Dostlarımla Sohbet Topiği

Cikmissin canim. Cok karnim agriyor, hastayim ilk günü bugün. Biraz uzancam, arada girerim. Burdayim merak etme...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ladyim
özledim seni kim üzdü seni sakın canını sıkma üzülme boşver sen yap şikayetini takibe alsınlar sen sakın muatab olma

Ya canım ben bu üyeyi çok merak ettim şimdi
Böyle şey olur mu ne hakkı var bu şekilde davranmaya...!
Bak bende sinir oldum şimdi sen bişey demedikçe üstüne gelmiş belli
Bencede aynen Slania'nın dediğini yap
Şikayet et yorumlarını
Hatta özellikle bir yöneticiyle konuş bu durumu bence dikkate alıcaklardır
Her konuda seni takip edip her yorumuna bir laf sokuyo ne bu kan davası falan mı :S
Bu üye kendini nerde sanıyo acaba ...

Bu arada sen takmadıkça bozulmuş belli çokta iyi olmuş ohhhh

Canim sac renkleri topiginde sevdigimiz sac renklerini paylasalim diye bir konu var oraya bak. Link vermiyim simdi sorun olmasin.

Geçmiş olsun Slania İlk günün ağrısı çok beter olur ya sıcak tutmaya bak canım

Sorma yaa... Sagol canim, sobanin yanindan ayrilmiyorum..

Cikmissin canim. Cok karnim agriyor, hastayim ilk günü bugün. Biraz uzancam, arada girerim. Burdayim merak etme...

Hangi başlık olursa olsun aynı
Sinirlerim bozulmaya başladı
Tanımam etmem nerden musallat oldu anlayamadım :s:s
Geçmiş olsun canııım sıcak su torbası koy ayaklarının altına öyle yat

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ladyim
özledim seni kim üzdü seni sakın canını sıkma üzülme boşver sen yap şikayetini takibe alsınlar sen sakın muatab olma

Sevgi abla sen nerdesin!
Merak etmeye başlamıştım ne zamandır yoksun :26:
Nasılsın konuşamadık bayadır

Aynen canım
Takmadım ne kötü içerik yaptım ne yorum yaptım
Ben de anlayamadım sebebini tanımıyorum da
Bundan sonra edeceğim şikayet

Hangi başlık olursa olsun aynı
Sinirlerim bozulmaya başladı
Tanımam etmem nerden musallat oldu anlayamadım :s:s
Geçmiş olsun canııım sıcak su torbası koy ayaklarının altına öyle yat

Eski mesajlarina baktim su resim calma konusunda cidden abartmis, ya bi de bu arkadas cok kitap okuyan bir arkadas. Kitap okuyan insanin ufku genis olur, bu kadar basit ve gereksiz ayrintilara takilmaz. Leydim sen bi ara resimlerini paylasmistin ordan taniyor olmasin seni?
Sagol canim benim, evde olcakti sicak su torbasi bi bakayim.

Biliyor musun hiç sanmıyorum

Bilmem ki tanıyor olamaz heralde ya
Neyse boşver beni burada tanıyan tanıyor ben mutluyum sizinle

Ayy yeni çıkan sıcak su torbalarını gördün mü
Peluş kaplı falan böyle bayıldım
Almak istiyorum bitane
Minicikleri de varr

Son düzenleme:
ladyim iyiyim canım sen nasılsın alıştınmı ankaraya ben çok özledim peki havasına alıştınmı

Alıştım sayılır artık daha rahatım
Yolları biliyorum kaybolmuyorum
Hava bu aralar çok iyi bir sorun yok ama kışından çok korkuyorum bakalım

Son düzenleme:

Haklisin en iyisi bosvermek ama canim bir daha böyle bir sey oldugunda sikayet et kesinlikle. Bak simdi yazamiyor o konuya bir sey. Umarim bundan sonra da rahatsiz etmez...

Ahaha cok tatli cidden.. Capon pazarinda var midir ki?

Ya bizimki sicak su torbasi da degildi böyle icinde ilginc bir madde vardi bi yerine basiyordun bi anda isiniyordu ay anlatinca cok sacma oldu simdi.
Canim ben dusa gircem, pisik oluyorum yoksa. Görüsürüz...

Var var capon pazarında gördüm ben
Koptum ya ne garipmiş
Tamam canım ben de defter transferi yapacağım mantık küçük deftere sığmayacak büyük bir deftere geçirip onunla devam edeceğim
Görüşürüz

Son düzenleme:
Ben bunu her okuyuşta gülüyorum ya
Türler arasındaki fark anca bu kadar basit ve komik anlatılabilirdi

.Death Metal : "sabah uyandım annemi doğradım, babamı doğradım, bakkala gittim bakkalı doğradım. Mutluyum huzurluyum... "

Thrash Metal: "sabah uyandım annemle babam toksik atıklarla canavara dönüşmüşlerdi, önce onları doğradım, sonra girip kapitalist bakkala toksik atık döktüm, doğramaya gerek kalmadı. Hala huzursuzum...

Doom Metal : "sabah düşümde annemi doğradım, babamı doğradım, bakkala gittim bakkalı doğradım. bu yüzden bunalımdayım

Gothic Metal : "sabah uyandım ne göreyim annem doğranmış, babam doğranmış, bakkala gittim o da doğranmış bu yüzden şüpheliyim, karamsarım..

Black Metal : "sabah uyanamadım. hala uyuyorum umarım annem, babam, bakkal doğranmıştır. bu yüzden zevk alırım

Heavy Metal : "sabah uyandım annemi, babamı, bakkalı kesmişler... Kimin umurunda ben Maiden dinleyip biramı içerim... uyku mu? salla annem mi? amaan, babam mı? hiç sevmezdim. bakkal mı? dükkanını da soymuşlar mı? "

Power Metal : "uyanmaz olaydım, annemi doğramışlar, babamı doğramışlar, tavernayı dağıtmışlar, bu yüzden kını kılıcı alıp öç almaya gideyim... "

Grindcore : "beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden boooorghooogr "

Progressive Metal : "sabah uyandım annem ağlıyor, babam aldatmış. bakkala gittim meğer gerçek babammış. akşam uyandım hepsi rüyaymış, ama artık daha olgunum "

Hardcore : " artık uyanmalıyım! arkadaşlarla birlikte ana ve baba kesmeye gitmeliyim! geçerken bakkala da uğrayıp kanli bıçağımla tehtid etmeliyim! "

Son düzenleme:
sınavların bitmesinin verdiği huzurla nette rahat rahat dolanmak iyidir

Allahim ne tatli onlar ya... Almak istiyorum.

Haha biliyorum ben onu yaa.
Onun baska bir versiyonu daha vardi, folk metal de vardi o versiyonunda, prensesli ejderhali bir seylerdi.

Yaa suna bakin

Allahim ne tatli onlar ya... Almak istiyorum.

Haha biliyorum ben onu yaa.
Onun baska bir versiyonu daha vardi, folk metal de vardi o versiyonunda, prensesli ejderhali bir seylerdi.

Yaa suna bakin

Lise 1'de 1.fizik sınavından 24 alan bir arkadaş vardı 2.sınavda hoca kaç bekliyorsun diye sordu hocam öncekinden daha yüksek bekliyorum dedi hoca da evet bildin 25 aldın demişti aklıma o geldi bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…