Dostlarımla Sohbet Topiği

evet laydim palette yoğun açıcıyla yapıcam direkt.
kolay yapmak için bi tarak gördüm videoda linkini bulursam sanada atıyım.
resmen icaat

Aaa süpermiş bu ya
kuaför depolarına sor bi bunun gibi olmasa da kuaförlerin kullandığı kullanışlı bi tarak bulursun oralarda
Önce bi tutamına yap bekleme süresini falan ayarla diğerlerini ona göre yaparsın
Tek yapmayacaksın dimi?
Saçların uzun çok zorlanırsın

evet ya muhteşem.
kuaför malzemeleri satan bir yer var burda oraya sorucam.
yok kardeşimle yapıcam büyük ihtimalle.
bana attığın videoyu 1000 kere izlettirip yaptırıcam

evet ya muhteşem.
kuaför malzemeleri satan bir yer var burda oraya sorucam.
yok kardeşimle yapıcam büyük ihtimalle.
bana attığın videoyu 1000 kere izlettirip yaptırıcam

Tamam canım umarım istediğin gibi olur
Öyle bi tarak bulamasan da o tarak gibi arkası sivri bi tarak al mutlaka vardı kuaför depolarında
Daha kolay ayırırsın tutamlara
Bi de boya fırçası al k.deposundan bulamazsan da dediğim gibi yumurta fırçasıyla boyarsın
Fırçayı yan tutup boyayın ince olması için
İnce tutamlar alın,doğal olsun diye aynı videodaki gibi yukarılara da ince ince attırın

Kendimi bi boksöre son talimatlarını veren bi boks hocası gibi hissettim

yumurta fırçası var laydim
kardeşime izlettim çok kolay bu yaparım ben dedi.
ama yine de deneme yaptırıcam boyatmadan nolur nolmaz
önce küçük bi tutamında deniyim ben.
resim koyarım laydim yaptıktan sonra.

Lady senin de hayırlı olsun kırmızılığın.
Pro üye olmanın en güzel kısmı kocaman imzaları ekleme hakkının olması bence.
Ben kırmızı olursam resimli bir imza koymak isterdim.

ceyda sen de mi saç rengini değiştiyorsun?
Ne renk yapacaksın? :)

Son düzenleme:

Heh süper o zaman eli de yatkınsa süper olur
Tamam canım bekliyoruz resimleri

Saol Tryamour
Ben de farklı imzalar deneyeceğim ama şimdilik deneme amaçlı bunu yazdım çok da sevdiğim bana hep gizemli gelen bi cümle
Hoş bir resimli imza bulursam onu yaparım

Ceyda kendi saç renginden birkaç ton açık renk uçlara balyaj yapacak

kac mesajda Pro uye olunuyor?

mrb mesaj sayısıyla alakalı değil pro üyelik ücretli üyelik oluyor
Ayrıntılı açıklama anasayfada pro üyelik bölümünde mevcut

Olmadi mix tonlar ile yaparim ya nasilsa akiyor bir iki yikamaya. Ama onda da söyle bir sorun var acik maviyi nasil elde edecegim. Beyaza kadar acilmis sacin üzerine platin ile mavi rengi karistirmayi deneyecegim, yesillenirse sorun degil su yesili de istiyorum ne de olsa.

Evet soguk, özellikle bizim ev cok soguk... Eski evi özlüyorum bu yüzden.

Ceyda sen de mi krepe balyaj istiyorsun. Evet cok güzel bir alet ama cok hizli olmak lazim, hatta ilk önce boyayacagimiz saci ayirip boyamayi en son yapmak daha mantikli. Her yer esit acilir böylece. Ben de dogal saclarim uzasin cok istiyorum balyaj. Bu resimdeki balyaj cok hosuma gidiyor:

:)) Benim de çok sevdiğim bir cümle. Senin sayedende hatırlamış oldum bir daha.

Ben de inanırdım. :) Gargamelin çığlıklarını duyacağıma değil de, şirinleri görebileceğime.

Ben de inanırdım. :) Gargamelin çığlıklarını duyacağıma değil de, şirinleri görebileceğime.

Aynen ben de onlari görebilecegimi sanirdim, hatta piknige gittigimde uslu davranacagima söz verirdim kendi kendime. Hey Allahim ya akla bak bendeki..

Leydim ben dövme ile ilgili konumu kapattiriyorum, ihtiyacim kalmadi artik.

Beyaza kadar açılmış saçın üzerine yoğun mavi yaparsan direkt mavi olur zaten canım
Bu balyaja ben de bayıldım ya

:)) Benim de çok sevdiğim bir cümle. Senin sayedende hatırlamış oldum bir daha.

Cok güzel olmus imzan...
Kücükken inanirdim ben buna. :78:

Aynen ben de onlari görebilecegimi sanirdim, hatta piknige gittigimde uslu davranacagima söz verirdim kendi kendime. Hey Allahim ya akla bak bendeki..

Leydim ben dövme ile ilgili konumu kapattiriyorum, ihtiyacim kalmadi artik.

Ben de inanırdım,annem söylerdi hep bana bunu bak uslu olursan şirinleri görürsün derdi inanırdım
Biraz daha büyüyünce de gerçek olmasını istediğimi ve sadece bi çizgi film olduğunu kabul etmek istemediğimi anladım
Pikniğe gidince uslu olma düşüncesi bende de vardı
Aa kapattırıyor musun peki Slania'm

Biri hayalinizdeki bölümler konusuna odtü hukuk yazmış ya biri de evet hedefin çok güzel odtü hukuk harika bi bölümdür yazmış çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…