Ayy umarim yaa... Su önümüzdeki yaz gitsem ne mutlu olurum..
Leydim ben hala karar veremedim dövme modeline ya.. Kimisi anlamli bir sey yaptir diyor ama aklima hic bir sey gelmiyor, o modeli de begeniyorum ama bel mi sirt mi tam karar verebilmis degilim...
Nereye gittin kiz?
Çok fena ders çalışıyorum :dersçalışansmile:
Yarın çok mühim sınavım var
engelli kardeşlerimiz için oyumuzu kullanalımmı buraya görüşlerimizi yazalım gerektiğinde birlik olabileceyimizi gösterelim arkadaşlar....http://www.kadinlarkulubu.com/odull...kapak-kampanyasi-yapalim-13.html#post21805891
Canim cok sevindim sinavinin iyi olmasina..
Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi ama uyumayacagim. Sen uykunu al güzelce.
Tatli rüyalar canim...
Laydim bende sevindim ne güzel geçmiş sınavların
Ceydama çok üzüldüm ya üzme kendini canım kısmet değilmiş :/
Evcil hayvan bölümünde açılan konuya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/478509-tecrubeli-tavukcular.html
Tööbee...
Evcil hayvan bölümünde açılan konuya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/478509-tecrubeli-tavukcular.html
Tööbee...
Saolun canlarım
Ben de okudum üzüldüm ya ceyda da çok istemişti o bebeği :/
Çok yorgunum hala off
Konuşmaya halim yok neyseki konuşacak kimse de yok
Okulda resmen derste başım öne düşüyordu böyle
İçtiğim kahveleri sayamadım bile derste dalıyorum uyanıp kahve içiyorum yine dalıyorum
2 saat aralıksız ders yaptı en sonunda hadi bakalım dedi ben toparlanmaya başladım 5dk bi ara verelim dedi ben
Ara mı? Dedim 4buçukta bitireceğim dedi saat daha 3
Dayanamayacaktım daha fazla çıktım geldim
97'nin getirdiği rahatlıkla tabi
Yoksa hayatta çıkamazdım
Kızlar bir de şey yaptım ben
Psikoloji bölümü için gönüllü deney grubu başvuru ilanları asılmış ve deney başına ücret vereceklermiş
Başvuru yaptım
Hem paraya ihtiyacım var hem de ilginç bir deneyim olacak benim için
Deneylerin konusunu bilmiyorum
Arayacaklarmış bakalım
Oha ya üni.de dersler cok uzun sürüyormus cidden..40 dkya dayanamiyorum ben, 3.5 saat ders ne yaa??
E cok güzel, hem deneyim olcak hem para kazancaksin süpermis..
Benim de paraya ihtiyacim var, en azindan harcligimi cikarabilcek kadar. Kemeraltindan toptan takilar alip hastaneye annemin arkadaslarina satacagim, avon ya da oriflame katalogu da olacak yanimda. Onlardan birine de üye olacagim. Siteye avonla ilgili topige bakayim biraz...
Hey Allah'ım bişeyler yazıcaktım ama konu kapanmış
Nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir bir insan aklım almıyo..!
ayy şakamı bu yaaa!
Hoca keyfine göre bırakıyor canım
Bir gün isyan edip bırakmasını istediğimizde diğer ders aralıksız 1'den 5'e kadar ders yapmıştı
Canım ben avon temsilcisiyim gerçi sipariş veremiyorum düştü sanırım temsilciliğim
Satış yapmadım kendime aldım hep ama birine satış yapma dışında avon konusunda sorularını cevaplarım
Merak ettiklerini sorabilirsin
Evcil hayvan topiğini böyle konulardan oluşuyor sandı heralde
Şaka gibi cidden
Canim ya suyuna gitceksiniz artik... :S
Simdi nasil üye olcam, temsilci mi bulmam gerekiyor. Eger öyleyse var tanidigim temsilci. 3 ay yapmadigin zaman mi temsilciligin düsüyor? Satis yapmadim diyorsun ama cevrende satis yapip da iyi kazanabilen insanlar var mi? Bir de sence oriflame mi daha cok ilgi görüyor yoksa avon mu? Ay ne cok sordum
Yaa benim yavru hayvanlara zaafim var...8 haftalik daha pilic o ya! Yerken bile icim parcalaniyor benim ihtiyacim olmadikca tüketmiyorum. Büyütüp horoz yaptigim civcivleri vermek zorununda kaldigimda bile icim parcalaniyordu... Benim kücükken yapmayi cok istedigim bir sey; o pazarda kutunun icinde satilan civcivleri ördekleri alip götürmek. Onlarin sonunun ne oldugu biliyorsunuzdur herhalde... Düsünmek bile istemiyorum...
Bunu evcil hayvanlar topigine acmasi ayri bir tuhaf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?