nereye gidiyorsun kız
dün site resmen sinir etti beni bakımda diyip durdu
baya bi çabaladım girmek için sonra vazgeçtim
bugünde sabahtan forum açıktı ama ana sayfaya ulaşılmıyordu sanırım sorun yeni yeni geçti
sevgilime kazak aldım hediye çok sever gömlek üstüne kazak giymeyi umarım beğenir
2 sinde dönecektm ama 9 una da uzatablrm :):)
izmire geldimm canım ama salı döncem malesef
gelir gelmez attım kendimi dışarılara hediyelik eşya fuarı açılmış çok orjinal şeyler var bu sene daha bir güzel geldi sanki gözüme
Aynen bitek bende değilmiş demekki sorun
Sinir oldum yahu
Beğenir tabi sedulum artık zevkini en iyi sen biliyorsundur ki zaten önemli olan düşünmen
Ne güzel ya ben fazla kalamayacağım malesef
Bugün hocayla tartıştım sınavı zaten erteledi vize haftasının ertesi haftasına,bugün de yine ertelemeye çalıştı ve benim biletimi aldığım tarihte yapacağım sınavı dedi!
Şoka girdim hocam elli kere tarih mi değiştirilir ben kendimi ona göre ayarladım biletimi aldım gidiyorum o gün dedi banane almasaydın zaten o gün sınav olmasa ders var neden gidiyorsun dedi yılbaşını evde geçirmek istiyorum dedim daha geç bir saate ertelet dedi yer yok dedim tamam 4ocakta yapayım o zaman dedi o gün de benim dönüş tarihimdi
Tabi bu sefer itiraz edemedim yemedi
Mecbur 3ünde döneceğim
Kavuşmuşsun izmire
selam kızlar nasılsınız
ladycim nasılsın ankarada kar varmış çokmu soğuk
eveeett darısı başınasınav ertelemesi ne saçma olmuş kesin bir tarih koysalar herkes ona göre ayarlasa ya işini bizimde salı ödev teslimi varmıs ve bunu hoca 4 gün önceden söyledi artık birilerine maille ulaştırıcam birde burda onla uğraşıyorum
Ayyy ne oluyor bu siteye ya !
Size de oluyor mu açamıyorum girilmiyor doğru düzgün yüklenmiyor şimdi de ifadeler yok
Slaniaa'mm yatacaktım seni gördüm aşağıda yazdıklarını okumadan çıkmak istemedim
Canımm ya bidaha görürsem ve bi şey olursa anlatırım hemen
Oyy yerim saçların da kısa artık çok şirin olmuşsundur
Boşver okudum cevabını bi daha da yorum yapmayalım ben daha fazla sakinliğimi koruyamayabilirim
Cidden sinir bozucu bu sefer sinir olmamak elde değil
Çok haklısın
Laubali şey
Bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kadinlar-kulubune-ozel-1978.html#post22297092
ladyim günaydın o zaman
Baktım Slania'm ya acınası varlıkLeydim ya konuya bir bak, cildircam simdi bir de aferin demis. Cocuk var sanki karsisinda. Bu kadar ukala bir insan görmedim. Sitede yaptigi yorumlara baktim, inan bildigi hersey bizim de bildigimiz hatta uyguladigimiz seyler. Bir kuaförlük kursuna gitti diye niye kendini bu kadar üstün görüyor anlamadim. Cryptic gelmeseydi yazardim bir seyler.
Arada site bakimda oldugu zamanlar oluyor böyle. Nicklerimiz bi büyüyor bi kücülüyor, bazi butonlar gidiyor falan.
Öyle mi ya sagol.Uzuyor biliyor musun.. Küt sayilmaz artik omuzlarimda. Ayy eski haline gelsin daha ne isterim..
Ayy simdi okudum cok mutlu oldumm!Ben tesekkür ederim asil canim benim... Nasil sevindim anlatamam, bizim gibiler icin yeni müzikler kesfetmek mükemmel bir sey. Seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana... Cok mutluyum ya.
Baktım Slania'm ya acınası varlık
Heeer konuda ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittim diyor zaten tek başarısı bu sanırım hayattaki
Bütün kuaförler eğitim alıyor ama çoook nadir istediğimiz şeyleri tam olarak yapabiliyorlar kaçç tane kuaför mağduru var sitede
Sevindim canım uzasın bi an önce eskisi gibi olsun :)
Yakında izmir yolcusuyum yolda dinlerim hepsini
ama bende kar görmek istiyorum
ama bende kar görmek istiyorum
Ben de ben de.Hayatimda iki defa Bursa'ya gittim ama bir türlü kar göremedim hep yazin gittim nedense..
Müziksiz bir uzun yol düsünemiyorum... Sehirici yolculukta bile olmazsa olmaz. Insanlarin gürültüsüne ve etrafta calan sacma sapan müziklere katlanamiyorum, kulaklik kurtaricim oluyor.
Canim ne zaman geliyorsun tam olarak?
Uzasin, uzasin böyle olsun. Of cok özledim bu halini...
Kimler varmışş
bu ara Freddie mercury e olan benzerliğiyle öne çıkan sami cıngıl var
yavuz çetinin oğlu var şu an gördüğüm kadarıyla
ama baya var gitarist sırayla çalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?