Dostlarımla Sohbet Topiği

benim ki gece yarılarına kadar konuşmak istediği için isyan eder sanırım

Benim sevgilim yok istediğim zaman uyuyup istediğim zaman uyanıyorum özgürlük gibisi var mı yahu
Özendireyim azcık
Bana hep böyle olur:sevgilim varken özgürlük çok çekici gelir ama yokken de keşke bi sevgilim olsa derim

aynen öyle insan kendinde olmayanı istiyo bende şimdi öyle özeniyorum ki sevgilisi olmayanlara :)) bikaç gün ayrı kaldığımızda kendimi rahatlamış hissedip çıkıp geziyorum ama o olunca kıskançlıklar hız kesmiyo.

VAla banada öyle oluyo kızlar ne yalan söylim..,

Bu birazda elindekinin kıymetini bilmemkten geliyo bence..bizde ne varsa tam tersini istiyoruz..o hoşumaza gidiyo

Aslında bu davranış biyerde normal...Yinede biz elimizdekinin kıymetini bilelim

Gerçi buara uzuun bi süre aşk istemiyorum hayatımda ama ne olur bilinmez tabi bianda da çıkabilir biri karşıma belli mi olur.
Kızlar ben çıkayım artık hala günün yorgunluğunu üzerimden atamadım sınav bi dert girdiğim okula ulaşmak eve varmak ayrı bi dert oldu bugün aşırı yoruldum.
Yarın görüşürüz öptüm hepinizi

İyi geceler Laydcm dinlen sen tabi...Yarın görüşürüz:)

Hoşbulduk tatlım.
Valla dün ve bugün benimkiyleydim.
Plan tıkır tıkır işliyor.
Birazdan msne gidicem beni bekliyo.

2.3 güne bu iş biter.

Ciddimiisn
Hadi bakalım bekliyorum haberlerini ama dikkat et kaptırma kendini yeniden tamam mı!

İyi geceler canımcım:)))

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııııııın

lady yakaladım seni napıyorsun ?

Günaydın kızlar.
Pamuk Şeker'cim niye gittin onla buluşmaya yahu bence biraz da özlediğin için bu planı kurdun bana uygulayamayacaksın gibi gelio aşkın galip gelecek keşke öyle olmasa tabi benim kendi düşüncem...
Beni aldatan bi adamla asla işim olmaz benim ama seni bilemem tabi bazen aşk mantığın önüne geçebilio :/

Sınavlar bitti kitap aşkıma devam ediyorum ben de 1 sene aradan sonra :)
Bütün ders kitaplarını kaldırıp yerine 1 sene boyunca biriktirdiğim okuyamadığım kitaplarımı koydum kitaplığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…