Dostlarımla Sohbet Topiği

Aynen ben de öyle dayanamayıp cevap veriorum tartışma daha da büyüyo.
Bir derdim var topiğinden mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum

Böyle bir durum olduğunda tutamıyrum kendimi..Kırmızı başlıklı kızıda böyle kurtarmıştım..BADMAN!! BADGRIL! Nickimi bu şekilde değiştirsemiyi olucak sanırım..Herneyse mesaj attı konuştuğum kişi gayet ustruplu düzgün bir mesaj atmış bende aynı şekilde cevapladım..Konu kapandı benim adıma..

Flixonase kullanıorum burun spreyi olarak.
Ama hiçbi alerjik rinit ilacı bana etki etmiş değil sanırım kedim olmasından dolayı :26:
Saol canım umarım geçen yaz gibi bütün yaz sürmez

Burnun tikaniyorsa mentollü spreylerden al cok güzel aciyor burnu. Yillar önce kullanmistim ama adini unuttum simdi..
Doktora danis istersen canim, tehlikeli bir durum olusmasin sonra..
Canim ben yatiyorum artik, bu aralar bi tuhafim.. Su sinavlar bitse de rahatlasak.. Iyi geceler canim tatli rüyalar...

Heh iyi bari.
Ben de bugün bi kişinin yazdığı saçma şeylere cevap vermek zorunda hissettim kendimi.
Araba kullanma konusunda saçma sapan şeyler yazmış dayanamadım cevap verdim,cevap verdi mi vermedi mi bakmadım bile.

Sana da canım,konuşuruz yine

Arkadaşım vallahi kaç defadır aynı şeyi düşündüm,sinir oldum yaa!!

Birine kızmak var,üslubuyla söylemek var,bir de yerin dibine sokmak var..
Bazılarına derdini anlat,derdine derma olacağına derdine dert katsın!!
Daha geçenlerde bi konu açtım,bazıları açtığıma açacağıma pişman etti yaa..
Böyle yapanlardan duyduğum rahatsızlık sebebiyle bu konuda bi başlık açmayı bile düşünmüştüm..
Forumda bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.

En iyisi bir derdim var topiğinden uzak durmak.
Ne dert anlatmak ne dert dinlemek açısından.
İlla ki bikaç tane herşeye muhalefet tip çıkıo...

yarın çeşme'ye gidiyorum kızlar. şu edebiyat sınavına girmeden enerji depolamam lazım. Allah hepimize büyük sabır versin .

Slm kızlar
Son günlerde haberler ne kadar kötü..İnsanın içini acıtıyo yukardaki videyoyu görünce geldi aklıma
Karne hediyesi bi baba oğluna elektro gitar almış çocuk çalarken ölmüşş Kaçak yüzünden

Ölümün nerden gelceği hiç belli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…