Dostluğumu bitirmeli miyim

Evet. Bu durum absürt mü sizce ? Benim en yakınım yoğun bakımdaydı ve tabiki her gün aranmasını beklerim. Hatta sadece aramasını değil bizzat ziyaretini bekledim.
Siz ikili ilişkilerinizi bu şekilde yaşıyor olabilirsiniz. Saygı duyarım
bu mesajınızı okuyana kadar bende aramış mesaj atmış yeter işte diye düşünmüştüm. Olayı bilmek yorum yapmak için çok önemli. Sanırım trafik kazası gibi bir şey yaşandı ve yoğun bakımlık olan bir yakınınız var. Bu durumda ben olsam bende kırılırdım arkadaşıma ama sildim seni falan demezdim. İletişimi bitirin yeter bence anlar oda zaten

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Ne yaşadınız bilmiyorum ama hassas olacağınız bir konu demek ki. Ben de darılırdım büyük ihtimal ama siler miydim bilmiyorum.

Bazen insanları teselli etmek gerçekten güç olabiliyor. Enerjin tükenebiliyor. Çünkü karşı taraf olumsuz birşeyler yaşarken senin hayatında dört dörtlük olmuyor. Kendin iyi olmayınca karşındakine de bir faydan dokunamıyor. Herkesin derdi kendine büyük. Ben bu yüzden hiç takılmam böyle şeylere. 20 senelik arkadaşım da olsa kimseyi zirveye koyup beklentilerim olmaz mesela. Bana zarar vermiyorsa, psikolojimi bitirmiyorsa benim için kafidir. Zor günümde yanımda olsun diye içlenmem. Aradı mı aradı bitti. Bazen benimde kimseyi teselli edecek gücüm olmadığı zamanlar oluyor. Bu değer vermediğim ya da onun için üzülmediğim anlamına gelmiyor mesela. Garip bir yorgunluk diyebilirim.

çok geçmiş olsun.
anlattığınız maddi manevi zorluk, sanırım trafik kazası. peki benim dostum şimdi yanımda olmayacaksa ne zaman olacak.
artık insanlarla görüşüp görüşmeme konusunda kafamı eskisi gibi yormuyorum. beni yoruyorsa bitiriyorum. ne açıklama yapıyorum, ne açıklama dinliyorum.
bana iyi gelmiyorsun by.

hayatımın dönüm noktası olan travmatik bir olay yaşamıştım. o süreç sonunda yanımda olanı ve olmayanı çok net anladım ve çevremi titizlikle ayıkladım. hala da belli süreçlerde temizlik yaparım.
naçizane önerim; cümle bile kurmayın, sessizce uzaklaşın.

Olaya göre değişir bence ve karaktere. Sizin yaşadığınız anladığım kadarıyla çok ciddi bir durum böyle bi meselede telefonla nasilsin demem çıkar yanina giderim.
Sonrasında da arar telefonla konuşurum mesaj atılıp muhabbet edilecek bir konu değil bence.
Burada da karakter devreye giriyor bazi insanlar teselli etmeyi bilemiyor mesela. Yüzleşmek istemiyorlar bununla. Bir grup kız arkadaşım var, korona sürecinde çok yakını hasta olunca gruptan diğer arkadaş yeterince arayıp sormadığı için kırılmıştı. Mesela o da kendini " ben böyle durumlarda ne diyecegimi bilemiyorum " diyerek anlatmıştı. Belki art niyetli de değildir bilemiyoruz.
Ben yerinizde olsam kırgınlığımı söylerim ve davranışına bakarım. Emin olmak için.
Evet bu canınızı çok yakabilir ama net bir sekilde anlarsınız.
Ve bende kırılırdım evet.
Çok ciddi bir olay yaşadığınızı düşünerek söylüyorum tabi. Yoksa artık bende alıştım beklenti sahibi olmamaya. Herkesin bir işi yoğunluğu oluyor çünkü. Her istediğimizde isteğimizce paylaşamıyoruz icimizdekileri dostlarımızla. Sizinki ekstrem bir durum diye söylüyorum kırılırdım bende.

Herkese merhaba
Sizden fikir almak istiyorum hanımlar. Detay vermek istemiyorum ama bundan 7-8 gün önce tüm ailemi etkileyen çok travmatik bir olay yaşadık resmen ölümden dönüldü ve bu durum sonrasında ailemden biri için hukuki bir süreç başlayacak. 2,5 ay sonra düğünüm vardı ve benim için şuan herşey allak bullak. İptal etsem mi yoksa etmesem mi diye kendimi yeyip bitiriyorum. Bu olay zaten psikolojimi derinden etkiledi
Bu süreçte yanımda olan geçmiş olsun dileklerinde bulunan çok kıymetli insanlar oldu. Henüz beni 5 gündür tanıyan biri bile her gün nasılsın nasıl oldun diye mesaj attı. Fakat durumu öğrenen neredeyse 15 yıllık samimi arkadaşım yalnızca 1 kez aradı 1 kez de mesaj attı. Aynı semtte olmamıza rağmen kapımı dahi çalmadı. Ve şimdiye kadar birbirimizin zor zamanlarında yanındaydık zannediyordum. Nasıl oldun dedi bir keresinde ondan 2 gün sonra da naptın diye mesaj attı, cevap vermeyince aradı fakat buz gibi konuştum. Şimdi ise 3 gündür hiç iletişime geçmedi.
Ben bu arkadaşım ile ilişkimi bitirmek istiyorum açıkçası. Çünkü yaşadığımız şey çok ama çok ağırdı ve maddi manevi dibe battığımız bir dönemdeyiz. Ve dostum dediğim insanın yaklaşımı bu oldu.
Siz olsanız bu koşullarda siler misiniz arkadaşlığınızı ? Düğünüme davet edip iyi günümde dahi yanımda olmasını istemiyorum
benim basıma geldi. Sildim. Şimdi ara ara haber gönderiyor onu rüyamda görüyorum. Çok özledim diye.
Ancak rüyasında görür

Back
X