Dostlarımla Sohbet Topiği

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum

ben iyi diyeyim iyi olayım inşallah.geçmiş olsun sanada.meyve falan al.kendine iyi bak aman

Herkese iyi haftalar kızçeler

sınavlar bana göre süperdi ama hocalara göre nasıl bilemiyorum
bu arada iyi bi haftaya başlangıç yapmak dileğiyle

Herkese iyi haftalar
PrensesPerim saol grip aşısı olmuştum ama belli de olmaz ki alayım meyve falan
Sedulum aynen ben de öyle diyorum ben olsam kendi kağıdıma 100 verirdim amaaa...

Severim Empyrium ben de
Bu aralar durmadan yeni müzik arayışlarındayım bir sürü iyi grup keşfettim ve sevdiğim grupların bende olmayan albümlerini (varsa) tamamladım
Biliyor musun ben de küçükken Slipknot dinlerdim
Eski sevgilim dalga geçerdi ben en azından Iron Maiden'la falan başlamıştım diyordu

Son düzenleme:
Kızlar çok şey kaçırdınız
Size sadece bununla ispatlayacağım çok şey kaçırdığınızı

Toplam 508 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 476 ziyaretçi)

LadyEvil, , Liva, , noree, , Alya, , csi, , tomvejerry, , green.blue.eyes, , scallywag, , zhebani, , atnickli, , cantadelisi, , sinirboyu, , elif3443, , jezebels, , yeshil_, , mayispato, , Harmonyy, , lille, , sevocan3, , _erdem8727_, , niltt, , nurtug1984, , neFarkeder, , Verite, , labelleaurore, , suhedaa_, , Sedda89, , lw_, , gezgingun, , serebrum, , _Sel,

bu ne böyle ne oldu burda

Kiz bu ne?
Konu silinmistir kesin... Silinmemisse linkini atsana. Amac ne ki ya...

Canim benimle paylasir misin bulduklarini? Cok sIkIldim, eskiden sürekli yeni müzik bulan, neredeyse her gün albüm indiren ben artik müzik dinlemez oldum..
Slipknot, Mudvayne, Korn, Linkin Park... Ay bayilacam simdi... :86:

Yaa ben saclarimi kestirdigim icin cok üzülüyorum. Pisman degilim ama üzgünüm... Yeniden basa döndüm. O kadar cok istiyordum ki sacimin kalcalarima kadar uzamasini... Bir de benim saclarim yavas uzar, ayrica kisa saci da hic yakistiramiyorum kendimi. Özgüvenimi kaybettim resmen...

Bir gizli bir de yabanci iki misafirimiz var...
Neyse ben yatiyorum canlarim siz uyudunuz sanirim tatli rüyalar...

Kiz bu ne?
Konu silinmistir kesin... Silinmemisse linkini atsana. Amac ne ki ya...

Nolmuş öyle LAydim ya link varmı sende hangi konuydu o

Konunun adı amcasıyla evlenicem.'di silindi
ekşide var hala konu

İnsanlar tartışma çıkaracak yer arıyor yahu boşver

Saçmalamaa çok yakışmıştır hem arada değişiklik iyidir
Ben de istiyorum şöyle kısacık kestirip kısa kahkül yaptırıp tekrar siyaha boyamak
Ama tutuyorum kendimi 1.si yakışmaz 2.si tekrar siyah yapmam bu kadar uğraştım
Paylaşırım tabi ama msne falan da girmiyorsun ki
Girersen albüm de atarım direkt

Hoşçakalın kızlar

Son düzenleme:
Kızlar yeni bir bölüm gelmiş göz attınız mı ?
Burçlar...
Pek ilgilenmesemde takip edenler için güzel bir bölüm olmuş ...

Ayrıca beyaz tenin kıskanıldığı bir gerçek
Yani çok uğraşıyolar beyaz tenle
Bakımlı olduktan sonra güzel bir saç rengiyle tamamladıktan sonrada süper oluyo bence
Hiç mütevazi olamıcam bu konuda

Aa evet görmüstüm ekside.. ben biraz bakayim ona eksiden.

Evet cok iyi oldu kestirdigim ama üc senedir saclarimi uzatmak icin kivraniyorum ben. Simdi sinameki kullaniyorum, gercekten hizlandiriyor uzamayi diplerimden anliyorum.
Niye yakismasin ki cok güzel bir yüzün var. Kahkül dar alina yakismaz olayi hikaye bence, cok model var her alin tipine göre illa ki bulunur bir model. Bu arada ben de alnimi dar bilirdim ama degilmis, yüzümle gayet orantili. Yüzünü cene, burun alin diye boylamasina üc parcaya ayir. Esit ise yüzün orantilidir, alnin da ne dar ne genistir. Bu arada kisacik kestirip siyah yaptirirsan dogal saclarina dönmen kolay olur. Dogal saclarina dönmek istediginde denemelisin bence. Saclarin da cabuk uzuyor bir senede dogal saclarina dönersin.

Msn mi? Ay ben hic girmiyom ki msne.. Maillerime bile netten bakiyorum. Sen arada begendiklerinin videosunu paylas ben last fmden bakarim, begendigimi indiririm. Gircem bi ara msne. Cidden ya hic girmiyorum eskiden cikmazdim msnden.

Makara editör mü oldu

Ben de anlamadim. Gecici sanirim.

Aynen ben de cok severim beyaz teni ama alt tonu ne sari olacak benim gibi ne de pembe, böyle fildisi gibi olacak, gözler de siyah ay vapmir gibi.

Ya bu reklam ne zaman kalkacak!
Gercekten cok sIkIldim. Bakin reklam kalkinca anlayacaksiniz ne kadar göz yordugunu. Ayrica yavaslatiyor siteyi, internette gezinirken sorun yok ama burada sekme acarken cok takiliyor.
Leydim sen sac rengiyle ilgili konunu niye kapattirdin?

[video=youtube;D0RPV5wQ1Cc]http://www.youtube.com/watch?v=D0RPV5wQ1Cc[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…