- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
tatlım inşallah birşey yoktur,canını fazla sıkma sütüne de meryemede zarar etmesin,inşallah geçici bişeydir,belkide senin göğsünden kanlı süt geliyor kusunca öyle geliyordur.Dualarımızdasınız inşallah olmaz bi daha,belkide senin yediğin birşey ona dokunuyordur , kuzenimin kızı annesi süt ürünü yediği zaman oluyrdu onda,takip et istersen yediklerinideKizlar bugun canim cok skkn
Meryem`i sabah emzirdim 8 gibi memeyi biraktitan bir 10-15 dk sonra azcik tukuruk yaparken kustu ve yine kanli
Gece mememin agrisindan uyuyamadim, sagdigim halde sanki tas tasiyorum yatinca agriyor batiyor.. Dedim 1 gun emzirmedim iyilesti baya acimiyorduda gogusumu vermistim yine ..
Hemen aradim babasi doktorunu aramis ben hastaneye geciyorum elin tahlil alalim dedi.. Geldi babasi hemen hastaneye gectik muayene fln etti, agzinda yara pamukcuk fln olabilirmi bakti hic biseyi yok, dedi birkac gun memeni verme tamamen iyilesene kadar o arada yine kusarsa kanli hastaneye yatis yapilcak tedbir amacli yedigi kakasi fln kontrol etcekler . Kan aldilar birsuru tahliller icin, o kadar agladiki katila katila kan alirlarken canimdan can gitti duramadim odada kapinin onune ciktim, sanki alip hemsirelerin elinden kacasim geldi ..
Allah butun hasta bebeklere cocuklara ailelerine sabir saglik sihat versin cok zor biseymis. Dedim keske hergun dogum yapsam ama onun o aglamasini acisi olmasin yeterki..
Simdi sutu sagip sagip dokucezdoktor sen gozle kan gormesende sutte birazi bile midesi rahatsiz edebilir dedi. Bakalim oteki mememde aciyor ama kanamiyor henuz tek meme ve mamayla idare edicez birkac gun.
Yaaaaa birde ne serefsiz, insanlik disi varliklar var. Nette bebek kusmasiyla ilgili okuyordum. Bir tane 6 aylik kiz bebek varmis ve surekli kusuyormus yedigi herseyi, tamamini. Doktorlar tahliller testler yapmislar hepsi temiz cikmis bir sebep bulunamamis, en son doktoru demis ksmugunu inceleyelim bir bakterimi uretiyor midesi kusturuyor? Ksmugunda sperm bulmuslar, bebegin bakicisinin kocasi el kadar bebegin agzina bosaliyormus, nasil agladim 1 saat anlatamam icim disima cikti .. Allah`im korusun bizleri, iyi insanlarla karsilastirsin ins..
Kizlar bugun canim cok skkn
Meryem`i sabah emzirdim 8 gibi memeyi biraktitan bir 10-15 dk sonra azcik tukuruk yaparken kustu ve yine kanli
Gece mememin agrisindan uyuyamadim, sagdigim halde sanki tas tasiyorum yatinca agriyor batiyor.. Dedim 1 gun emzirmedim iyilesti baya acimiyorduda gogusumu vermistim yine ..
Hemen aradim babasi doktorunu aramis ben hastaneye geciyorum elin tahlil alalim dedi.. Geldi babasi hemen hastaneye gectik muayene fln etti, agzinda yara pamukcuk fln olabilirmi bakti hic biseyi yok, dedi birkac gun memeni verme tamamen iyilesene kadar o arada yine kusarsa kanli hastaneye yatis yapilcak tedbir amacli yedigi kakasi fln kontrol etcekler . Kan aldilar birsuru tahliller icin, o kadar agladiki katila katila kan alirlarken canimdan can gitti duramadim odada kapinin onune ciktim, sanki alip hemsirelerin elinden kacasim geldi ..
Allah butun hasta bebeklere cocuklara ailelerine sabir saglik sihat versin cok zor biseymis. Dedim keske hergun dogum yapsam ama onun o aglamasini acisi olmasin yeterki..
Simdi sutu sagip sagip dokucezdoktor sen gozle kan gormesende sutte birazi bile midesi rahatsiz edebilir dedi. Bakalim oteki mememde aciyor ama kanamiyor henuz tek meme ve mamayla idare edicez birkac gun.
Yaaaaa birde ne serefsiz, insanlik disi varliklar var. Nette bebek kusmasiyla ilgili okuyordum. Bir tane 6 aylik kiz bebek varmis ve surekli kusuyormus yedigi herseyi, tamamini. Doktorlar tahliller testler yapmislar hepsi temiz cikmis bir sebep bulunamamis, en son doktoru demis ksmugunu inceleyelim bir bakterimi uretiyor midesi kusturuyor? Ksmugunda sperm bulmuslar, bebegin bakicisinin kocasi el kadar bebegin agzina bosaliyormus, nasil agladim 1 saat anlatamam icim disima cikti .. Allah`im korusun bizleri, iyi insanlarla karsilastirsin ins..
Kizlar bugun canim cok skkn
Hayatim malesef ayni seyleri yasiyoruz, benim kozalakta biliyon en son 35 haftalikken gece birakti beni guya en gec 9 da gelcekti sabah 4 te girmisti eve, 37+1 dogurdum, o zamanda Allah korusun bisi olabilirdi , seninki tellerinide acmis bak takipte edebiliyormussun nerde, benimki bisiklet tepesinde kim bilir nerdeki pubtaydi.. Haklisin ofkelenmekte okuyunca benim bile tekrar stresten karnima agrilar girdi ama napican erkek milleti iste ne yazikki biz kadinlar kadar sorumluluk sahibi olamiyorlar..
Bosver iki gun as suratini anlamaz ama en azindan onuda huzursuz etmis olursun.. Sonra bariscan napcan baska yapcak bisi yok :))
tatlım inşallah birşey yoktur,canını fazla sıkma sütüne de meryemede zarar etmesin,inşallah geçici bişeydir,belkide senin göğsünden kanlı süt geliyor kusunca öyle geliyordur.Dualarımızdasınız inşallah olmaz bi daha,belkide senin yediğin birşey ona dokunuyordur , kuzenimin kızı annesi süt ürünü yediği zaman oluyrdu onda,takip et istersen yediklerinide
Oy kuzucum geçmiş olsun size, Meryem'e acil şifalar diliyorum.
okuzler iste . neysee yaa dedigin gibi bariscaz napcaz ama ben on a yapcagimi biliyorum . cok pis tehtid ettim cocuk dogsun vercem eline bende gidicem dedim . sutunu birakta git dedi birde yaasonrasi sorun olmazmis
tam kozalaklar yaa
Canim cumartesi gunu market alisverisine gitcez dedim biz annemle gidelim kac gunlerdir evde sen Meryem`le otur 2 saate doneriz bir kahve icer. Tamam dedi , altini degistirdim emzirdim doyurdum , yari uykulu mis gibi biraktim cocugu, yok tukururse neyle silcem, medili gozune soktum, yok aglarsa memesi nerde dedim temiz yikandi kutusunda .. Eee ayaklarini tepiyor pjamasi cikti, giydirdim tekrar birazda buyuktu alti patikte giydirdim bileklerinden bagcigi var cikarmasin diye, derken bizim kis osurdu osurdu dedi birazdan aglar altini degistirde cik, degistirdim yine 1 saat oldu, dedim gondermezsen bak bu cocuk birazdan yine acikicak hic bas edemicen ben cikiyorum dedim kactim resmen evden :)) Bir geldim uyumus bebek ama resmen oturur pozisyonda, demezmi birde kolumda uyudu sen gidince hemen ama kolumu cekince agliyor uyaniyor , oda gogusue yatirmis bacaklar yatakta iki buklum, neymis beyefendinin ellerine ihtiyaci varmis laptopta bisi okuyormus , daha 3 haftalik bebek oturur gibi uyutmus Alah muhafaza kemigi cikicak baticak fln.. Bahanede laptopu kullanamamasi ayyy sinirden sinir oldum..
Dicem o hayatim benimkide bakarim diyord ama gorduk nasil baktigini..:)))
ayyy saka gibi bu erkekler yaaa . diyorsun birakicam desen bile birakamazsin .
ama ben niyet ettim kurs buldum bunla gidicez sansimiza aksamlari 2ser saat haftada 1 kere - 6 hafta boyunca yakinda baslamak lazim hatta biraz ordan on bilgi alicak kendisi
yoksa hadi bu defa annen icin ciktiniz ama sneinda hava alip biraz kendine zamana ihtiyacin var yoksa insan kotu olur yani
hep evde hep evde . bebegide sogukta fln cikaramazsin
kayinvalidene birakip cikarsiniz arada annen olmayincada
Ben arada cikiyorum yine tadilat icin bisiler bakmaya fln gidiyoz , mutfak alisverisine gidiyoz fln annem bakiyor bebeise..
Aman hayatim kayinvalideyi hic karistirma su son iki haftada olanlari anlatsam vaktimize yazik onun hakkinda konustugumuz. Annem hep iste sen inatcisin bilmem ne guzel davran sana ole geliyordur fln derdi , oda gordu durumu .. En basitinden zaten hafatda bir belki geliyor bebegi gormeye esimle oda, yoksa umrunda degil, guya gecen gelmis calmis kapiyi acmamaisiz, ac gir o zaman baska zaman yapiyornuz yaa kapinin iki taraftanda kolu var kilitli degil bisi degil, duymamiszdir yatak odasi en sonra kapasida surekli kapali kedi girmesin diye, cocuk agliyordur tv aciktir , zil yok iki tiklatinca duymamisizdir, geldi esim annesiyle bebegi kucaga alma fln yok zaten bebek yatiyor ole bakarak seviyor hesapta , birde demesinmi gecen geldim acmadilar kapiyi rahatsiz etmek istemedim, beni onu eve almiyorum durumuna dusuruyor, diyor niye acmadiniz kapiyi dedim duymamisizdir arasaymis acin diye yada acip girseymis biliyorsun her zaman yapiyorlar dedim.. Uff Neler neler anlat anlat bitmez, annem bile dedi seninkinin annesi ne kadar dolduruyor duymaya bilmeye gerek yok adam ordan gelince hali hareketi tonu degisiyor diye..
Istanbul a annemlere gitmistim 15 gun :)
Ordayken sizi okuyarak takip ettim hep ama yazmiyordum :)
13 hafta dolacak cumartesi insallah :)
Ben seni eklemistim faceden ozlemi ve burcuyu da eklefim aslinda baya oldu ama kabul etmediniz daha :) sen bi bak faceye onayla benii canm benim srnde 33 olmussun masallah..
kızlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.detaylıya gireyim bir bakalım.
bence de kuzucuk gayet sağlıklı.
bugün tekmeleri sallıyordu ultrasonda,ama ruhsuz annesi hissetmiyor hala
canım bu süt nerden gelecekmiş?
bir yolu falan yok mu?banyo yapınca gelir derler ama sen yapmışsındır zaten.
inş yakında bu da geçer.
bu arada bizlere normal doğum tavsiye ediyor musun tatlım?
epiduraldi di mi seninki?
soyadin belen mi.. Bende bu kim diyprum galiba o sensin..
Offf burcu aksam aksamm icim cekildi. Kusan kiz bebegin haline. Cok moralim bozuldu..
Meryemimizede acil sifalar.kotu bisey yoktir icin ferah tut.
Allahtan bizim bakici esnden ayriiii senelerdir...
Istanbul a annemlere gitmistim 15 gun :)
Ordayken sizi okuyarak takip ettim hep ama yazmiyordum :)
13 hafta dolacak cumartesi insallah :)
Ben seni eklemistim faceden ozlemi ve burcuyu da eklefim aslinda baya oldu ama kabul etmediniz daha :) sen bi bak faceye onayla benii canm benim srnde 33 olmussun masallah..
pardon ozendi ..tmm ekli,mmm.
Burcu. Olsun cnim bu haberi duyunca insan icinde tutamaz ki..onemli degil...
Bugun karnim surekli kipir kipir. Bu bebek cok hareketli. Surekli oyniyor canm yanoyor artik.hele derste surekli ders anlatirken tkmeliyor..ben bagirdikca tekme yiyorum..
sütünün gelmesine sevindim tatlım.Canım çok şükür dün itibariyle biraz biraz gelmeye başladı .. Calla benim doğumum çok zordu özlemin Çok zor geçmiş .. Kendi sancın olsa belki bu kadar zor olmaz ama biz de sancı yoktu açılma olmamış rahim yunuşamamıştı ve çok zorladılar 2 gün suni sancı çektim .. İkinci bebeği düşünemiyorum bile artık .. Ama yine de bende böyle olsdu diye sende de olacak diye bi kaide yok canım hakkında hayırlısını versin Rabbim inşallah kolay bir doğum nasip eylesin ...
kız sen izne ayrılmadın mı?Pardon ozendi ..tmm ekli,mmm.
Burcu. Olsun cnim bu haberi duyunca insan icinde tutamaz ki..onemli degil...
Bugun karnim surekli kipir kipir. Bu bebek cok hareketli. Surekli oyniyor canm yanoyor artik.hele derste surekli ders anlatirken tkmeliyor..ben bagirdikca tekme yiyorum..
Sormayin kizlar bende oturdum agladim , icim almadi. Yazmamam lazimdiburaya izinde moralinizi bozdum bos yere kusura bakmayin.. Allah bin turlu belalarini versin, butun yavrulari iyi insanlarla karsilastirsin ins..
Belgincim sen nasil oldun, Poyrazimiz napiyor ?
sütünün gelmesine sevindim tatlım.
booollll bolll gelsin doysun poyrazcık.
sabır annesi sabır...
valla canım zaten ben normal mi sezeryan mı hala karar vermiş değilim.
önceleri normal diyordum.şimdi ise sizlerden de fikir alarak kararımı değiştiricem sanki.
biliyorum herkeste aynı değil ama ya ben de şanssız gruptansam.
doğumun kabusa dönmesine lüzum yok.
kardeşim isteğiyle,genel anestezi alarak sezeryan yaptı.kuzenim de aynı...
hiçbir şey hatırlamıyorlar ve şiddetle tavsiye ediyorlar.
sezeryandan sonra da ertesi gün ayaklandılar.ben normal doğum istiyorum deyince canından zorun mu var diyorlar.
kafam karışık.neyse o günlere gelelim de bi.hayırlısı.
kız sen izne ayrılmadın mı?
daha geçenlerde izin için doktora gitmiştin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?