Dostlarımla Sohbet Topiği

Nereye gittin kiz?

Ders çalışıyorum arada kaçıyorum nette dolaşıyorum yine gidiyorum
Bence bana özelden attığın modeli yaptır çok güzeldi o
Ben de o 2 tanesini yaptırmak istiyorum bir an önce ama
Bir de piercingimi özledim

Selam kızlar
Okuldan geldim çok yorgunum çok uykusuzum
Son vizem de bugün bitti kurtuldum
Artık erken yatabilirim uykumu alamamaktan bıkkınlık geldi
En korktuğum sınavlardan biri olan psikolojiden de 97 almışım sevindim
Bugünkü de baya iyi geçti
Ben çıkıp uyuyacağım iyi akşamlar hepinize

Son düzenleme:
Canim cok sevindim sinavinin iyi olmasina..
Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi ama uyumayacagim. Sen uykunu al güzelce.
Tatli rüyalar canim...

Laydim bende sevindim ne güzel geçmiş sınavların

Ceydama çok üzüldüm ya üzme kendini canım kısmet değilmiş :/

Canim cok sevindim sinavinin iyi olmasina..
Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi ama uyumayacagim. Sen uykunu al güzelce.
Tatli rüyalar canim...

Laydim bende sevindim ne güzel geçmiş sınavların

Ceydama çok üzüldüm ya üzme kendini canım kısmet değilmiş :/

Saolun canlarım
Ben de okudum üzüldüm ya ceyda da çok istemişti o bebeği :/
Çok yorgunum hala off
Konuşmaya halim yok neyseki konuşacak kimse de yok
Okulda resmen derste başım öne düşüyordu böyle
İçtiğim kahveleri sayamadım bile derste dalıyorum uyanıp kahve içiyorum yine dalıyorum
2 saat aralıksız ders yaptı en sonunda hadi bakalım dedi ben toparlanmaya başladım 5dk bi ara verelim dedi ben
Ara mı? Dedim 4buçukta bitireceğim dedi saat daha 3
Dayanamayacaktım daha fazla çıktım geldim
97'nin getirdiği rahatlıkla tabi
Yoksa hayatta çıkamazdım

Kızlar bir de şey yaptım ben
Psikoloji bölümü için gönüllü deney grubu başvuru ilanları asılmış ve deney başına ücret vereceklermiş
Başvuru yaptım
Hem paraya ihtiyacım var hem de ilginç bir deneyim olacak benim için
Deneylerin konusunu bilmiyorum
Arayacaklarmış bakalım

Oha ya üni.de dersler cok uzun sürüyormus cidden.. 40 dkya dayanamiyorum ben, 3.5 saat ders ne yaa??
E cok güzel, hem deneyim olcak hem para kazancaksin süpermis..
Benim de paraya ihtiyacim var, en azindan harcligimi cikarabilcek kadar. Kemeraltindan toptan takilar alip hastaneye annemin arkadaslarina satacagim, avon ya da oriflame katalogu da olacak yanimda. Onlardan birine de üye olacagim. Siteye avonla ilgili topige bakayim biraz...

Hoca keyfine göre bırakıyor canım
Bir gün isyan edip bırakmasını istediğimizde diğer ders aralıksız 1'den 5'e kadar ders yapmıştı
Canım ben avon temsilcisiyim gerçi sipariş veremiyorum düştü sanırım temsilciliğim
Satış yapmadım kendime aldım hep ama birine satış yapma dışında avon konusunda sorularını cevaplarım
Merak ettiklerini sorabilirsin

Canim ya suyuna gitceksiniz artik... :S
Simdi nasil üye olcam, temsilci mi bulmam gerekiyor. Eger öyleyse var tanidigim temsilci. 3 ay yapmadigin zaman mi temsilciligin düsüyor? Satis yapmadim diyorsun ama cevrende satis yapip da iyi kazanabilen insanlar var mi? Bir de sence oriflame mi daha cok ilgi görüyor yoksa avon mu? Ay ne cok sordum

Evcil hayvan topiğini böyle konulardan oluşuyor sandı heralde
Şaka gibi cidden

Yaa benim yavru hayvanlara zaafim var... 8 haftalik daha pilic o ya! Yerken bile icim parcalaniyor benim ihtiyacim olmadikca tüketmiyorum. Büyütüp horoz yaptigim civcivleri vermek zorununda kaldigimda bile icim parcalaniyordu... Benim kücükken yapmayi cok istedigim bir sey; o pazarda kutunun icinde satilan civcivleri ördekleri alip götürmek. Onlarin sonunun ne oldugu biliyorsunuzdur herhalde... Düsünmek bile istemiyorum...
Bunu evcil hayvanlar topigine acmasi ayri bir tuhaf...

Temsilci değil takım öncüsü bulman gerekiyor onu da internetten başvuru yaparak bulabilirsin
Form dolduracaksın temsilci olmak için diye bir bölüm var orada
Daha sonra sana en yakın takım öncüsü seni arayacak buluşup kaydınızı yapacaksınız
2 ay sipariş vermezsen temsilciliğin düşer
Tabi ki o kadar çok gördüm ki ben çok satış yapanı
Hatta bir tanesine oriflame maaş bile bağladı artık
Şuan için artık avon daha rağbet görüyor daha önce oriflame'ydi
Ben alışkınım canım biara burada özelden ve avon konusundan aynı sorulara o kadar çok cevap verdim ki kendimi avon temsilci olma danışmanı falan sandım yani

Aynen ya hayvanseverler topiğine öyle konu mu açılır

Kızlar neredesiniz ya
Sinirlerim bozuldu
Burada ben hangi konuya yorum yaparsam yapayım beni takip eden ve alıntılayıp ya da üstü kapalı olarak bana saçma sapan şeyler söyleyen bir üye var
Beni biliyorsunuz ben dikkata kaale almadığım insanları takmam ama bu kadarı fazla artık
Sadece birkaç saç konusunda bilgi verdim işte boyama ile ilgili
Hatta özel mesaj falan attı ben girip özel olarak yardımcı olmaya çalıştım
Şimdi ise durmadan hangi konuya girersem gireyim saç bir derdim var bilmemne
Her yorumuma bir muhalefet
Ciddi anlamda forumdaki bütün keyfim kaçtı
Geçen gün bir konuda ben yorum yapmıştım konu sahibine
Bana yapılan yorumu beğenmedi konu sahibi hatta cecenn sanırım konuda sen de vardın
Hani kocasının ek iş yapmasını istemeyen kıskanan suçu da açık kadınlara atan bir üye
Ben de suçu kadınlara atmak yanlış aldatma eğilimi olan her yerde her şekilde aldatır vs dedim
Kadın haliyle beğenmedi suç kadınlarda bi insan neden açık giyer ki dedi vs
Düşünce yapısı bana uymadığı için bir daha cevap vermedim konuya
Banane bu yaştan sonra ben mi değiştireceğim düşüncesini
Tartışmaya asla girmedim
Tek bir yorum yaptım
Bu bahsettiğim üye de bazı üyeleri takmaa ruhları rahatsız sevgisiz vs demiş bana
Ben yine üzerime alınmadım geçtim
Daha önce de olmuştu buna benzer şeyler
Bugün de sevdiğiniz saç renklerini ekleyin numaralarla söyleyin gibi bir topike yorum yaptım
Elde etmek istediğim saç rengi dedim ve birkaç saç rengi ekledim adını verip
Topiği saptırmayın burada elde etmek istediğiniz saç renginden bahsetmiyor konu sahibi düzgün paylaşımlarda bulunun falan demiş
Ben sevdiğim ve elde etmek istediğim saç renklerini ekledim
Sorun nerede?
Sadece kötü yorum yapmak amaç başka da hiçbir şey değil
İlk defa böyle bir şey başıma geliyor aylardır bu sitedeyim ve çok düzenli paylaşım yaparım biliyorsunuz
Ne yapayım ben şimdi?
Artık bıktım

Hey allahim ya! Kuzum sikayet etsene, sana imali konustugu bütün mesajlarini sikayet et. Ilgilenmezlerse eger yakin buldugun bir yöneticiye mesaj at. Yukarida anasayfa forum takip butonlarinin altinda yararli linkler butonu var, oradan forum yöneticilerini görüntüle'ye tikla istedigin yöneticiyi bulabilirsin oradan.
Arkasindan konusmak gibi olmasin isterse zaten gelir bulur yorumumu ama hic hoslanmadigim insan tipidir, her davranisinda bir kusur bulur, sürekli imali konusmalarla seni igneler. Ben gercek hayatta cok karsilastim böyleleriyle... Taksan bir dert takmasan bir dert...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…