Dostlarımla Sohbet Topiği

Saol canım
İmzan çok güzelmiş bu arada
Ben ne yapsam

Resimli imza kullananda var onlar çok hoşuma gitti benim
Hatta Egem nicki biri var gördünmü hiç bilmiyorum imza yerinde kuşlar uçuyor
Kulitta'nında kedi yürüyor onlar hoşuma gitmişti baya
Değiştirince resimli kullancam

Kuşu da kediyi de gördüm
Hatta benim de kuşlarım var ben de pro olursam onu imza yaparım diyordum ama kararsız kaldım şimdi

laydim kızarmışsın çok güzel olmuş
kıskandım şimdi
param olunca bende kızarıcam.

Hayirli olsun Leydim, bu gidisle hepimiz kirmizi olacagiz.

Gök mavisi cok istiyorum ama cabuk akar diyorsun. Spreyler de islak islak duruyor, anlasiliyor sprey oldugu. Senin önerecegin bir marka var mi?
Ben de kalem far var, üzerinde natali yaziyor hic duymamistim böyle bir marka. Bizim metin parfümeriden almistim. Bir ara onunla yaptigim makyaji koyarim buraya. Metin parfümeri gibi aradigin her seyi bulabilecegin yerlerde kirmizi fari da bulursun eminim.
Leydim yagmur yagiyor burada, bayilirim yagmurlu havaya...

Cok kötü cocukken az yasamadim benzer seyleri, anliyorum seni. Umarim iyilesirsin bir an önce...

O zaman bir cok renk gider sana sanslisin. Tek dikkat etmen gereken sey; canli renk bir ruj sürdügünde göz makyajini hafif yap, gözleri agir yaptiginda dudagina belli belirsiz bir ruj sür ya da hic sürme. Beyaz tenli oldugun icin dikkat etmezsen palyacoya dönebilirsin. Saclarin da koyu sanirim o yüzden yaptigin makyaj cok belli eder kendini.

Saol Slania'm
Evet 1-2 yıkamada akar
Benim kaliteli bi geçici boya markası yok bildiğim hatta ben de arayışlardayım
Tekrar gelip bakayım ben oraya

Burası da kapalı ama kar yağar büyük ihtimalle :/
Çok soğuk hava İzmir de soğukmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…