Dostlarımla Sohbet Topiği

hayırlısı lady en büyük kk kızları valla baksana azmimize

Boğazım çok agrıyo ya bi şişlik var hala geçmedi...
Tahlil sonucunuda taa pazartesi alcam

geçmiş olsun canım . ancak artık o şişliği unut acısını da böylece hafiflet valla bak psikoloji çok etkiliyor :97:

Hedefinde bi üni. var mı yoksa herhangi bi üniversitenin hukuk bölümü olabilir mi diosun?

ailemin işi izmirde o yüzden izmirde yazmak zorundayım canım . erkek arkadaşım da burada olduğu için gitmem zaten. dokuz eylül olsun istiyorum

Off kıyamam ya tahlil sonucu çıkmadan ilaç da veremezler tabi dimi :/
Benim de cildimde lekeler var böyle morardıktan sonra geçerken sararır ya morluk aynen öyle geçen sene cildiyeye gitmiştim ciltle alakalı değil demişti içten bişey demişti hematolojiye yönlendirdi ayy yakıştırmak bile istemiyorum ama kan kanseri belirtisi de öyle ya o yüzden kan testi yaptırmıştık sonuçta bişey çıkmadı ama yine çıktı o morluklar bidaha mı gitsem ki

Geçmiş olsun canım sanada..Tahlil yokya ortada ilaçta yok..Ama sen yine git istiyosan farklı biyere git busefer...

merhaba bende geldim aranıza :)) kızlarr

Hoşgeldin Canım...

Canım senin erkek arkadaşınla sorunlar noldu çözebildiniz mi yoksa ayrımısınız hala en son ayrıldığınızı okumuştum :/

Canım senin erkek arkadaşınla sorunlar noldu çözebildiniz mi yoksa ayrımısınız hala en son ayrıldığınızı okumuştum :/

bana soruyosun sanırım :))
çözdük canım şuan aramız çok iyi şükür
daha demin telefondada konuştuk. ama bizim durumumuz belli olmuyo ne yazık ki :/ anlaşamıyoruz bazı durumlarda. vede benim geçmişte yaptığım hatalar yüzünden patlak veriyo siniri bazı anlarda ama geçiyo hemen önceden olsa uzatırda uzatırdı.artık üzmek istemiyo sanırım

İyi bari sevindim olsun ya anlaşmazlıklar olmadan da tadı olmuo ilişkinin dümdüz bişey sonuçta çabuk bitio sıkılıo insan biraz action olmadığı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…