Gunaydin kizlaarr :))burcucum meryemin kusma sebebini bende senin gogsunden kaynaklandigini dusunuyorum kendini uzme aglama sakin onemli bisey olsa allah korusun baska belirtide olurbenim arkadasiminda 3 aylik bebeginin kakasinda kan var drlar alerjisi oldugunu anne sutunden kaynakli oldugunu soylediler su an hicbisey yiyemiyo kiz tam olarak neden oldugunu bulmak icin sut urunleri balik yumurta hicbisey yok ama olsun bebis de alerji var en azindan sadece ilerde gecicekmis:) yani aklina kotu hicbisey getirme boyle biseyde olabilir ama cozumu var :)) ebdacim cok sevindim kucuk pasada hic bisey yok bi gir sen ayrintili ultrasona zaten drun da icini rahatlaticaktir saglikla kucagina alicaksin ama sen bebegini ben cok eminim :))bizde dun dra gittik o kadar buyumus ki elleri kollari hareker halindeydi kalp atisini duyduk tekrar hersey yolunda dedi dr dun 9+1 olmamiz lazimken 3 gunde onde ciktik 9+4 olcumleri :)) yalniz aklima bisey takildi kizlar haftaya 2 li testi yapalim dedi dr ama ben 10+1 olucam sata gore hadi ultrasonda 10+4 olsun erken degilmi kii:s sizin kacta yapilmisti??
gunaydin hanimlar ,
haftasonuna son 1 gun .
masalllah senin minik kuzuna kocaman olmus
cnm benim 10+1 de 11 haftalik olmus oluyorsun ztn 2'lide 11 ve 14.haftalar (10+0 ve 13+6) arasinda yapiliyor.. yani hic bir sorun olmaz
selam kızlar ben geldim aşımı oldum nihayet ama benim bisürü bisürü canım sıkkın hangi birini söliyim
en baştan başlayım en iyisi ilk olarak tabiki kozalağa canım sıkkın şimdi anlatsam bisürü kafanız şişer ve herzaman olan şeyler olduğu için es geçiyorum ciddiye almıyorum onu:))
ikincisi ve belkide en önemlisi hani ben hastaneye yattığımda ikiz beebkler doğmuştu ya 26. haftalarında biri zaten vefat etmişti ikinciside 14 gün yaşamış ve vefat etmiş çok üzüldüm yaa düşündükçe ağlayasım geliyo allahım kimseyi öyle bişeyle evladıyla sınamasın kız güya doğum yaptı hem sezeryan hem normal ama leinde bişey yok üzüntüden başka
üçüncüsü aşıya gittim ya kadına gösterdim benim tahlilleri kanın ilaç kullanmana rağmen sürekli düşmüş ilacın dozunu artırması yada tedaviye başlanması lazım dedi idrar yollarında enfeksiyon var dedi ama bunlara baktılar hep normal hamileleikte bu değerlerin düşüp çıkması dediler dedim allaalalah dedi benim ayrıntılı sandığım ultrason kağıdını gösterdim bu ayrıntılı ultrason değil ayrıntılıda beebğin damarlarına bile bakılır dedi ve 24. haftaya kadar felan yapılması lazımmış yani benim gittiğim doktorlar rastgele bişey yapmıolar bana yaa uff uff sağdan soldan öğrenip illaki benmi özellikle doktorlardan isticem ya benimde öğrenemediğim zamanını geçirdiğim ve önemli bişeyler eksik kalırsa iyice canım sıkıldı doktoru aradım sağlık ocağı bunu söyledi bide şeker yüklemesi dedi dedim tamam 10gün sonra felan gel bakalım dedi ama siz bana 1ay sonra gel dediniz daha 3hafta var dedim taamm farketmez diyo bide 2hafta sonra gel sen diyo ya deli olcam şeker yüklemesi içinde aç gitmek çok daha iyiymiş bana hala bişey diyen yok ben napcam yaa böyle herşey benim yapılcakmı edilcekmi gereklimi dememle olmazki özelinede gittim devletinede gittim bendemi bi sorun var acaba zaten kolumda acıyo uyuştu iyice
cnm benim kozalak meselesini gec… bende de var birtane ben kesin gormezden geliyorum artik… sinirlerim yatisana kadar…
diger konulara gelince bence en kisa surede cok iyi arastirip kendine bir doktor bulman lazim… gerekirse deneyerek.. boyle sagdan soldan duyduklarinla senin demelerinle seni takip etmeleri olmaz… sonucta birde ikize gebesin sana dahada dikkat etmeleri lazim…bunun ilerde dogumu olucak… ozaman kadar secmen lazim bir doktor… olmassa saglik oacagi ile arani iyi tut belki onlarin bildigi bir doktor vardir iyi olan…onlar yonlendirir..detayli ultrason icinde birkac yeri ara sor bence ozelde mutlaka yapan uzman doktorlar vardir… ozlem 26.haftada gitmemismiydi sekere… en kotu ihtimalle ozamana kadar suren var… ama bence 24 te git… benim doktor 24. haftada gel dedi seker icin… illa 3 hafta sonra cagirdi diye ozaman gitmen gerekli degil yaa… saglik ocagindan verilen kagitta bende seker icin 24 yaziyor…
ama once stress yapma olaya soguk kanli yaklasip bir an once cozmeye calis… nette fln topiklerde konyada olan hamileler yokmu onlara danis… belki bir doktor onerirler sana…
canım benim bu doktor işinin artık keisnlikle şans şi olduğuna inanıyorum okadar çok doktor ismi söyledilerki hepsinide ya ben denedim yada birinden çok iyi duyarken bi başkaısndan aman sakın ha sakın gitme diye duydum şuan gittiğim doktor içinde hep iyi bi doktor diyorlar hatta normal doğum yanlısı bi bayanmış ama şuan sezeryan üzerine doçentlik çalışıyomuş aslında doktor tamam iyi ilgili muayeneye gittiğimde herşeye ince ince bakıyo belkide bana hepsini söylemiyo ama herşeye bakıyo kontrol ediyo ama bu tarz kontrolleri söylemiyo işte aradığımda 10gün felan sonra gel istediğinde dedi şeker yüklemesi 24-28arası yapılıyomuş ama ayrıntılı 21-23 arasında felan yapılıyomuş ben zaten şuanda 23teyim doktora sordum 24-25tede gelebilirsin sorun olmaz dedi güveniyimmi bilemedim şuan zaten en erken haftaya ayın 5inden sonra gidebilirim bilmiyorum ya amaan iyice kafam karıştı
cnm benim kozalak meselesini gec… bende de var birtane ben kesin gormezden geliyorum artik… sinirlerim yatisana kadar…
diger konulara gelince bence en kisa surede cok iyi arastirip kendine bir doktor bulman lazim… gerekirse deneyerek.. boyle sagdan soldan duyduklarinla senin demelerinle seni takip etmeleri olmaz… sonucta birde ikize gebesin sana dahada dikkat etmeleri lazim…bunun ilerde dogumu olucak… ozaman kadar secmen lazim bir doktor… olmassa saglik oacagi ile arani iyi tut belki onlarin bildigi bir doktor vardir iyi olan…onlar yonlendirir..detayli ultrason icinde birkac yeri ara sor bence ozelde mutlaka yapan uzman doktorlar vardir… ozlem 26.haftada gitmemismiydi sekere… en kotu ihtimalle ozamana kadar suren var… ama bence 24 te git… benim doktor 24. haftada gel dedi seker icin… illa 3 hafta sonra cagirdi diye ozaman gitmen gerekli degil yaa… saglik ocagindan verilen kagitta bende seker icin 24 yaziyor…
ama once stress yapma olaya soguk kanli yaklasip bir an once cozmeye calis… nette fln topiklerde konyada olan hamileler yokmu onlara danis… belki bir doktor onerirler sana…
senin kozalağın yaptıklarınıda okudum ay sinir oldum allahım yaaa bunların şöyle normal olanından yokmu yaaa hapsi ayrı bi kozalak
senin kozalağın yaptıklarınıda okudum ay sinir oldum allahım yaaa bunların şöyle normal olanından yokmu yaaa hapsi ayrı bi kozalak
Bendeki normal :) Kıçımı kaşıyom :)
tatlim evet bende doktor isinin sans isi oldugunu dusunuyorum… bazen cok iyi bir doktor ile frekansin uymazsa senin icin cok kotu olabiliyor…. ben detayli icin aradigimda 20-14 dediler hafta olarak… o da daha kolay goruldugu icin cocuk… 24 ten sonra daha hizli buyuyor fln filan… benim boy ve kilomu bile sordu kadin randevu verirken etkiliyebiliyormus… oyuzden hic o konuda sIkInti yapma en yakin tarihe al git… birde doktorlarda su psikoloji cok olustu nasilsa yeni nesil herseyi internetten takip ediyor biliyor… herseyi soylememize gerek yok… oyuzden bende hep notlar alip soruyorum doktora valla… mesela seker yuklemesi icin en son randevumda sordum nezaman yapcaz diye o da direk gun soyledi… hem o hem ben rahat etmis oluyoruz boylece
sende seker icin uygun zamani kendin icin belirle randevu al derim… randevu alirken hemsireye sor acmi gelim nasil gelim diye… onlar daha cok yardim eder boyle konularda…
sorma valla hala sinirliyim… bide bu haftasonu icin bile program yapmis baska arkadaslari ile… cumartesi 14.15 te detayli randevumuz var ben direk oaray gelirim cuma aksamdan bulusucaz playstation turnuvamiz var sabahlariz diyor yaa…
bide istanbulun teee diger ucuna gitcek yine… pendik..
neyse ama az kaldi gostercem ben ona…
Bendeki normal :) Kıçımı kaşıyom :)
benimkinede son haftalarda geldiler … bu surume virus girdi sanimca yakinda yaa formatlicam yada resetlicem…
hulu
valla cok odun ve dusuncesizler yaa… bizimkide normalde haftaicileri full calisiyor… gece 2lerde fln gelip yatiyor ancak sabah 8de yine ayakta.. bir bos gunumuz iste zar zor haftasonlari onlarida nasil beceriyorsa hep uyuyarak gecirmeyi basarabiliyor…
bizimde az kaldi randevu isine donmemize… hadi cokta sIk bogaz etmim diyorum ama sustukca b.kunu cikardi valla…
cocuklari yapmadan akli nedeymis pasanin… kucagina alinca anlar o babaligi …. bakalim vekaleten babaya kizcelerini verebilcek mi
amaaan bunlardan olcakta biz görcez işte ay geçende eve aynı girdik işten dönüyoruz ikimizde o oturdu oyun oynuyo ben yemek hazırlıyorum adaletsizlik olmuyomu bu birazcık üstelik biz üç kişiyiz ve ebn senden çok daha erken gidiyorum işe diyorum eee ver birazda ben taşıyım çoocukları diyo karnımı tuta tuta iş yapıyorum dur sen yorulma çocukları ben tutarım diyo elini karnıma koyuyo adamın inadına yapar gibi
amaaan bunlardan olcakta biz görcez işte ay geçende eve aynı girdik işten dönüyoruz ikimizde o oturdu oyun oynuyo ben yemek hazırlıyorum adaletsizlik olmuyomu bu birazcık üstelik biz üç kişiyiz ve ebn senden çok daha erken gidiyorum işe diyorum eee ver birazda ben taşıyım çoocukları diyo karnımı tuta tuta iş yapıyorum dur sen yorulma çocukları ben tutarım diyo elini karnıma koyuyo adamın inadına yapar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?