Kızlar benim en çok sevdiğim saç boyası şekli:ense boyası.Bir kaç resim buldum sizinle paylaşmak istedim...
Saçlarım uzayınca kesinlikle deneyeceğim bir model.Fazla resimde bulamadım ama aklıma gelen ünlüler bunlar
Bana çok havalı geliyor bu tarz
Yani saçın alt kısmı tamamen saça zıt bir renk olucak şu şekilde;
Eki Görüntüle 327006 Eki Görüntüle 327007 Eki Görüntüle 327008 Eki Görüntüle 327009 Eki Görüntüle 327010 Eki Görüntüle 327011 Eki Görüntüle 327012
Ben de aynen... Kardesim 14 yasinda, bazi arkadaslari saclarini boyuyorlar deli oluyorum. Bir tanesi tümünü cikolata kahve yapmis, akmis kizilimsi olmus cok kötü duruyordu.
Aksi huysuz ihtiyar...Benim Cinar geceleri cok huysuzlaniyor, gündüz kedi gibi sirnasik. Bi ara resimlerini koyayim essegin..
Leydim bak benim far böyle. Simdi yaptim bu makyaji özensiz oldu, rimel falan sürmedim idare edin.Kaslar var tabi bir de... :78:
Normal durunca hic görünmüyor, sinir oluyorum.
Leydim o ne? Noldu sana?
İyi Akşamlar muhabbet edecek birileri var mı ?
slm o zaman nasılsınız :)
lady renk değiştirmişsin
Leydim bu ne hızEditör mü oldun yoksam
Lady'm Öyle Sevindim ki Anlatamam
Hayırlı Olsun Kuzum
Çok Öpüyorum Seni
Canlarım benim saçlarım çok kısa:26: Boyamak için uzamasını istiyorum.O zaman yardımınızı alıcam hiç merak etmeyin
Bir delilik yapıp çok çok kısa kestirmiştim geçenlerde pişman oldum ama neye yarar...
Neyse en azından sağlıklı uzuyolar şimdi .
Ben boyadığım için pişmanım çünkü sen dedin ya hevesimi aldım diye,ben alamıyorum sorun orda
Yani şimdiki aklım olsaydı boyamazdım bendeki siyah heves değil artık tutku oldu resmen daha çok yakıştırdım kendimi siyahla daha iyi hissediyorum
Boyamamış olsaydım böyle olmayacaktı
O zaman da bilgisizdim bu konuda eğer doğal saçlarım olsaydı gösterdiğin resimdeki gibi balyaj yaptırırdım ya da papatya suyuna devam ederdim kendi saçım üzerinde ufak oynamalar yapardım yani
Benimki çok huysuz ya
Yaşlandı çok korkuyorum :/
Güzelmiş rengi siyah far üstüne de güzel olur beğendim rengii
Birkaç gün içinde yaprak misali renk değiştirip duruyorum Slania'm
Canlarım benim saçlarım çok kısa:26: Boyamak için uzamasını istiyorum.O zaman yardımınızı alıcam hiç merak etmeyin
Bir delilik yapıp çok çok kısa kestirmiştim geçenlerde pişman oldum ama neye yarar...
Neyse en azından sağlıklı uzuyolar şimdi .
Aslinda ben de hevesimi aldim sayilmam ama tutacagim kendimi, sen de tutmalisin cok ugrastin acmak icin. Ben de cok bilgisizdim, eger biraz bilgim olsaydi saclarimi direk siyaha boyamazdim, en azindan saridan kizildan hevesimi alip öyle boyardim. Seni anliyorum, boyadiginda kendini daha güzel hissediyorsun, bir özgüven geliyor. Benim de kizil tutkum var iste, aklimi celcek diye cok korkuyorum. Daha denemedigim o kadar cok kizil tonu var ki...
Kirmizi, turuncu ve siyahla cok güzel bir makyaj yapabilirsin.
Pembe yesil cok tatli görünüyorsun, hayirli olsun...
Ben de gecenlerde o bölümün sorumlusunu aramistim ama bulamamistim, cok iyi oldu bak. Leydim benim dövme ile ilgili konumu kapatir misin? Kararim degismeyecek gibi görünüyor ama olur da kararsiz kalirsam sizlere danisirim.
Ben de...Sinameki kullaniyorsun degil mi sen de?
Yuh ya tvde yarisma programinda kiz bir kac oyunla 64 bin lirayi götürdü.
ben tamamını değiştirmiyorum :)
ve de değiştiremicem sanırım. görüp bayıldığım koyu karamel bir saç rengi var ama cesaret edemiyorum
laydim de yakışır dedi bana da yakışır gibi geldi ama sanki saçımı boyatmak için erkenmiş gibi geliyo
şimdilik uçlarına altın sarısı atıcam. onu da palette yoğun açıcıyla yapıcam.
Ben de çok beğendim onu
Aslında çok doğru bi şey yapıyorsun ben saçlarımı erkenden boyadığıma pişman oldum
Keşke boyamasaydım önceki resimlerime de bakıyorum da çok güzel kendi saç rengim
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...in-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz-313.html
Buraya ekledim kendi saç rengimi ve şimdiki saçlarımı,bir bak
Keşke doğal kalsaydı :/
Hayırlı olsun Ladycan.
Hmm, umarım güzel olur canım. :) Buraya da foto eklersin herhalde saçından.
Bu fotolarını görmemiştim. Uuzunluğu da harikaymış saçlarının ve çok sağlıklı görünüyor.
Hangi konuda editör oldun bu arada? :)
Hmm, umarım güzel olur canım. :) Buraya da foto eklersin herhalde saçından.
Bu fotolarını görmemiştim. Uuzunluğu da harikaymış saçlarının ve çok sağlıklı görünüyor.
Hangi konuda editör oldun bu arada? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?