- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Uyuyor kuzum....hiçbirşeyden haberi yok ki....
Oyy Yavrum Ya Kaç Yaşında Annesi ?
İki buçuk,tam kuzu işte...
Tam Mıncıklanmalık Yaşta
Bende Erkek Çocuklarını Çok Severim..
İnşallah İlk Çocuğum Erkek Olur..
Evet,biraz da tontiş zaten.Kollar biber,bacaklar kabak dolmasıYanakları anlatmama hiç gerek yok.İnşaallah,zamanı gelince Allah sana da nasip etsin.Ama çok büyük sorumluluk,ben ilk seneler özellikle yapmadığım halde durumu görüyorsun işte.bazı şaylerin de önüne geçemiyor muyuz yada ben mi beceremedim,bilemiyorum.
Kader Yavrum Ne Yapacaksın..
Yaşanması Gerekiyorsa Yaşıyoruz..
Becerememekle Alakası Yok, Tek Boşanan Sen de Değilsin..
Evlenmek Ne Kadar Doğalsa Boşanmakta O Kadar Doğal..
Tabi Olup Biteni Tam Bilmiyorum..
Yanlış Anlama Ama Ben Bu Tarz Olaylarda Çok Yorum Yapmaktan Kaçınıyorum..
Çünkü Tek Taraflı Dinlemek Tatmin Etmiyor Beni..
Mutlaka Haklı Yanların Var, Ama Onunda Haklı Yanları Olduğu Kanaatindeyim..
Yani Hatanın %70'i Onda İse, %30'u da Senindir..
Bunu Eşin Anlatsa Aynısını O'na da Yazardım..
Objektif bakmaya çalışmanı anlıyorum.Elbette benim de hatalarım olmuştur.benin anlayamadığım nokta şu,ben ya da bir başkası...olayı kişiselleştirmiyorum.hangi neden bir erkeğin bir kadının suratını dağıtacak kadar şiddet uygulamasına haklı bir gerekçe olabilir sence?bak şimdi sana şöyle bir soru sorsam.bence sen açıkça,çat diye cavabını verebilecek bir bayansın.Bu adam-ki sırf oğlanla ilgili ortak noktamız olduğu için iletişim kuruyoruz-en son konuşmamızda bana boşandıktan en geç iki ay sonra evleneceğini söyledi.haberin olsun istedim diyerek bir de.....Sen ne düşünürdün arkadaşım,sen ne hissederdin?hayır,aslında hatanın tüzde yetmişi bende....Zamanında afedersin köpek gibi sevdim,yıllarca bekledim,bir erkek evlat verdim,gurbete göğüs gerdim,kariyerimi sildim.....
Hiç Bir Sebep Sana El Kaldırmasını Gerektirmez Elbette..
Fakat Sevdim, Bekledim v.s.
Aslında Hepsini Zamanında Görüyoruz, Ama Konduramıyoruz..
Sevgi Yetiyor Çünkü..
Tek Hatamız Bu..
Hayatımızı Baştan Sona Mahvediyor..
Bana 2 Ay Sonra Evleneceğini Söylese Umrumda Olmazdı..
Ben Zaten Boşanıyorum, İstediği İle Evlensin Yani..
Belki Başıma Böyle Bir Şey Gelmediği İçin Rahat Yazdığımı Düşünürsün Ama ASLA Düşünme!!
Ben Hiç Bir Zaman Sadece Kalbimin Sesini Dinlemedim, Dinlemem de..
Hiç Mantıklı Bir Şey Değil..
Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun..
İnşallah En Kısa Sürede Boşanırsınız..
Benim de umrumda değil,ben kendimi kurtarıp hayatıma tutunma derdindeyim.ne yaparsa yapsın,yani ister istemez düşünüyorum ama,demek yedekte varmış.neyse,seni de şişirdim,kusura bakma.sağol duyarlılığın için.
Aaa Lütfen..
Ne Kusuru, Ne Şişmesi..
Biz Birbirimiz İçin Bu Sitede Değil miyiz?
Yedeği Var Yazmışsın, Adı Üstünde Yedek..
Artıkçı Desene Sen Şuna Kısaca..
Senden Arta Kalanla Yetinen Bir KAdın..
Evli Bir Adamla Beraber Olan Bir Artıkçı Kadın Yani..
İsmime Bakma Sen Hep Makara_Kukara Yaparım Ama..
Böyle Konularda Duyarlıyımdır..
Dinlerim
10 Dk Sonra Geleceğim, Ayrılma Bir Yere..
Yaz Sen Cevabını Okurum Ben
Amannn,ne hali varsa görsün....ben kimseye beddua etmedim şu hayatta,ona da etmem,Allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece....
bugün resmen bankalara para dağıttım yok doğalgaz faturası yok kredi parası derken uçtu gitti paracıklarım yahu
ama kalan paramla yeni bi trençkot alacağım
aaaa sevgilim alışveriş yapmaya bayılıro konuda şanslıyım sıkılmaz yani hatta kendi beğenir seçer bana şunu da dene der zevkli biri canım benim
ben istanbulda oturmuyorum izmirdeyim canım bi kemeraltına inmek lazım
selaaam :):):) LAdy bunu okumalısın Yeni başlayanlar için Ankara aşti’dir. ( yeni başlayanlar için ankara )
Boşanıyorum,işsizim,hayatımın en güzel 10 yılını çöpe atıp bir kalemde silerek sıfırdan başlıyorum.özet geçtim....ayrıntılarla boğmak istemem.....
Evet,bir oğlum var.Sebep şiddetli geçimsizlik....Buradaki şiddet kelimesi bizde mecazi anlamda kullanılmıyordu yalnız,bildiğin yani,tekme tokat,alayı......şimdi böyle işi dalgaya,saçmalığa vurduğuma bakma....öyle işte.....
İnsan mı Bunları Yapan Ağzım Açık Kalıyor Vallahi..
Ayrı Şehirlerde Olmanız Hayırlı Olmuş Gerçekten..
Allah Yardımcın Olsun..
Nerede Yaşıyorsun, İş Bulma İmkanın Hiç Yok mu ?
Ya da MEsleğin Var mı?
Evet Biliyorum Yeni Olduğunu..
LAdy İle Beraber Mesaj Sayısının Doldurduğunuz Yere Gelmiştik...
Orada Tanıştık Seninle Değil mi ?
İstediğin Zaman Konuşuruz Hiç Sıkma Canını..
Rica Ederim
Evet,orasıydı yanlış hatırlamıyorsam.Kızın topiğini de ağlama duvarına çevirmiş gibi oldum.şimdi sen söyleyince farkettim,Lady sabah görüp köpürürse yandım:26:
Günaydınn ders ders ders
:18::18::18:
Merhabalar herkese....Makara'cım,çok sağol,okudum yazdıklarını.Lady'imiz nerelerde?Herşey yolundadır umarım.
Çok teşekkür ederim kızlar....Üzülmeyin....Ben üzülmüyorum çünkü.Aksine kurtulacağım için seviniyorum.Sadece hiçbir yeniden kolay olmuyor,onun sancısını çekiyorum şimdilik.iyi ki varsınız,gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim kızlar....Üzülmeyin....Ben üzülmüyorum çünkü.Aksine kurtulacağım için seviniyorum.Sadece hiçbir yeniden kolay olmuyor,onun sancısını çekiyorum şimdilik.iyi ki varsınız,gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?