Dostlarımla Sohbet Topiği

Geçmiş olsun canım ya tam zamanında oldun yani....
Üzülüyorum vala bi geçseydiiii

Baharda bile olmadı bu kadar
Yüzüm de kabarmaya başladı böyle sivilce gibi ama değil kırmızı kırmızı bişeyler:2:

Lady....naber tatlım? Kasko geri döndümü yada haber aldınmı

Bana msn aderesini vermiş bi arkdadaş aracılığıyla isteyenlere verebilirm:)

Baharda bile olmadı bu kadar
Yüzüm de kabarmaya başladı böyle sivilce gibi ama değil kırmızı kırmızı bişeyler:2:

oyyy güzelim ya nazarmı değdi sana nedir?

Beni de eklemişti ama haber alamadım sana anlattı mı neden iptal ettirmiş üyeliğini?
Olmazsa yarın gideceğim iğne mi yapçaklar ne yapçaklarsa artık bişeyler yapsınlar

Yok hiçbi haber alamadım dönmedi heralde dönse yazardı bişeyler :/
Hastayıım daha doğrusu alerji çok kötü oldum bugün:2:

Bana msn aderesini vermiş bi arkdadaş aracılığıyla isteyenlere verebilirm:)

oyyy güzelim ya nazarmı değdi sana nedir?

Geçmiş olsun Lady..Cecenn teşekkürler yardım için.Msni aktif olarak kullanmıyorum ben buyüzden eklesemde karşılaşmamız neredeyse imkansız.Saatlerce kaskonun gelmesinide beklemicem için..Ama gördüğünde çok SELAMIMI SÖYLEYEBİLİRSİN BENİM İÇİN..Geri dönsün makara tukara yaparız..Sevmiştim onu ya zor kafa dengi insan bulmakk iletirsen sevinirimmmmmmm

Saol Evitax'cım :2:
Aynen ben de msne hiç girmiyorum artık biara sabaha kadar çıkmazdım ahh eski günler

Kızlar bugün moralim bozuk biraz. Uyuyayım da bi an önce ağlamayayım bazı şeylere. Yarın görüşürüz umarım, öpüyorum hepinizi.

Ben de anca geldim yaa.. Cok yorgun hissediyorum bu aralar kendimi, sinavdan olsa gerek.
Benim de öyle ne iyi ne kötü. Cok harika bir sey beklemiyorum zaten bu sinavdan.
Umarim diger sinavin iyi gecer ve alirsin istedigin puani..

Hadi ya üzüldüm.. Canim zorlarsan acilir aslinda ama canin yanar. Istersen git zencifreye delik iyice kapanmadan, acarlar belki.

Anladım canım
Öyle işte hakkımı arayacağım :92:

Noldu canim? :26:

Slania hoşgeldin

Laydnin hakkımı aricam dediği konu ceza almıştıya onla ilgili bişe herkes aynısı yapıyoda

ladycim gece gece ben geldim topiğine sen yoksun neyse diğer topiclerde gördüm sınavının nasıl geçtiğini edebiyat sınavında başarılar diliyorum bu arada derya taneri eledi çok sevindim yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…