Anneler öyle cocuklarinin en cok cocukluktaki dogal, masum hallerini seviyorlar...
Canim asagiya yazdigim gibi nötrsün sen de. Yanaklarin cabuk kizarir mi?
Cocuk gibiler. Halbuki gecen seneki dersanem öyle miydi... Sözde zengin dersanesi ama bir tane simarik tip yoktu.
O zaman siz nötrsünüz kizlar yani bir cok renk size gidebilir cok sanslisiniz.
Benim damar rengim ayni flormar 424 ojenin renginde.Biliyorum cok komik ama sevgilimle konu acildiginda bunu demisti bana, tirnagimda da o oje vardi. O yüzden acik sarilar alliksiz gitmez bana, kizillarsa mükemmel durur.
Sari eger seni cok soluk yaparsa hemen koyulastirma sac rengini. Ilk boyadiginda gözün alismaz, zamanla alisir. Allik, ruj ve rimel kullanarak yüzündeki soluklugu alabilirsin. Makyajdan hoslaniyorsun diye biliyorum, sari sürekli makyaj yapanlarin rengidir zaten.
Acma isleminde biraz zorlanabilirsin, saclarin koyu oldugu icin turuncu yansimalardan kurtulman cok zor. Sen bi ara saclarini siyahtan döndürmüstün yine o kuaföre bir danis derim.
Ben de Canakkale'ye gittigimde cok görmüstüm ya.Kimisi mor kimisi fusya, kimisi yarisini yesil yapmis. Dogal kizillara da cok rastladim.
Ben aslinda her rengi denemek istiyorum uclarinda. Özellikle fusyaya bayiliyorum. Sicak renk ile sogugun karisimi acaip güzel bir renk. Bir de ben turuncu-yesil ikilisine bayilirim, Irlanda'nin rengi. Her rengi deneyecegim icin bir tarafina turuncu bir tarafina yesil yapabilirim. Off uzasin artik sunlar da dogal rengime kavusayim, yapayim istedigimi.
O ojenin rengi çok güzelmiş ama. :)
Az önce geldim kuaförden, kırıklarımdan kurtuldum. Ona da sordum nasıl olur bana platin diye, çok yakışır tenine dedi. Bakalım. :))
Zaten benim kaç kez saç açma denemem oldu ama hemen koyulttum. Dayanamıyorum turuncumsu haline bile. Sarıya alışmak zaman alabilir. En kötü dönem turuncumsuluktan kurtulmaya çalışma dönemi. Ama çok kararlıyım. Bu kez sonuna kadar gideceğim bu işin.
Makyaj konusunda hergün boya küpü olmayı hiç sevmiyorum. Ama istediğim tarz Petek Dinçöz gibi.
O tam kokoş. Epeyce makyajlı çıkıyordu programlara bu saçla. E lazım da zaten bu kadar makyaj dediğin gibi.
Pudra, allık olmazsa olmazım değildir mesela. Dudak kalemi ve göz kalemi yetiyor çoğu zaman.
Ama sarı olursa biraz daha renkli ve yoğun şeyler yapmam gerekebilir.
Ama bende sırıtmıyor bol makyaj. Hatta çok fazla şey sürsem bile çok hafif gibi duruyor. Neden öyle anlamadım. :44::44:
Turuncu yansımalardan iyice açtıktan sonra ladynin de dediği gibi çok açık sarı veya bej sarıya boyarsam kurtulamaz mıyım yani? :26:
Belki birkaç denemede olur.
Ya da kuaföre giderim. Açma işlemini onlar yaptığında çok yıpratıyorlar çünkü o yüzden o kısmı kendim halledip boyayı kuaförde yaptırabilirim. Saçımı siyahtan açan adam da oryalle açtı. (oryal nasıl yazılıyor bilmiyorum bu arada) Her tarafına sürdü kafamın. Ama çok yıpranmadı. 2 haftaya toparladı. Kuaför mü becerikliydi yoksa saçımın yapısıyla mı alakalıydı onu bilmiyorum.
Bi de benim saçlarım çok çabuk açılıyor. O da benim için avantaj diye düşünüyorum.
Onun saç rengi çok güzel zaten ya
Petek Dinçöz annemin komşusunun torunuymuş ablamla birlikte büyümüşler ablamdan 3 yaş küçükmüş sanırım
Pudrasız çıkamıyorum ben ya önceden çok sivilceli bi cildim vardı ilaç kullandım geçti şimdi bi sorunum yok ama pudrasız çıkmıyorum
Allık hiç kullanmadım ben de
Saçın çabuk açılıyorsa şanslısın turuncu çok yoğun olursa dediğim gibi yavruağzına kadar aç o zaman bej sarıya boyarsan turunculuktan kurtulursun 2.boyadan sonra da tamamen kurtulursun zaten
Boya işini dediğin gibi kuaförde de yaptırsan olur
Petek de İzmirli ya doğru. :) Tabi o zamanlar bu kadar güzel değildir.
Hem saç rengine hem de estetik sonrası tipine hayranım.
Michelle Williams da harika görünüyor bu saç rengiyle. Benim gözlerim de bu tarz bir renk. Değişken. Bazen çok fazla açılıyor.
Bu fotoğraflara bakıp azimle devam edicem istediğim tona ulaşana dek.
Dediğin gibi yaparım. Hemen açıldığı için bence de çok problem olmayacak.
Pudrasız çıkamamak zaten tenin pürüzsüz olup olmamasıyla ilgili olmuyor . Çünkü ben de bi ara pudrasız çıkmıyordum cildimde hiçbir şey yoktu örtmem gereken hem de. Ama alışkanlık olmuştu resmen. Sonra bıraktım. Bu da çok sivilceli ve bozuk ciltli arkadaşımın suratına hiçbir şey sürmediği halde güzelliğinden bir şey kaybetmediğini görmemle oldu biraz. Dedim ki öyle kötü ciltti biri bile gram bir şey sürmezken yüzüne ben niye sürüyorum. ? Gelirim eve, cildimi temizleyici ile yıkarım. Toniğimi sürerim. Pembelikler olur cildimde, öyle kabullenirim. Çok hoşuma gidiyor şimdi sade halim. Ama bazen resmen kriz tutuyor, o zaman pudra kullanıyorum. Yılda birkaç kez de fondöten süresim gelir. Gerçi pudra dışarıdan geldikten sonra düzgünce temizlendiği müddetçe cilde zarar vermiyor pek sanki. O anlamda çok da sorun değil. Ama pudrasız dışarı çıka çıka alışıyor insan sadeliğe.
O ojenin rengi çok güzelmiş ama. :)
Az önce geldim kuaförden, kırıklarımdan kurtuldum. Ona da sordum nasıl olur bana platin diye, çok yakışır tenine dedi. Bakalım. :))
Zaten benim kaç kez saç açma denemem oldu ama hemen koyulttum. Dayanamıyorum turuncumsu haline bile. Sarıya alışmak zaman alabilir. En kötü dönem turuncumsuluktan kurtulmaya çalışma dönemi. Ama çok kararlıyım. Bu kez sonuna kadar gideceğim bu işin.
Makyaj konusunda hergün boya küpü olmayı hiç sevmiyorum. Ama istediğim tarz Petek Dinçöz gibi.
O tam kokoş. Epeyce makyajlı çıkıyordu programlara bu saçla. E lazım da zaten bu kadar makyaj dediğin gibi.
Pudra, allık olmazsa olmazım değildir mesela. Dudak kalemi ve göz kalemi yetiyor çoğu zaman.
Ama sarı olursa biraz daha renkli ve yoğun şeyler yapmam gerekebilir.
Ama bende sırıtmıyor bol makyaj. Hatta çok fazla şey sürsem bile çok hafif gibi duruyor. Neden öyle anlamadım. :44::44:
Turuncu yansımalardan iyice açtıktan sonra ladynin de dediği gibi çok açık sarı veya bej sarıya boyarsam kurtulamaz mıyım yani? :26:
Belki birkaç denemede olur.
Ya da kuaföre giderim. Açma işlemini onlar yaptığında çok yıpratıyorlar çünkü o yüzden o kısmı kendim halledip boyayı kuaförde yaptırabilirim. Saçımı siyahtan açan adam da oryalle açtı. (oryal nasıl yazılıyor bilmiyorum bu arada) Her tarafına sürdü kafamın. Ama çok yıpranmadı. 2 haftaya toparladı. Kuaför mü becerikliydi yoksa saçımın yapısıyla mı alakalıydı onu bilmiyorum.
Bi de benim saçlarım çok çabuk açılıyor. O da benim için avantaj diye düşünüyorum.
Evet sıcakta ve soğukta özellikle hemen kızarıyor
Keşke önceki dersanene gitseydin ben çok pişman olmuştum gitmediğime
Benim dersanem de çok güzeldi ya okuldan 2 arkadaşım da vardı ilkokuldan arkadaşlarım da vardı hepsi de erkekti çok kafa dengi çocuklar
Ordan tanıştığım arkadaşlarım da vardı çok eğlenirdik tenefüslerde bi arkadaş gitar çalardı koridorda önüne de gitar kılıfını koyardı biz de şarkı söylerdik hocalar para atardı
Aşağıda bim vardı inerdik derslerde ekmek kadayıfı yerdik
Arkamda manyak arkadaşlarım oturuyordu sıranın altından durmadan bişey uzatırlardı çubuk kraker cips çatala batırılmış ekmek kadayıfı
Off of çok güzeldi yaaa
Sen yine kızıl yap bence Slania'm
Yarıyılda maddi durumumu toparlayayım ben de jeans colorla boyayacağım saçlarımı açıpp
Canim sen saclarin sari oldugunda ona göre makyaj yaparsin zaten, ona göre makyaj malzemeleri ve renkler kullanip tamamlarsin görüntünü.
O turunculuga katlanmalisin bir süre, o asama olmadan acamazsin saclarini. Actiktan sonra küllü acik kumral uygularsan bir miktar alir turunculugu. Saclarin cabuk aciliyorsa sanslisin iki uygulamada acilir saclarin. Yalniz aciciyi hizli ve homojen sür renk farkliliklari olmasin saclarinda.
Oryal oryal diye de yaziliyor oriel diye de, farketmez yani.
Bak o dedigin cok mantikli, kuaföre sadece turunculugu kapatmalari icin gidebilirsin.
Canim sitede pek fotograf paylasmiyorsun ama saclarinin son halini en azindan burada paylasabilir misin?
Evet alışkanlık oluyor bir süre sonra bi de ben mat görüntüyü daha çok sevdiğim için pudra kullanırım hep
Ama buraya geldiğimden beri sabahları erkenden kalktığım için hiç makyaj yapmadan da çıktığım oluyor
Bi de bu ara kaşlarım çıktı iyice ben ince kaş seviyorum dağınık değil ama inceltmediğim zaman iyi hissetmiyorum kendimi
Makyaj yapmıyorum o yüzden
Burda bi kere aldırdım hiç beğenmedim resmen berbat etti kaşlarımı o yüzden İzmir'e dönmeyi bekliyorum
Peki sana da soriim o zaman. Sence açma işlemini ilk yaptığım zaman mı hemen küllü renge boyamam lazım yoksa iyice istediğim şekilde açılana kadar bekleyip en sonunda mı halletmeliyim boyama işini?
Turunculuğa mecbur katlanıcam. Zaten havalar da iyice soğudu beremi çıkarmam kafamdan. Evet hızlı sürmek çok önemli. Bir de iki kutu almam daha mantıklı olur sanırım, saçlarım omuzlarımı geçiyor şu anda.
Paylaşırım işlemler bittiğinde. Sitede paylaşmam ama özelden gönderirim fotoğraf. :) Ya da bu topiğe koyarım belki.
Her actiginda, actiginin ertesi günü acik küllü kumral uygula canim, en azindan turuncu kafayla dolasmak zorunda kalmazsin. Bir de cila islemi var ben hic yapmadigim icin pek bilmiyorum, sitede bilgili olanlar vardir istersen danis. Cünkü ciladan sonra tam anlamiyla oturuyor renk. Sana yakisir turunculuk aslinda, yani fazla dert etme o kismini.Kesinlikle iki kutu al yoksa yetmez acici, hatta saclarin cok gürse üc kutu al ikinciye de acacaksin nasil olsa.
Bu arada avatarindaki sac rengi mükemmel.
Bu topikte paylasirsan bir süre sonra kayboluyor zaten resim, cok yaziyoruz cünkü. Tabi özelden de gönderebilirsin istersen.
Simdiden kolay gelsin. Bir sorun oldugunda bizlere danisabilirsin canim...
Hmm cildinde parlama sorunu varsa anlarım tabi. Ama parlamayı önleyecek doğal yöntemler de vardır mutlaka.
Tonik de parlaklığı alıyor diye biliyorum. Emin değilim. :44:
Ben makyajda her zaman mat tonları severim. Pudrada, allıkta, rujda, farda...
Kaşlarımı kendim alırım hep. İlk aldığımda çok kötü yapmıştım ama sonra uzatıp düzelttim yine. :)
Kuaförler hep öyle zaten. Çok kötü yapıyorlar.
Kuaförde aldırıp da memnun kalanına rastlamadım desem yeridir.
ay kızlar saç rengim konusunda hiç olmadığım kadar kararsızım ben
normalde bu huyum hiç yok ama söz konusu saç olunca işte dengesiz oluyorum
Hmmm o zaman ladynin de dediği gibi turunculuktan çok nefret etmezsem 1,2 hafta kadar ya da 10 gün öyle kalırım. 2. açıştan sonra da boyarım ya da boyatırım. Çünkü korkuyorum çok yıpranır diye. Saçlarımdan olmiim sonra.
Cilaya bakiim o zaman. Çok yabancıyım bu işlere. Ne kadar çetrefilli meselelermiş aslında. :26:
Ben de tam yazacaktım. Avatardaki kızın saç rengi müthiş ve sana da çok yakışır diyecektim.
Bayıldım ben de.
İyi ki varsınız. Mutlaka sorucam size yine. :))
ay kızlar saç rengim konusunda hiç olmadığım kadar kararsızım ben
normalde bu huyum hiç yok ama söz konusu saç olunca işte dengesiz oluyorum
Kizlar sitede transeksüel var bir bakin isterseniz. :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/goz-cevresi-bakimi-hakkinda-hersey/492412-yeni-katilim.html#post22335299
Enee gördüm
Ama atılır diye düşünüyorum siteden
Ben bunu merak ediyorum. Sence atilmali mi? Actigi konuya da yazdim zaten.
Gerçekten öyle mi bi de onu düşünmek lazım
Bi erkek bakalım kadınlar ne yapacak diye dalgasına bi konu açmış olabilir
Bi kadın bile yapmış olabilir bunu
Birçok forum sitesinde erkekler burada saçma sapan konu açıp sonra kendi sitelerinde eğleniyorlar
Ama eğer gerçekten böyleyse atılmamalı derim ben
Ben insanı eşcinsel transeksüel biseksüel hetero vs gibi ayırmam iyi ya da kötü diye ayırırım
Senin de böyle düşündüğünden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?