Dostlarımla Sohbet Topiği

Sağolun kızlar....Moral veriyorsunuz bana.Biliyor musunuz,aslında yaradı bana bile diyebilirim.Yani nasıl anlatsam....Çok hassas,duygusal,duyarlı bir yapım vardır benim.Ama herşeyde bir hayır vardır derler ya....Kendimi buldum sanki bu olay sayesinde.Kendimi çok daha kararlı,güçlü hissediyorum.hayatımda ilk kez...İnsanız ve herşey bizim için işte...

senkolik yeni okudum yazdıklarını :26:
o kadar mantıklısın ki sana şunu yap falan demek zaten yanlış. anladığım kadarıyla alışmaya çalışıyosun bu duruma.
inşallah ilerde bugünleri hatırlamayacak kadar çok mutlu olursun. Allah çocuğunla muhteşem güzellikte günler görmeyi nasip etsin.

selam kızlar yorgunluktan öldüm yahu gez gez dışarda

Canım,çok sağol,çok teşekkür ederim.Allah hepimize iyi günler görmeyi nasip etsin.

ay yok canım ya istediğim bi model bulamadım bu gidişle yurt dışından sipariş edicem
durmak yok ama yarında aramaya devam

Türkiye'de bu stil üzerine çalışan sektör yetmedi,yurtdışından mı sipariş vereceksin?ne diyeyim arkadaşım,sen bilirsin.Bak ben açıkça yazarım düşüncelerimi,netimdir yani.ben bu konuda şaka yaptığını düşünüyorum.Çünkü bana göre ülkesinde şu an 19 kurumun,destek amaçlı ortak yayın yaptığı bir afet döneminde hiçbir insanımızın ithal ürün kullanma derdinde olabileceğini sanmıyorum.

Selam kızlarrr
Ben geldim ama derse gidiyorum şimdi bir uğrayayım dedim çıkmadan
Senkolikcim Türkiyede o kadar pahalıya satılıyor ki her şey açıkçası ben hem istediğim gibi bir şey bulamıyorum hem de beğenmediğim bir şeye o kadar para vermek istemiyorum hepimiz öğrenciyiz durumumuz malum :26:
O yüzden ben de gittigidiyordan alışveriş yaparım hep
Japon/çin ürünleri hem ucuz hem de aradığın her şeyi bulabiliyorsun
Hem de türk satıcılar vasıtasıyla geliyor ürünler kar onların yani
Ben çok güzel montları 50-60'a gördüm henüz alamadım ama alacağım mutlaka
Mesela ayakkabı
Her çeşit çizme max.100 tl daha da düşük fiyatlıları var ama burada adam gibi bir çizme almaya kalksan sana 200-400 tl arası fiyat söylüyorlar hem de çeşit az
Biraz da maddi boyutu düşünmek lazım
Aynı şey kozmetik için de geçerli benim cildim çok hassas pudra vs gibi ürünler kullanınca çok kötü oluyor yüzüm o yüzden anti alerjik ürünler kullanmam lazım onlar da tekin acarda,sevilde 70-80 tl
Ama internetten verilen siparişlerde aynı ürünü ben 30-50 tl arasında alıyorum
Türk satıcıları türk halkını düşünmüyor ki yahu

Son düzenleme:
Oleeeey
Saçımı kurutuyorum canım sen?
Oh ya ne güzelmiş kırıksız bakımlı saçlar kullanımı ne kadar rahat keşke daha önce kestirip kurtulsaydım bütün kırıklardan

iyiym valla bende ne yapayım.işten geldim.yogunluktan kk ya giremedim.ee kk ya girmeden gün geçermi?geziniyorum buralarda.elif şafak iskendere başlayacagım birazdan

ohh saçlarını güle güle kullan

iyiym valla bende ne yapayım.işten geldim.yogunluktan kk ya giremedim.ee kk ya girmeden gün geçermi?geziniyorum buralarda.elif şafak iskendere başlayacagım birazdan

ohh saçlarını güle güle kullan

Dimi ya ben de okuldan sonra geliyorum bi bakınıyorum yoksa içim rahat etmez
Karamazov Kardeşleri bir türlü bitiremedim başka bi kitap okumak zorunda kaldım hiç de sevmem yarım bırakıp başka kitaba geçmeyi ama vizemde Dede Korkut hikayeleri çıkacakmış onu okudum ben de
Karamazovu da bitiririm yarına
Saol canıım çok rahat ettim ya kırıklar kestirmeden geçmiyor bakım falan bi fayda etmiyor yani uçlar için
Kestirdim kurtuldum

ben okuyamıyorum karamazov kardeşler tarzı kitapları.ee onunda sevenleri var ne denir.

uçlarını aldırınca daha da çabuk uzuyor

ben kaçar az da kitaba gömüleyim.sürükleciyse baya okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…