Dostlarımla Sohbet Topiği

Evet günlükte sohbete çevirdi diye almıştı ya ceza...

Bugün baktık aynı şeyleri yapanlar var LAydi'de hakkımı aricam dedi onun üzerine

Bence Ladynin aldigi ceza cok sacmaydi, hem de uyarisiz aldi o cezayi.. Arasin tabi.. Umarim dikkate alirlar yoksa KKya olan güvenim sarsilir.

Ay ben uyuyamıyorum ateşim çıktı alerji ateş yapar mı :2:
neenone noldu sana
Slaniaa canım hoşgeldin özledim dedim bu kız Dikili'ye gideceğim demişti gitti heralde habersiz

ladycim gece gece ben geldim topiğine sen yoksun neyse diğer topiclerde gördüm sınavının nasıl geçtiğini edebiyat sınavında başarılar diliyorum bu arada derya taneri eledi çok sevindim yaşasın

Geldiim ya ben Nihat kazandıktan sonra izlemedim sms ne çabuk sonuçlanmış çok sevindim ya Deryanın kalmasına.
Taner döneklik yapmış diolar şaka gibi o ya

Alerji ateş yaparmi ki hiç bilmiyorum.......:S
Çok ateşin çıkarsa evdekilere kesin haber ver canım yalnız durma!

Sakın ihmal etme yaa benim çıkmam lazım yarın görüsürz
Uykun geldiği an yat canım durma fazla iyi gecler.........

Slania bu arada Eluveitie grubunu biliomusun?
Ben bugün tanıştım çok sevdim bi albümlerinin adını görünce tanıdığını düşündüm

Ay ben uyuyamıyorum ateşim çıktı alerji ateş yapar mı :2:
neenone noldu sana
Slaniaa canım hoşgeldin özledim dedim bu kız Dikili'ye gideceğim demişti gitti heralde habersiz

Ne atesi ya, bi sorayim anneme..
Habersiz gider miyim anam hic.. Disardaydim yine, arkadasa gittim baya tuttu beni. Eve geldim yemekti, dustu derken anca girdim..
Bu arada saclarimi actim ama sari yapamicam sanirim, dayanamadim iki senedir sadece uzaktan baktigim bir türlü sacima süremedigim tarcin bakirdan aldim iki kutu..

Slania bu arada Eluveitie grubunu biliomusun?
Ben bugün tanıştım çok sevdim bi albümlerinin adını görünce tanıdığını düşündüm

Bilmem mi hayraniyim! Keske daha önceden tanistirsaydim ben seni onlarla, konu acmistim bak istersen, orada begendigim bir kac parcasi var..

[video=youtube;Nik6s_F31aI]http://www.youtube.com/watch?v=Nik6s_F31aI&feature=related[/video][/QUOTE]

Aa Kelt müzigi!
Bak ben bu tür müziklere bayilirim iste... Kimin acaba bu parca harikaymis..

Ahh Kelt müziği....
Başka bi dünyada hissettirio bana ait olmam gereken bi dünya...
Keşke baksaydım konuna bayıldım gruba.
Aa ne zaman boyayacaksın peki merak ettim yakışır sana
Şarkıyı beğeneceğinden emindim zaten sabahtan beri kaçıncı dinleyişim benim de unutmuştum bayadır dinlemiodum

Son düzenleme:
Beni direk Irlanda'nin o yemyesil harika ovalarina götürüyor..
Bak bu da harikaymis..
[video=youtube;8dOpd30QapA]http://www.youtube.com/watch?v=8dOpd30QapA&feature=related[/video]

Su an cok acaip bir durumda saclarim, dün ikinciye actim, bugün tekrar actim ama altlar hala koyu. Neymis bu siyah böyle... Bir daha sacima degdirirsem nolayim.. Üstler 3.6ydi gayet güzel acildi altlar kizil kahve arasi acaip bir renk. Yarin boyayacagim canim, dipleri %6lik, altlari %9luk oksidanla boyamayi düsünüyorum. Amacim az da olsa dip rengiyle uc rengini esitlemek..

Bu arada iyi misin su an? Atesin düstü mü?

Ben de korktum şimdi ya koyu renkten dönmeye falan karar verirsem işim zor :/
Bu arada İnönü Lisesine giderken otobüste senin tarif ettiğin yeri gördüm,mcdonalds ve olay kozmetiği gördüm ama söylediğin yeri göremedim geçtik hemen zaten ama yerini öğrendim sınavdan sonra alacağım.
Dinliyorum şarkıyı çok güzel...
Tamol içtim bitane iyi gibiyim şuan yüzüm çok fena durumda kıpkırmızı sivilce gibi şeyler var alerjiden

Cok zormus canim simdi anladim bunu.. 3 defa actim sacimi ama bazi yerler inatla acilmiyor. Kuaföre actirirsan zor olmaz aslinda ama cok iyi bir kuaför bulman gerekir.
Iyi hadi inecegin yeri ögrendin. :) Göremezsin canim icerde kaliyor cünkü. Olay kozmetigin yanindaki sokakta..
Kasiniyor mu canim o yüzündekiler? Kasima sakin iz kalir.. Stresten mi oldu acaba böyle.. Uyu istersen, dinlen biraz. Ben de yatacagim simdi acaip bir yorgunluk var üzerimde..

Bi süredir alerji kendini göstermemişti iyiydim benimki mevsimlik değil bide yıl boyunca böyleyim malesef.
Yüzümdekiler de alerji başladığında oluo geçio sonra anlayamadım.
Alerjik rinit ve kedi alerjim var e biliosun evde de kedi var ondan mı acaba.
Yattım uyumaya çalıştım nefes alamıyorum yattığımda kalktım o yüzden :/
Yatacağım ben de birazdan

LAdy..sinir sistemim zorlanıyor canımm..Kırmızı online se yanına gelebilirim heran böyle söyleee

Son düzenleme:

Kötüymüs canim ya tekrar gecmis olsun.. Kisin isin daha zor, nezle ve grip alerjiyle birlesince kötü oluyor.
Kedi seven birinin kedi alerjisi olmasi ne kötü ya.. Pisine fazla yanasma bu aralar.. Burun acici var mi evde?

Evitax noldu canim?:26:

Noldu sakin oll hiiç girme tartışmaya ben söz verdim kendime artık sinir eden topiklerde bulunmuyorum

eLimde değil..Bakıyorum hep böyle biri derdini paylaştığında
birileir çıkıyor ortaya lap diye..konu sahibini aşağılamaya çalışan vs..Anlatmayın abi derdinizi milletin ağzına sakız etmeyin..Baktım resmen köşeye sıkıştırmışlar kızcağızı (arkadaşlar ya onlar)
Diğer kız tek başınaya.. tek oldugu için HAKSIZ..Kıza kendini savunma fırsatını bile vermeden
garip garip anlamsız sözlerr..Dayanamadım..Birgün bu milletin derdi beni geri olayı yüzünden banlanıcamm
HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜM YOK...!

Flixonase kullanıorum burun spreyi olarak.
Ama hiçbi alerjik rinit ilacı bana etki etmiş değil sanırım kedim olmasından dolayı :26:
Saol canım umarım geçen yaz gibi bütün yaz sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…