netleşir o zaman
Edebiyata çok güveniyorum hadi bakalım bu beklediğim gibi geçti diğeri beklediğimden daha iyi geçmeli

Ezberlersin tatlım ya kuzenim geldi yine bende kuzenler bitmiyo biraz çıkım gelirim sonra

Bu arada acayip sinir oldum;
Piercing deliği kapanmış
Ne kadar uğraştıysam takamadım arkada zaten delikten eser yok sanki hiç yaptırmamışım gibi
Önde izi belli ee şimdi boşuna mı deldirdim üstüne bide iz kaldı şaka mı bu ya :84:

ladyyyyyyyyy çok mutluyum çoooooooook.

bugün 80 soru üzerinden 74 netim çıktı. hukuk yolları görünecek inşallah bana :)))))))))

lady sınavının beklediğin gibi geçmesine çok sevindim ama piercingine benimde canım sıkıldı ha

Lady senin adına sevindim.
İnşallah yarın da böyle olur.
Çok saolun kızlarr şimdi benim için asıl önemli olan sınav yaklaşıo bundan istediğim netleri yapmam lazım bu çok önemli :18:
ladyyyyyyyyy çok mutluyum çoooooooook.

bugün 80 soru üzerinden 74 netim çıktı. hukuk yolları görünecek inşallah bana :)))))))))

Ay süpermiş senin tebrik ederim kesin eylülde hukuk öğrencisisin sen

Son düzenleme:
Aynen öyle önceki gibi bi kerede de bitmio artık 3 kere yaşıorum ben 3 sınava giriyorum
Saol canım haftaya bitecek artık hayırlısıyla
Sonra da puan merakıyla yazı geçireceğim huzursuz bi yaz beni beklio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…