Dostlarımla Sohbet Topiği

Merhabalar..
Nasılsınız?

Lady'dide benim gibi siyah saç sevdalısı..
Bende kendime en çok siyahı yakıştırıyorum.
Birde bu aralar kırmızı saç takıntım başladı, fakat babam istemiyor.
Doğal saçımı çok seviyolar.
Ben de kıramıyorum.
Ben de Ceyda'm gibi saçıma ışıltı atmayı düşünüyorum.
Ama oda zor bir ihtimal gibi. :26:

Ders çalışmamak için elimden geleni yapıyorum
Dün izledim iffeti şimdi yine izliyorum nette takılıyorum önümde kitaplar duruyor öyle
Yarın sınavım var :/

benim de çalışmam lazım ama oyalanıyorum şuan.
hiç çalışmadıysan çalış laydim.
belki ilk 1-2ye girersin. pdr'ye geçersin

ben atıyım görünce gaza gelip sende atarsın belki.

Kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
Aynen siyah özellikle mavi siyah hastasıyım
Bence de en iyisi boyamamak kurtulması zor kendi saçları gibisi yok insanın
Eğer yaparsan da dediğin gibi uçlara ya da aralara farklı renkler dene

benim de çalışmam lazım ama oyalanıyorum şuan.
hiç çalışmadıysan çalış laydim.
belki ilk 1-2ye girersin. pdr'ye geçersin

Birkaç kelime yazıyorum nete bakıyorum karı seyrediyorum pencereden iffeti izliyorum
Final olduğu için çoğu konuyu daha önce not almıştım birkaç konu var bilmediğim onlara da çalışıyorum
Umarım canım

ankaranın karı meşhur tabi.
eğer konuları biliyorsun halledersin laydim.

İyiyim ben de.
Evet insanın kendi saçı gibisi yok.
Ama siyahta çok güzel bir renk.
Çok seviyorum.
Eğer ben yaparsam direk saçımın bir kaç yerini açıp öyle bırakıcam.
Zaten Ceyda gibi saçlarımın şu an doğal rengi, ekstra boyaya ihtiyaç yok.
Ya da geçen Slania ile konuşmuştuk bir topikte, papatya suyu ve papatya yağı ile saçımı açabilirim.
Çünkü sürekli badem yağı ve zeytinyağı kullandığım için saçım biraz kendi doğal renginden daha koyu. :26:
Malum badem yağı, zeytinyağı uzun süreli kullanımda saçın rengini biraz koyulaştırıyor.
O yüzden doğal yöntemlerle tam kendi rengine döndürümeye çalışıcam, kendi doğal saçlarım senin saçlarının 1 ton koyusu.
Kumral

buluşunca söylerim.
zaten 1 hafta sonra falan boyarım anca.

Annem çocukluğumda hep papatya suyuyla tarardı saçlarımı çok sarıydı zaten iyice altın sarısı oluyordu
Çamterebentin açıyor saç rengini onu da deneyebilirsin

ankaranın karı meşhur tabi.
eğer konuları biliyorsun halledersin laydim.

Çok fena yağıyor ya

Annem çocukluğumda hep papatya suyuyla tarardı saçlarımı çok sarıydı zaten iyice altın sarısı oluyordu
Çamterebentin açıyor saç rengini onu da deneyebilirsin

Çok fena yağıyor ya

Evde var ama çam terebentinin kokusuna dayanamıyorum.:26:
Bir süre kullanmıştım şu an kullanmıyorum.
Ben Haziran'a kadar sinemaki kürünü uygulucam.
Ona ek olarakda saçlarımı her gün papatya suyu ile tarıcam.
10 günde 1de papatya yağı ile bakım yapıcam.
Bu şekil istediğim sonuca ulaşırım heralde.
Sen ne dersin?

Dün İstanbul'dada lapa lapa akr yağıyordu ama bugün yok.
Keşke yağmaya devam etse, ben karı çok seviyorum.

Aynisindan ben de yapmistim o yaslardayken.
Ilk annem saclarina röfle yaptirirken bir tutam kahkülüme yaptirmisim, sonra 8-10 tutam falan yaptirmistim. Güzel olmustu ama müdür yardimcisi kadin boya oldugunu anlayip cok kizmisti, ortaokuldaydim o zaman. Canim burdaysan koy, ben bir süre daha burdayim.

Cinar su an klavyenin üzerinde ve zorla sevdirtiyor kendini. Yazamiyorum onun yüzünden..

Uclara yapacagin icin isin kolay, ama resimdeki gibi yapmak istedigin zaman palette röfle setini öneririm. Icinden cikan bone cok ise yarar bir seye benziyor. Ben o boneyle yapacagim ama oryal vs. kullanmayacagim, 10 numara acik sari ile boyayacagim.

Ben hic öyle demiyorum biliyor musun? Iyi ki boyamisim, hevesimi almisim diyorum. Simdi bir otuzuma kadar boyatmam artik. Tamam tamam abarttim, bir kac yil diyelim. Uzun bir süre balyaj, röfle falan yapacagim sadece, umarim dayanabilirim...

Hangi resim canim? :44:

Kokusu baya keskin
ben şampuanıma karıştırıyorum başlarda çok rahatsız etti duyarsızlaştım sanırım
Bence de ulaşırsın,saçında boya olmadığı için de çok doğal bi tona ulaşırsın
Ben de sinameki aldım ama henüz kullanamadım,zaten ben kullansam boyalı olduğu için turuncumsu açılacak rengi
O yüzden yapmıyorum

Burda fena bastırdı ya süper görünüyor şuan

Tamam koyuyorum
Umarım belli olur profil resminden rengi

Ayy benim kuşum biraz vahşi gelmez öyle yanımıza

Güzel olmus ama büyük göstermis sanki, simdi yaparsan daha uygun olur ama yok gitmemis o yaslardaki sana...

Benimki tam bir yilisik, essekkafa kafamizdan inmiyor, kafamiza etti bütün gün öf ya...
Isiriyor mu yoksa?

Güzel olmus ama büyük göstermis sanki, simdi yaparsan daha uygun olur ama yok gitmemis o yaslardaki sana...

Benimki tam bir yilisik, essekkafa kafamizdan inmiyor, kafamiza etti bütün gün öf ya...
Isiriyor mu yoksa?

Çok küçük yaşta boyayı yakıştıramıyorum ben de kızlara
Ben çok küçük değildim ama açık renk balyaj daha olgun gösteriyor insanı o yüzden belli bi yaştan sonra yapmak lazım
Benim çok seyrekti bir iki tutamdı

Önceleri ısırmazdı ama artık ısırıyor
Yaşlandı aksileşti benimki ...

Kızlar benim en çok sevdiğim saç boyası şekli:ense boyası.Bir kaç resim buldum sizinle paylaşmak istedim...
Saçlarım uzayınca kesinlikle deneyeceğim bir model.Fazla resimde bulamadım ama aklıma gelen ünlüler bunlar
Bana çok havalı geliyor bu tarz
Yani saçın alt kısmı tamamen saça zıt bir renk olucak şu şekilde;

benimki saça zıt bir renk olucak işte
altın sarısı olucak. resimdekiler gibi
cecennim sana da mı bi değişiklik yapsak
topluca değişmiş oluruz.

slania bana süper bir fikir verdin teşekkür ederim
senin söylediğin şeyle kafamda nasıl yapacağımı oluşturdum.
o eklediğin krepe balyaj resmi var ya onu kastetmiştim canım.
boyamadan önce senden de fikir alabilirim dimi ?

Ben de aynen... Kardesim 14 yasinda, bazi arkadaslari saclarini boyuyorlar deli oluyorum. Bir tanesi tümünü cikolata kahve yapmis, akmis kizilimsi olmus cok kötü duruyordu.
Aksi huysuz ihtiyar... Benim Cinar geceleri cok huysuzlaniyor, gündüz kedi gibi sirnasik. Bi ara resimlerini koyayim essegin..

Leydim bak benim far böyle. Simdi yaptim bu makyaji özensiz oldu, rimel falan sürmedim idare edin. Kaslar var tabi bir de... :78:

Normal durunca hic görünmüyor, sinir oluyorum.

Ben de bayiliyorum buna, bi ara bunu da düsünüyordum. Belki yaparim saclarim uzayinca. Ben platin, kirmizi ve mavi siyah gibi uc renkleri denemek istiyorum bu sekilde.

Rica ederim canim, tabi ki de alabilirsin fikir. Cok severim sac renkleriyle ve boyamayla ilgilenmeyi.
Kekse saclarim boyasiz olsa da birlikte yapsak, daha iyi olurdu...

sağol silania'm
uzasın sende yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…