Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben geldimm ama biraz gec geldim sanirim...
Sevgilimle disari ciktim ya bu saatte, cagirdi manyak dolastik deli gibi. Annen nasil izin veriyor diceksin, annem taniyor onu bi de komsuyuz biz. Cok yakin evlerimiz.

Begendigine sevindim... Ben bu parcalarina bayiliyorum, feci gaza geliyorum bunu dinleyince cosasim geliyor.

[video=youtube;0HWR4GHk0ho]http://www.youtube.com/watch?v=0HWR4GHk0ho[/video]

Kızlar çok üzgünüm şuan dışarıda 4 yavru kedi bulduk çocuklar kuma gömüolarmış hayvanları kurtardık ve eve getirdik anneleri yok çok açlar süt içmeyi bile bilmiolar henüz şırıngayla besliyoruz acil yuva arıyoruz buraya da yazdım ama ilgilenen olmadı aşktan meşkten saçtan diyetten önemli değil tabi!

İzmir'de olan varsa çevrelerinizde hayvan bakmak isteyen birileri varsa bana mesajla bildirebilir tek tek de verebilirim gerçi bi tane bile bulamadım ilgilenen 4 ayrı kediye nasıl bulacağım.
Buraya ilan vermek hataydı zaten başka sitelere veriyorum umarım en kısa zamanda bulabilirim.

Köpeğim olmasa ben bakarım ama rahat bırakmıo zarar vermez ama yanlarından ayrılmıo ve çok kıskanıo bide kedim var zaten

Üye olduğum bütün derneklere söyledim ilan verdim bakalım umarım bulurum

Eki Görüntüle 224052

Canim benim dayanamadin eve aldin dimi kiyamam yaa... Pek de güzeller, hangi biri güzel degil ki zaten...
Facede hayvan severler grubu var. (Üzgünüm link vermek zorunundayim.)

Hayvan Severler | Facebook

Bi de bu üyeler var hayvan sahiplendiriyorlar.

Pati Sevgisi | Facebook

Sokak Kedisi | Facebook

Bu siteye de ilan verebilirsin:

Minik Pati - Evcil Hayvan Sahiplendirme Sitesi

Yöneticilerden ricam lütfen linkleri silmeyin. Hem bu arkadas hem de baskalari faydalansin...

Çok saol canım minikpatiye ilan verdim diğerlerine de veriyorum hemen.
Annem getirmiş sabah çok tatlılar yürümeyi bile bilmiolar henüz kıyamam şimdi uyuyolar

Çok saol canım minikpatiye ilan verdim diğerlerine de veriyorum hemen.
Annem getirmiş sabah çok tatlılar yürümeyi bile bilmiolar henüz kıyamam şimdi uyuyolar

Rica ederim canim, umarim bir an önce bulunur yuva. Yuva arayan o kadar cok hayvan var ki...
Aslinda yürüyebilir bu yavrucaklar ama belli ki zayif ve yorgun düsmüsler.. Nerde bulmus annen? Arada buldugu yere gidin belki annelerini bulabilirsiniz?

Bu arada canim su konuya bir bak, özellikle son mesaj canimi sIktI..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/455735-siyahdan-nasil-kurtulucam.html#post20078650

Bacakları taşımıo yavruları yürümeye çalışırken düşüolar çok ağlıolardı ama şimdi iyiler sanırım sesleri çıkmıo.
Annem baya aramış annelerini ama bulamamış biz de öyle düşünüyoruz gidip bakacağız arada.

Hemen bakıyorum konuya...

Ay canlarim benim, cok iyi beslenmesi lazim onlarin ayaklanabilmeleri icin. Bu arada o cocuklar nasil cocukmus öyle ya? Kücücük hayvani kuma gömmek, cocuk akli bile yapmamali böyle bir seyi. Nasil yetistiriyorlar bunlari merak ediyorum...
Canim ben kötü hissediyorum kendimi, sicaktan böyle oldum sanirim. Biraz kendime geleyim girerim yine, konusuruz sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…