günaydın kızlargüzel bir hafta diliyorum
ben iyi diyeyim iyi olayım inşallah.geçmiş olsun sanada.meyve falan al.kendine iyi bak aman
Herkese iyi haftalar kızçeler
sınavlar bana göre süperdi ama hocalara göre nasıl bilemiyorum
bu arada iyi bi haftaya başlangıç yapmak dileğiyle
Hexentanz gibi sanirim. Aksama dinlerim, merak ettim bak. Simdi bir sürü isim var cikcam birazdan of ya cok zor geliyor kalkmak...
Ben de bu parcaya bayildim, dinle depresyona gir öyle bir sey...
[video=youtube;Mt4ecpWHzGk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mt4ecpWHzGk#![/video]
Ne zamandir müzik dinlemiyorum, yeni müzikler de kesfedemedim. Eskiden kulagimdan kulaklik düsmezdi, simdi aynisini kardesim yapiyor. Slipknot dinliyor yaa saka gibi.Ergenlikte olur böyle seyler...
Tünaydin canim..
Sagol canim sana da iyi haftalar..Off bugün haftanin ilk günü dimi? 2 senedir haftanin ilk günü sali günü benim icin..
Kızlar çok şey kaçırdınız
Size sadece bununla ispatlayacağım çok şey kaçırdığınızı
Toplam 508 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 476 ziyaretçi)
LadyEvil, , Liva, , noree, , Alya, , csi, , tomvejerry, , green.blue.eyes, , scallywag, , zhebani, , atnickli, , cantadelisi, , sinirboyu, , elif3443, , jezebels, , yeshil_, , mayispato, , Harmonyy, , lille, , sevocan3, , _erdem8727_, , niltt, , nurtug1984, , neFarkeder, , Verite, , labelleaurore, , suhedaa_, , Sedda89, , lw_, , gezgingun, , serebrum, , _Sel,
bu ne böyle ne oldu burda
Kızlar çok şey kaçırdınız
Size sadece bununla ispatlayacağım çok şey kaçırdığınızı
Toplam 508 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 476 ziyaretçi)
LadyEvil, , Liva, , noree, , Alya, , csi, , tomvejerry, , green.blue.eyes, , scallywag, , zhebani, , atnickli, , cantadelisi, , sinirboyu, , elif3443, , jezebels, , yeshil_, , mayispato, , Harmonyy, , lille, , sevocan3, , _erdem8727_, , niltt, , nurtug1984, , neFarkeder, , Verite, , labelleaurore, , suhedaa_, , Sedda89, , lw_, , gezgingun, , serebrum, , _Sel,
Severim Empyrium ben de
Bu aralar durmadan yeni müzik arayışlarındayım bir sürü iyi grup keşfettim ve sevdiğim grupların bende olmayan albümlerini (varsa) tamamladım
Biliyor musun ben de küçükken Slipknot dinlerdim
Eski sevgilim dalga geçerdi ben en azından Iron Maiden'la falan başlamıştım diyordu
Kiz bu ne?
Konu silinmistir kesin... Silinmemisse linkini atsana. Amac ne ki ya...
Nolmuş öyle LAydim ya link varmı sende hangi konuydu o
Leydim bak aylar önce burada nasil bir tartisma olmus.
http://www.kadinlarkulubu.com/tirnak-cilalari-ojeler/274102-koyu-renk-oje-hakk305nda-d252351252nceleriniz-3.html
Rastgeldim yine sinirlerim bozuldu. Bir de hemen benim yorumumun ardindan yazmis.
Canim benimle paylasir misin bulduklarini? Cok sIkIldim, eskiden sürekli yeni müzik bulan, neredeyse her gün albüm indiren ben artik müzik dinlemez oldum..
Slipknot, Mudvayne, Korn, Linkin Park... Ay bayilacam simdi... :86:
Yaa ben saclarimi kestirdigim icin cok üzülüyorum. Pisman degilim ama üzgünüm... Yeniden basa döndüm. O kadar cok istiyordum ki sacimin kalcalarima kadar uzamasini...Bir de benim saclarim yavas uzar, ayrica kisa saci da hic yakistiramiyorum kendimi. Özgüvenimi kaybettim resmen...
Konunun adı amcasıyla evlenicem.'di silindi
ekşide var hala konu
İnsanlar tartışma çıkaracak yer arıyor yahu boşver
Saçmalamaa çok yakışmıştır hem arada değişiklik iyidir
Ben de istiyorum şöyle kısacık kestirip kısa kahkül yaptırıp tekrar siyaha boyamak
Ama tutuyorum kendimi 1.si yakışmaz 2.si tekrar siyah yapmam bu kadar uğraştım
Paylaşırım tabi ama msne falan da girmiyorsun ki
Girersen albüm de atarım direkt
Hoşçakalın kızlar
Makara editör mü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?