Dostlarımla Sohbet Topiği

joulee özel değilse niye bukadar mutlusun canım hayırdır

Şimdi çıkcam ama gelince okurum

joulee özel değilse niye bukadar mutlusun canım hayırdır

Şimdi çıkcam ama gelince okurum

Özel bi nedeni yok canım, bu ara her şey yolunda gidiyor 20 gün daha burada sevgilim, hafiften başladğım deneme sınavlarında yanlışım tek tük çıkıyor, hava güzel güneşli, belki 3buçuk gibi dışarı çıkarım arkadaşlarla falan buluşurum biraz alışveriş daha mutlu olurum Hayatımdaki insanlar şu an pürüz çıkarmıyorlar sanırım en büyük nedeni de bu

ben 5:30 da kalkıp 1 de kalktım daha yapamadım kahvaltı

Benim gibisin bende 3-4 hatta akşam 5lere kadar yapmıyorum bazen.

önce maşallah diyelim hayatına
ay ben kitabı bitirmek için oturdum o saate kadar yoksa 3te yatardım

önce maşallah diyelim hayatına
ay ben kitabı bitirmek için oturdum o saate kadar yoksa 3te yatardım

Sağol canım bu aralar öyle sanırım şu sınav maratonuna başladığımın farkında herkes ne alışverişlerime ne bilgisayarıma ne de kırıp döktüğüm şeylere kızmıyorlar Biri bir şey söyleyeceği zaman stres atıyorum diye kesip atıyorum, yoksa bu kadar yolunda gideceğini sanmam ilişkim dışındaki gelişmelerin Bu kadar iyi gitmesi bana da motivasyon sağlıyo zaten ben polyanna gibiyim hep daha kötüsü olmadı diye düşünürüm ama bu aralar bu yaşadıklarıma ihtiyacım vardı.

Ben hala sürükleyici bir kitap bulamadım ya:26: Şu an Malikanedeki Sırlaarı okuyorum nolacak bakalım...

selam kızlar geçmişi mıncırdım ay hala çözülmemiş esrarengiz kişi
üstüne bide kötü kızlar ilan edilmişiz yani geleni kovmak gibi bi amacımız yoktu ki

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydınn
Günaydın iyiyim kendi adıma sen nasılsın?

Kızlar ilk sınavı atlattım fena değildi yarında var bitsede kurtulsam

Esrarengiz olaylar çözülmemiş olmadı ama
Çok sevindimm yarını da sorunsuz atlatırsın umarım
Hem esrarengiz olaylar çözülmedi hem de biz topikten kovan kötü üyeler ilan edildik
Geçmiş olsun bu arada, Yarınki sınavın için Allah zihin açıklığı versin
Aynen ya bide kötü ilan edildik
Tadı kalmamış buranın..

Canım tadı var da sen uzun zamandır gelmediğin için adapte olamamış olabilirsin
Uğra yine de arada hal hatır sor

rica ederim ne demek felsefe kitap ve makaleleri konusunda göremedim adını, kaytarıyor musun yoksa seni seniii :130:

o özel yurtta senet imzalamadıysan eğer sorun olmaz, bir sene kalacağına ve parayı her ay ödeyeceğine dair kağıtları senetleri imzaladın mı ??

Yazdığım kitaplardan birini okudum topiğine yazacağım :)
İmzaladım sanırım ama gitmedim ki hiç :26:
Konuşacağız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…