Lise 1'de 1.fizik sınavından 24 alan bir arkadaş vardı 2.sınavda hoca kaç bekliyorsun diye sordu hocam öncekinden daha yüksek bekliyorum dedi hoca da evet bildin 25 aldın demişti aklıma o geldi bi an
Ay saka gibi!
Ya su kahrolasi turkcell reklamini ne zaman kaldiracaklar. Begen butonu siteyi yavaslatiyor ama bu yavaslatmiyor nedense..
Bu arada benim diplerim cok koyu geliyor canim ya sen de öyle bir sorunla karsilasiyor musun?
Ay saka gibi!
Ya su kahrolasi turkcell reklamini ne zaman kaldiracaklar. Begen butonu siteyi yavaslatiyor ama bu yavaslatmiyor nedense..
Bu arada benim diplerim cok koyu geliyor canim ya sen de öyle bir sorunla karsilasiyor musun?
kız reklamsız site olur mu gelir elde ediliooo
kız reklamsız site olur mu gelir elde ediliooo
Aynen ya
Bir gün içinde elli kere tıklıyorum yanlışlıkla
Kaydırma çubuğuna gelince oraya tıklıyorum bazen
Saçlarım bayadır hep siyahın üstünden geldiği için çok açık görünüyor benim gözüme
Hatta beyazlamış saçların falan diyorlar
Ya ben de duydum öyle bir şey boyadıktan sonra saç koyulaşır diye
Genetiğiyle oynamıyoruz ki yahu zaten çıkmış olan saçı boyuyoruz dipten gelenler neden koyulaşsın
Yoktur değil mi öyle bir şey?
Sana öyle geliyordur bence canım bir de güneş gördükçe açılır heralde
Eklediğim modellere baksana çok hoşuma gitti çoğu
http://www.kadinlarkulubu.com/kalic...-hadi-paylasalim-resimli-14.html#post21876145
Ya öyle de bu reklam hem cok yer kapliyor. hem siteyi yavaslatiyor, hem de göz yoruyor. Yoksa reklama karsi degilim. Bir de sitenin akilli kadinlar kulübüyle ilgili bir problemi var.
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/482291-akilli-kadinlar-kulubu.html
Bu tip sayfayi kücülten reklamlarda da en uzunu bu oldu nedense... :44:
Ben begen butonunu gercekten cok istiyorum ya, cok isimize yariyordu cünkü. Bazen cevap bekledigimiz yorumlarda eger üye görmezse yorumumuzu begen butonuma basip uyariyorduk. Bazen de öyle durumlar oluyor ki mesaji begeniyorsun ama konuya yorumda bulunmak istemiyorsun falan filan... O yüzden su reklama iyice gicik kapmaya basladim.
Aynen benim de siyahken cok acik görünüyordu, hatta lisede dalga geciyorlardi "ne bu böle yaa nineler gibi" diye.
Canim öyle diyorlar cünkü boyasiz saclarimiz günes fön kullandigimiz sampuanlar vs. sebebiyle bir iki ton aciliyor. Ama insanlara koyulasmis gibi geliyor. Off sac boyama sac uzatma konularinda o kadar cok yanlis seyler biliyorlar ki insanlar..
Bakiyorum canim.. :)
Ben de aynen dediğin sebeplerden çok arıyorum beğen butonunu
Bir de beğen gitti yerine anlamsız cevaplar gelmeye başladı
İnsanlar beğen butonu olmayınca haklı olarak Katılıyorum,Beğendim,gibi yorumlar yazıyor
Mesaj kalabalığı oldu beğen gidince
Bence de çok saçma şeyler duyuyoruz okuyoruz ...
O topikte bir tek senin eklediğin resimler görünmüyor ya
Ahaha aklima dini forumlar geldi..Anladin sen..
Sence kücük kiz cocuklarinda sac uzatmanin gelismeyi engelledigi ne kadar dogrudur. Bir cok insan böyle düsünüyor.
Canim silinmis hepsi ya. Hizli resimden yüklemistim süresi dolmus. Tekrar koyuyorum begendiklerimi.
ladyim nasılsın canım
Olamaz ya bunlar da mı söyleniyor
Ve çoğu kişi inanıyor buna öyle mi
Uf evet öyle bir sorunu var uploadların
3 ay sonra siliniyor
ladyim nasılsın canım
Tabi canim sac tellerimizde de damarlar ve sinirler var..
O yüzden bir süre sonra silinmesini istedigin resimleri hizli resimden yükle.
Bak ben o begendigim deseni sirtima yaptirirsam kiraz cicegini de bu sekilde belime istiyorum. Belki bi yerlerden dolayip boynuma ve omzuma da uzatabilirim. Benim hayal gücüme kalmis artik..
Hosgeldin..
selam kızlar..nasılsınız?ne zamandır ugrayamadım umarım keyifler yerindedir
Ayy bir an önce yaptırmak istiyorum artııık
Forumda araştırdım Ankara'da iyi denilen 2 yere gidip konuşacağım
Ankara tattoo buranın en iyisi ama İzmir'deki Köprüaltı gibi işinin ehli haliyle çok pahalı
İnternetten hesaplattım dün tahmini bir cm değeri verdim dövmem için 9'a 9 dedim
108 tl'ymiş bana uygun geldi fiyatı ama işte emin değilim ki kç cm olduğundan
Bir de Tunalı'da biri varmış o daha uygun ve iyiymiş gidip konuşacağım
Bu eklediğin de çok hoş biraz daha ince belli ve düz karınlı olsam ben de düşünebilirdim
Ben biraz kitap okumaya gidiyorum görüşürüz yine
Ben stüdyo ile ilgili hic arastirma yapmadim sadece piercing icin uygun bi yer ariyorum. Dershanede bir cocuk kücük parkta 40 liraya kasini deldirmis, ben de para biriktirip gitmek istiyorum. Dudagimdaki delik pek güzel delinmemis zamaninda, yeri de berbat dudagim kalin oldugu icin gözükmüyor. Onu kapattirip daha uygun bir yere deldirecegimi. Bu sekilde hic kullanamiyorum. Piercingi seviyorum ve doya doya kullanmak istiyorum..
Ankara'daki mi 108 tl? Bence de cok uygun ama eger vücuduna kalici bir degisim yaptiracaksan ve saglik acisindan riskli bir islemse bence paraya kiymalisin. Azar azar biriktir parani güzel ve güvenilir bir yere yaptir.
Bu arada sac rengiyle ilgili konuya bakar misin.. Yagmurluk yorum yapmis.
Ben simdilik cikiyorum canim ders caliscam...
Kendi adıma biraz hasta gibiyim bugün ama genel olarak iyiyim
Sen nasılsın PrensesPericim
Dimi ama
Nasıldı sınavların
Aghast adlı bir female black metal grubunun üyesi
2 üyesi var zaten ikisi de kadın
Biliyorum canım anlatmıştın ben de birdaha deldireceğim özledim
Onu da biliyorum ben bildirdim kendisine
Tamam Slania'm ben de yatarım birazdan artık
Yarın okul
günaydın kızlargüzel bir hafta diliyorum
ben iyi diyeyim iyi olayım inşallah.geçmiş olsun sanada.meyve falan al.kendine iyi bak aman
Herkese iyi haftalar kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?