Evet günlükte sohbete çevirdi diye almıştı ya ceza...
Bugün baktık aynı şeyleri yapanlar var LAydi'de hakkımı aricam dedi onun üzerine
Bence Ladynin aldigi ceza cok sacmaydi, hem de uyarisiz aldi o cezayi.. Arasin tabi.. Umarim dikkate alirlar yoksa KKya olan güvenim sarsilir.
ladycim gece gece ben geldim topiğine sen yoksunneyse diğer topiclerde gördüm sınavının nasıl geçtiğini edebiyat sınavında başarılar diliyorum bu arada derya taneri eledi çok sevindim yaşasın
Sakın ihmal etme yaa benim çıkmam lazım yarın görüsürz
Uykun geldiği an yat canım durma fazla iyi gecler.........
Ay ben uyuyamıyorum ateşim çıktı alerji ateş yapar mı :2:
neenone noldu sana
Slaniaa canım hoşgeldin özledim dedim bu kız Dikili'ye gideceğim demişti gitti heralde habersiz
Slania bu arada Eluveitie grubunu biliomusun?
Ben bugün tanıştım çok sevdim bi albümlerinin adını görünce tanıdığını düşündüm
[Lady..sinir sistemim zorlanıyor canımm..Kırmızı online se yanına gelebilirim heran böyle söyleee[/I]
Bi süredir alerji kendini göstermemişti iyiydim benimki mevsimlik değil bide yıl boyunca böyleyim malesef.
Yüzümdekiler de alerji başladığında oluo geçio sonra anlayamadım.
Alerjik rinit ve kedi alerjim var e biliosun evde de kedi var ondan mı acaba.
Yattım uyumaya çalıştım nefes alamıyorum yattığımda kalktım o yüzden :/
Yatacağım ben de birazdan
Noldu sakin oll hiiç girme tartışmaya ben söz verdim kendime artık sinir eden topiklerde bulunmuyorum
Kötüymüs canim ya tekrar gecmis olsun.. Kisin isin daha zor, nezle ve grip alerjiyle birlesince kötü oluyor.
Kedi seven birinin kedi alerjisi olmasi ne kötü ya.. Pisine fazla yanasma bu aralar.. Burun acici var mi evde?
Evitax noldu canim?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?