Gelin buraya bol bol kar görürsünüz
Aynen ya sanki ben söylemişim gibi yazdıklarını
Başkasının kulaklığından gelen ufacık sese bile dayanamıyorum ben
İnsanların konuşmaları falan ayy
Kulaklığımı unuttuğumda kabus gibi geliyor o yolculuk sinirli oluyorum bütün gün
29unda geliyorummm
Aaaa bayıldımmm ilk defa gördüm bunu çok güzel olmuştu bu renk yaa
iyi geceler fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Iste bu renk bende cok dogal duruyordu, insanlar soruyordu dogal mi diye. Of cok özledim bu rengi. Sagol canim... :)
Koy koy..Ben ilk zamanlar ellerimin resimlerini koymaya bile cekinirdim, hey allam ya.
O konuda ayniyiz canim.Bak sana tavsiyem uzun yola cikiyorsun mp3ünün sarji biterse otobüsteki tvlerde usb var, usbden doluyorsa sarj oraya tak. Canakkale'ye giderken nasil korkmustum sarji bitince, sonradan caktim.
Sen naptin saclari?
İyi gecelerrr
Keşke değiştirmeseydin ben de bugün Epica'nın konserini izledim acaba onun rengine mi boyasam hep öyle kalsa diye düşündüm
Artık sabit bi rengim olsun istiyorum şuan saçlarım farklı farklı renklerde
Kızıllar hala görünüyor ışıkta
Benim mp3üm yok telefondan dinliyorum şarja takıyorum yolda biterse
Bide telefonun kulaklığı laptopla uyuyor bazen pcden dinliyorumm
kop kop kızlar konuya gel
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-arkadasimla-iliskisi-var-4.html#post22327744
Off böyle konular gecenin bu saatinde mi açılır yaa forumun asıl dalgacıları yok bu saatte çabuk bitmiş konu
Annem dogal rengimi istemeseydi eger hep boyardim hatta kinayla o rengi elde etmeye calisirdim.
Ah o renk sana cok yakisir.Onun da gözleri mavi. Senin ten renginin alt tonu ne?
Cözüm bulmussun sen iyi o zaman. Benim en nefret ettigim seydir yolda mp3ün sarjinin bitmesi.
Off ben bu dersaneden cok sIkIldim ya...
günaydınnnnnn hadi uyanın çayı demledim kahvaltıyı hazırladımmmmmm buyrunnnnnnnn
Selam Lady. Bir sorum var sana saçla ilgili. :26::26:
Şimdi benim saç rengim koyu kahve normalde. Ama yumuşak bir ton.
Alt kısımlarda boya var daha açık. Ama birbiriyle uyumlu üst ve alt renkler.
Hiç istemem diyordum ama artık sıkıldım ve açık sarı denemek istiyorum. Ya da platin.
Bu platin galiba. İstediğim böyle bir şey.
Şimdi ben palette'in yoğun açıcısıyla saçlarımı haftada 1 ya da 2 haftada 1 açarak bu renge ulaşabilir miyim sence?
Çok mu hayal gibi bir şey. 1 ay içinde bu renge ulaşmak istiyorum.
Selamm
Tenin beyazdı öyle hatırlıyorum bence çok yakışır sarı
Evet o renk platin çok açık olmayan bi platin
Açıcıyla ilk açışında turuncumsu olur saç rengini tam olarak bilmediğim için yavruağzına kadar kaç kere açarsın bilemiyorum sanırım ikincide olur
Ama tutma sürene de bağlı
2 kere açıcıyla açarsın daha sonra tüp boyaların ( set boyalarda var mı bilmiyorum) ekstra açıcı açık sarısına boyarsan elde edersin
Sadece açıcı kullanırsan turunculuk çok fazla olur platin gibi olmaz
Üzerine bir de açık sarı ya da bej sarı boyaman lazım yani
Çok sağol canımmm.
Evet beyazım ama slania bir ara bir şeyler diyordu damar renginden kendimize yakışan rengi bulabiliriz falan gibi. Benim beyazlığıma gider mi sarı bilmiyorum. :26: Yine de denemem lazım, kafaya koydum. Hiç köklü bir değişiklik yapmıyorum çünkü. Bıktım artık bu cesaretsizliğimden. Damar rengim ne tam mavi ne tam yeşil. Grimsi sanki. Bir arkadaş turkuaz gibi demişti. Kendimi bilmez durumdayım.
Bir sarı beyaz da değilim pembe beyaz da. Değişik anlamadım. Neyse.
O zaman yoğun açıcıyla açıyorum önce.
Saçlarım yıpranmasın istiyorum o yüzden daha mı az tutmam lazım?
Üstünde 30 dk yazıyorsa mesela o kadar mı beklemeliyim?
Bir de sence her hafta mı yapiim yoksa 2 haftada 1 mi yapsam açma işlemini?
Bunun dışında ekstra açık sarıya ilk açtıktan sonra hemen boyamam mı lazım yoksa önce açıcıyı kullanıp iyice açıldıktan sonra mı boyayı yapiim? :) Yani birkaç hafta sonrasında mı olsun boya?
Evet dediğin gibi pembe ve sarı alt tonlulara ben de yakıştırmıyorum. Umarım bana uyar. :)
Tamam dediğin gibi yaparım. O aşamada da yine sana danışabilirim. Çok sağol.
Benim de illa sarı yap artık kendi rengini görmek istiyorum diyor
Sen bir konuya yazmışsın ben de baktım bileğime ama mavi ya da yeşil mi karar veremedim ikisinin ortası
Ama mavi diyebilirim
Sıkılma canım ya mecbur gitmek zorundasın
Ben de hiç istemeyerek gidiyordum
Çok sağol canımmm.
Evet beyazım ama slania bir ara bir şeyler diyordu damar renginden kendimize yakışan rengi bulabiliriz falan gibi. Benim beyazlığıma gider mi sarı bilmiyorum. :26: Yine de denemem lazım, kafaya koydum. Hiç köklü bir değişiklik yapmıyorum çünkü. Bıktım artık bu cesaretsizliğimden. Damar rengim ne tam mavi ne tam yeşil. Grimsi sanki. Bir arkadaş turkuaz gibi demişti. Kendimi bilmez durumdayım.
Bir de sarı beyaz da değilim pembe beyaz da. Değişik anlamadım. Neyse.
O zaman yoğun açıcıyla açıyorum önce.
Saçlarım yıpranmasın istiyorum o yüzden daha mı az tutmam lazım?
Üstünde 30 dk yazıyorsa mesela o kadar mı beklemeliyim?
Bir de sence her hafta mı yapiim yoksa 2 haftada 1 mi yapsam açma işlemini?
Bunun dışında ekstra açık sarıya ilk açtıktan sonra hemen boyamam mı lazım yoksa önce açıcıyı kullanıp iyice açıldıktan sonra mı boyayı yapiim? :) Yani birkaç hafta sonrasında mı olsun boya?
Bigün bizim okulda farklı saç renkleri arşivi yapacağım resmen o derece güzel renkler var
Pembenin her tonunu gördüm özellikle
Mavi turuncu kırmızı mor lacivert
En son gördüğüm renge hayran oldum bi kız toplamış saçlarını yanlarda kalın yan kahkülleri var uzun
Dipler bakır kırmızı uçlara indikçe bakır sarı oluyor kademe kademe böyle
Ayy bayıldım ya!
Fuşya da gördüm hemde upuzundu saçları Slania'm özellikle senin görmen lazım yaa
O zaman siz nötrsünüz kizlar yani bir cok renk size gidebilir cok sanslisiniz.
Benim damar rengim ayni flormar 424 ojenin renginde.Biliyorum cok komik ama sevgilimle konu acildiginda bunu demisti bana, tirnagimda da o oje vardi. O yüzden acik sarilar alliksiz gitmez bana, kizillarsa mükemmel durur.
Sari eger seni cok soluk yaparsa hemen koyulastirma sac rengini. Ilk boyadiginda gözün alismaz, zamanla alisir. Allik, ruj ve rimel kullanarak yüzündeki soluklugu alabilirsin. Makyajdan hoslaniyorsun diye biliyorum, sari sürekli makyaj yapanlarin rengidir zaten.
Acma isleminde biraz zorlanabilirsin, saclarin koyu oldugu icin turuncu yansimalardan kurtulman cok zor. Sen bi ara saclarini siyahtan döndürmüstün yine o kuaföre bir danis derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?