Biri hayalinizdeki bölümler konusuna odtü hukuk yazmış ya biri de evet hedefin çok güzel odtü hukuk harika bi bölümdür yazmış çok güldüm
Tryamour bu arada günlüğe yazdığının aynısını yaşadım biraz önce
Pencereden bi bakayım dedimHer yer kar
Şoka girdim ne ara yağdı o kar
Evet. Bir de bizim burda 12den sonra dışardan sesler gelmeye başladı, bir sürü çocuk yokuştan kayıyordu. Ben de öyle anladım işte.Gece gece dökülmüş herkes.
Beytepe kampüsündekiler de inmiştir ya benim burda arkadaşım yok inemiyorum
Beyaza kadar açılmış saçın üzerine yoğun mavi yaparsan direkt mavi olur zaten canım
Bu balyaja ben de bayıldım ya
Ben de inanırdım,annem söylerdi hep bana bunu bak uslu olursan şirinleri görürsün derdi inanırdım
Biraz daha büyüyünce de gerçek olmasını istediğimi ve sadece bi çizgi film olduğunu kabul etmek istemediğimi anladım
Pikniğe gidince uslu olma düşüncesi bende de vardı
Aa kapattırıyor musun peki Slania'm
Biri hayalinizdeki bölümler konusuna odtü hukuk yazmış ya biri de evet hedefin çok güzel odtü hukuk harika bi bölümdür yazmış çok güldüm
İlk Uçakla İneceğim Kampüse
Bakalim bir uzasin saclar, yapacagim bir seyler.. Senin sac rengine cuk oturur bu renkte balyaj, ben belki bu renk yapmam daha koyu bir renk yapabilirim.
Keske o günlerime geri dönebilsem, o kadar safca inanabilsem istedigim seylere...
Kapattirayim ya gerek kalmadi artik, nasilsa yaptiracagim dövmeyi de paylasmayacagim paylasmak da istemiyorum. Kararim kesinlesti, konu kapanirsa daha iyi olur.
Ay yok artik!Bence lise ögrencisi falan bunu yazan, lise 1 ya da lise 2 olmali.
İstanbula da yağmış sanırım?
Ben kendi saçımın üzerine yaptırmıştım ben sanırım öyle bi resmim var ama hiç hatırlamıyorum yaptırdığımı
Böyle bi resmimde birkaç tutamı açık sarı saçlarımın
İlginç
Bence de
Merak ettim bak simdi.. Cok güzel olmustur kesinlikle, sarisinlara acik sari balyaj cok yakisiyor.
Off saat kac oldu hala burdayim, yatayim artik ben de.. Tatli rüyalar...
Lady senin de hayırlı olsun kırmızılığın.
Pro üye olmanın en güzel kısmı kocaman imzaları ekleme hakkının olması bence.
Ben kırmızı olursam resimli bir imza koymak isterdim.
ceyda sen de mi saç rengini değiştiyorsun?
Ne renk yapacaksın? :)
Olmadi mix tonlar ile yaparim ya nasilsa akiyor bir iki yikamaya. Ama onda da söyle bir sorun var acik maviyi nasil elde edecegim. Beyaza kadar acilmis sacin üzerine platin ile mavi rengi karistirmayi deneyecegim, yesillenirse sorun degil su yesili de istiyorum ne de olsa.
Evet soguk, özellikle bizim ev cok soguk... Eski evi özlüyorum bu yüzden.
Ceyda sen de mi krepe balyaj istiyorsun. Evet cok güzel bir alet ama cok hizli olmak lazim, hatta ilk önce boyayacagimiz saci ayirip boyamayi en son yapmak daha mantikli. Her yer esit acilir böylece. Ben de dogal saclarim uzasin cok istiyorum balyaj. Bu resimdeki balyaj cok hosuma gidiyor:
ben tamamını değiştirmiyorum :)
ve de değiştiremicem sanırım. görüp bayıldığım koyu karamel bir saç rengi var ama cesaret edemiyorum
laydim de yakışır dedi bana da yakışır gibi geldi ama sanki saçımı boyatmak için erkenmiş gibi geliyo
şimdilik uçlarına altın sarısı atıcam. onu da palette yoğun açıcıyla yapıcam.
Karamel sana çok yakışır tamamını boyamak istediğinde karamel yap ilk olarak
Yapmadan önce bana ve slania'ya danışırsın yine bekliyoruz sonucu
evet ilk olarak karamel yapıcam.
sana da göstermiştim o karameli. çok güzel
tabi önce tamamını boyamaya karar vermem lazım.
tamam laydim. 1 hafta sonra falan boyarım sanırım. sömestrda.
Ben de çok beğendim onu
Aslında çok doğru bi şey yapıyorsun ben saçlarımı erkenden boyadığıma pişman oldum
Keşke boyamasaydım önceki resimlerime de bakıyorum da çok güzel kendi saç rengim
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...in-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz-313.html
Buraya ekledim kendi saç rengimi ve şimdiki saçlarımı,bir bak
Keşke doğal kalsaydı :/
laydim kendi saçlarının rengi harikaymış
sana siyahta çok yakışıyor ama kendi saçın gibi yok.
slania krepe balyaj resmi koymuştu ya doğal saçlarının üstüne o muhteşem olurmuş
doğal haline döndüremez misin geri?
Saol canım
Baya bi açıp üzerine kendi rengimle aynı olan bi sarıya boyarım diplerden gelenlerle tezat oluşturmaz bir daha da boyamam anca öyle döndürebilirim :/
Doğal rengime döndürdüğüm zaman ilk işim Slania'nın eklediği resimdeki gibi yaptırmak olur
iyiki tamamını boyatmamışım bu zamana kadar hiç
sonradan pişman olmakta varmış demekki.
ama şimdiki halide yakışıyo ladydim.
tabi doğallık gibisi yok.
çok yakışır sana öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?