Dostlugun ve dayanışmanın topiği

heheeheh ohh canıma değsin burda yalnız bırakırmısınız siz beni akşama kadar:)) ama bak kendimide şikayet ettim lütfen haksızlık yapmadım:))
iyi yolculuklar canım benim inş çift kişi gidiyosunuzdur

Hadi oyle olsun, atesim yukselmedi canim o yuzden hic sanmiyorum ama rabbimin mucizeleri bitmez, insallah oyle olur buyuk bir surpriz olur

hsst

kizcelere bak sen vallahi kiskanc olcaklar…. sizide paylasamaz onlar simdi… cok sana benzemesinler ama cok cekersin biri bi kolundan digeri bir kolunsan cekistirise gorurum seni :9:

tazebahar

sen nasilsin bakalim? vallahi hulu dogru soyluyor herkesler facede… cougda direk telden giriyor daha kolay yaziliyor diye… kacaklik yapiyorlar… bende dahil olmak uzere… :42:
calismalar nasil gidiyor… bu ay bat nezamn senin ? 14 kasim itibari ile sirada olanlar var.. arka arkaya guzel haberleri alicaz insallah…

Özgencim telden buraya atamıyorum
dur sana faceden atayım bi foto :)

kızlar sizden birer Yasin istesem müsait olunca okuyabilir misiniz? 40 Mevlüt'ünde 41 Yasin bağışlansın diye konuştuk annem de olucak okutucak inş

heyecanlı canım hadi hayırlısı kızı erkeği fark etmiyor valla nadıl tatlılar Rabbim isteyen herkese nasip etsin

fotokarı atınca habr habr edin kızlar göbek Show bende istiyorum

benim göbek duruyor hala 3 aylık gibiyim

tazebahar

sen nasilsin bakalim? vallahi hulu dogru soyluyor herkesler facede… cougda direk telden giriyor daha kolay yaziliyor diye… kacaklik yapiyorlar… bende dahil olmak uzere… :42:
calismalar nasil gidiyor… bu ay bat nezamn senin ? 14 kasim itibari ile sirada olanlar var.. arka arkaya guzel haberleri alicaz insallah…

Canımcım bende face de herkes ekli ben nıye göremıyorum konusmalarınızı? gerçi ilk açıldıgında ben eşimle ortak kullandığım için sizlerin mahremini görmesin diye konuşmadan çıkmıştım heralde o pencereden devam edıyo konuşmalar

benim batı valla bilmiyorum ne zaman ama kasım ortalarında olsa gerek am açalışmalar tam gaz devam edıyo inşallah canım zaten ocaka d-kadar kendiliğinden olmazsa dondurulmuşları alıcam bakalım nasip kısmet,
sen nasılsın nasıl gıdıyo ?

kızlar sizden birer Yasin istesem müsait olunca okuyabilir misiniz? 40 Mevlüt'ünde 41 Yasin bağışlansın diye konuştuk annem de olucak okutucak inş

heyecanlı canım hadi hayırlısı kızı erkeği fark etmiyor valla nadıl tatlılar Rabbim isteyen herkese nasip etsin

özlemm allah razı olsun o resimi görünce varya içime sıcak bişeler aktı maşallah paşama yaaa nasıl bir güzelliktir o , ilk önce meryemim sonra özserim içimi ferahlattı bi tek poyraz beyi göremedim

1 yasin beni sayabilrisin bebişim özserimiz için dimi?ona göre niyet edeyim

valla tatlim ben 16. haftadan olanlara pek inanmiyorum… banada %70 kiz demisti 13. haftada doktor… oyle dusunuyorum dedi… sonra 16 da gittik direk acmis bacaklari gosteri yapiyor… :9: doktorla esim cok gulmustu hatta… ama suna inaniyorum annenin icine dogan oluyor… doktor bana kiz olma ihtimalinden bile bahsettiginde inanmadim… hep erkek gecmisti oylede oldu… asil senin icinde gecen ne bakalim… :55: :8:

Valla canim haklisin aslnda ;))
Ama ne yalan soylim esimde bende en basindan beri erkek hissediyorduk :)
Hatta doktor buurda bi cıkıntı var deyince esim bende oyle hissediyordum dedi :) doktorda guldu ama 16. Haftada randevum var o zaman netlesir ben ikisinede raziyim yeter ki saglikli olsun :)) yerim yaaa

Bende okurum yasin canm
Kiz erkek farketmez tabi saglikli olsun ben hepsine raziyim :)
Sen dogum yaptin 3 aylik gibisin tatlim ama ben 3,5 aylik oldum nerdeyse gobis yok :))
Biraz kilom vardi zaten normalde simdi hic anlamiyorum :)

anaaa bi paşa dahamı ooo esra burcu bizim kızlara sahip çıkacak bisürü delikanlı geliyo erkek olarak koruyup kollucaklar kuzenlerini :)))
gözünaydın sağlığınızda yerindeymiş sen nasılsın varmı sıkıntın felan

Bebis saglikli teyzesi buyuyor uslu uslu :) bi pasa daha geliyor galiba iciniz rahat olsun prensesler guvende kizlaar :9:
Bende iyiyim cok sukur 3-4 haftadir bulantilarim cok yogundu ogurtu kusma..
Ama iki gundur azaldi nihayet baska da bi sıkıntı yok kilo da almadim henuz com mutluyum:))
Siz de buyumussunuzdur baya kizcelerle gobiste cikmistir kocaman merak ediyorum valla :)

canım buarada sanırım yazmadım bi face bi burası iyice karıştı:))
yazmadıysamda yazdıysamda çoook geçmiş olsun allahım birdaha düşürmesin hastahanelere inş bol bol şifa versin çağanımızada sanada herkesede allah:))

çok teşekkür ederim canım...hala uğraşıyoruz yavaş yavaş toparlicakk. hala kusma ara ara var..

Bende ginlerdir okuyamadim aksam otururken 3000 de ben okudum

Toplam 61.100 oluyor... ha gayret...

özgen 2000 tane daha okumuş

toplam 63 100 tane yelizin tesbihlerii

gunaydin Hnmlar ,

yeni haftamiz basladi… herkes icin hayirli - guzel - mutlu bir hafta olsun insallah…

vallahi oyle ordan telden bile yazilinca burasi bir sessizlesti…
cnm aksam cekebilirsem koyarim bir gobis resmi.. ama benim cok garip sadece once top var gibi… asil sen koy bakalim…
bu arada hic catlak fln varmi ? insallah yoktur ve olmazda ama olursa kacinci ayda cikmaya basliyor genelde…

hulu senin durum ne guzelim.. catlak fln? bir suru krem almistin sende durumlar nasil?

çatlak yok bende çağandaykende olmamıştı. hiç bişey sürmiyorum da valla. sanırım ırsi. annemde de hiç yok çünkü...

Bebis saglikli teyzesi buyuyor uslu uslu :) bi pasa daha geliyor galiba iciniz rahat olsun prensesler guvende kizlaar :9:
Ama iki gundur azaldi nihayet baska da bi sıkıntı yok kilo da almadim henuz com mutluyum:))
Siz de buyumussunuzdur baya kizcelerle gobiste cikmistir kocaman merak ediyorum valla :)

hülü doğru söylüyor... kızlara sahip çıkacak...bi yiğit daha geliyor...:34::34::34:

Canımcım bende face de herkes ekli ben nıye göremıyorum konusmalarınızı? gerçi ilk açıldıgında ben eşimle ortak kullandığım için sizlerin mahremini görmesin diye konuşmadan çıkmıştım heralde o pencereden devam edıyo konuşmalar

benim batı valla bilmiyorum ne zaman ama kasım ortalarında olsa gerek am açalışmalar tam gaz devam edıyo inşallah canım zaten ocaka d-kadar kendiliğinden olmazsa dondurulmuşları alıcam bakalım nasip kısmet,

özlemm allah razı olsun o resimi görünce varya içime sıcak bişeler aktı maşallah paşama yaaa nasıl bir güzelliktir o , ilk önce meryemim sonra özserim içimi ferahlattı bi tek poyraz beyi göremedim

Canım poyraz I'n fotoları Face ekli istersen beni ekleyebilirsin :)

Canım ben okumayı çok isterdim ama maalesef durumu biliyorsun:)
Göbek bende de halen tam anlamıyla gitmedi maalesef .. Bu arada göğüs yaraların nasıl oldu geçti mi benim biraz hafifledi gibi ..

Rabbim sizlerede nasip etsin. Ne demek teyzesi biz beraber bekledik o meleklerin gelişini tabiki gönderirim resmini
ve Yasin için çok teşekkür ederim

Bende okurum yasin canm
Kiz erkek farketmez tabi saglikli olsun ben hepsine raziyim :)
Sen dogum yaptin 3 aylik gibisin tatlim ama ben 3,5 aylik oldum nerdeyse gobis yok :))
Biraz kilom vardi zaten normalde simdi hic anlamiyorum :)

Sonra her türlü Alıcan kilo göbekte olucak olmadı diye üzülme canım
sagol canım teşekkür ederim

Canım ben okumayı çok isterdim ama maalesef durumu biliyorsun:)
Göbek bende de halen tam anlamıyla gitmedi maalesef .. Bu arada göğüs yaraların nasıl oldu geçti mi benim biraz hafifledi gibi ..

Canım biliyorum seni hiç sıkıntı yapma
silikon meme ucu kullandım bugün daha az acıdı iyileşicdk sanırım

günaydınn kızlarrrrrrrr
hava kapalı hiç bişey yapasım yok bazen enerji geliyor bazen hiçççç öyleee yat..butikbeben iç zıbın sipariş verdim. oturduğum muhitte bebek şeyleri yok. çaraşıya gitmem lazım zaten 5 tl otopark parası oluyor.. 4 tanesini 14 tl ye aldım kargo da bedavaymış..iyi oldu böylelikle eksiğimiz kalmadı...o gelince yıkıcam hepsini. bi aara cicilerin fotosunuda koyarım..:54::54::54:

Sana da günaydın esracım:)
İnternet mağazalarında dolaşmak çok zevkli. Çok değişik ürünler bulunuyor. Bazen bazı markalar kendi mağazasında olmayan indirimi yapıyorlar internet siparişinde. O zaman her şeyi almak geliyor içimden. Hele bir de kargo bedavaysa :52::52::52::52:

Allah bize de bebiş alışverişi yapmayı nasip etsin inşallah.

Evet canim zevkli gercekte.

Allahim en yakin zamanda sa.ada nasip etsin. Coktandir girmiyodun topige. Valismalar nasi gidiyor

gunaydin hnmlar ,

ahhh esram yaa bende de suan yok ama tirsiyorum valla olursa diye… ztn kara kuru biseyim biliyorsun bide izler olursa… :14:
annemde teyzemde fln yokmus… bakalim kismet artik…
valla internetten alisveris olayi guzel… daha bebek icin fazla bisey almadim ben ama banada mantikli geliyor.. nasilsa begenmezsen iade sansinda oldugu icin hic magaza magaza dolasmaya gerek yok bencede… ztn oralarda da herseyi acip elleyemiyorsun….
annemle kayinvalidem almis bisiler daha cok pijama tarzi gibi … nerden baslicagimida bilmiyorum alisveris icin aslinda… giydirilcekler konusunda… internette listeler buldum indirdim… onlardan kendime bende liste duzenlicem heralda… yoksa cok ivir zivir var gibi… :26:

bu arada biz dun aksam kozalakla bebek arabasi ve oto kolutugu aldik.. oto koltuk ana kucagi oluyor galiba… demirbaslar aradan cikti… bir sifonyer ve besik kaldi.. onlarda artik ocak ayinda kismetse… digerlerine indirimimiz var diye acele ettik biraz :31:

ozlem 1 yasinde ben okurum cnm bu aksam… benide ekle listeye….

canım bendende yazabilirsin 1 yasin heeheh ben koca göbeğimi attım faceden korku filmi izlemek istersen bakabilirsin:))

attım canım faceden sabah büyüdük biz teyzesi kocaman olduk buaralar doktora gitcez inş bebişlerinde son hallerini atarım artık size bulantılarının geçmesine sevindim inş geri gelmezler ve diğer sıkıntılarıda yaşamazsın hiç
paşamızada maşallah uslu uslu yaramazlık yapmadan büyüsün güzelce

günaydınn kızlarrrrrrrr
hava kapalı hiç bişey yapasım yok bazen enerji geliyor bazen hiçççç öyleee yat..butikbeben iç zıbın sipariş verdim. oturduğum muhitte bebek şeyleri yok. çaraşıya gitmem lazım zaten 5 tl otopark parası oluyor.. 4 tanesini 14 tl ye aldım kargo da bedavaymış..iyi oldu böylelikle eksiğimiz kalmadı...o gelince yıkıcam hepsini. bi aara cicilerin fotosunuda koyarım..:54::54::54:
ohh güle güle giyinin inş koy koy hepsini ne zevkli olur onları yıkayıp ütülemesi tabi bizim içinde bakması :)))
gunaydin hnmlar ,

ahhh esram yaa bende de suan yok ama tirsiyorum valla olursa diye… ztn kara kuru biseyim biliyorsun bide izler olursa… :14:
annemde teyzemde fln yokmus… bakalim kismet artik…
valla internetten alisveris olayi guzel… daha bebek icin fazla bisey almadim ben ama banada mantikli geliyor.. nasilsa begenmezsen iade sansinda oldugu icin hic magaza magaza dolasmaya gerek yok bencede… ztn oralarda da herseyi acip elleyemiyorsun….
annemle kayinvalidem almis bisiler daha cok pijama tarzi gibi … nerden baslicagimida bilmiyorum alisveris icin aslinda… giydirilcekler konusunda… internette listeler buldum indirdim… onlardan kendime bende liste duzenlicem heralda… yoksa cok ivir zivir var gibi… :26:

bu arada biz dun aksam kozalakla bebek arabasi ve oto kolutugu aldik.. oto koltuk ana kucagi oluyor galiba… demirbaslar aradan cikti… bir sifonyer ve besik kaldi.. onlarda artik ocak ayinda kismetse… digerlerine indirimimiz var diye acele ettik biraz :31:

ozlem 1 yasinde ben okurum cnm bu aksam… benide ekle listeye….
hayırlı olsun önemli bi eksiği kapatmışsınız arkasıda gelir inş annemin bi duası var bende sana onu söyliyim allah içini dolu etsin :))) inş allah hepimizin aldığı o cicilerin bicilrin arabaların içini dolu etsin boş koymasın amiinnn

hayırlı olsun önemli bi eksiği kapatmışsınız arkasıda gelir inş annemin bi duası var bende sana onu söyliyim allah içini dolu etsin :))) inş allah hepimizin aldığı o cicilerin bicilrin arabaların içini dolu etsin boş koymasın amiinnn

saol cnm… AMIN cumlemize insallah…. artik darisi basina diyorum :emir_bebek::emir_bebek: cifter cifter alican ….
vallahi insan biraz erken mi fln diye dusunuyor ama onu hesapla bunu hesapla biran once baslamak lazim ufak ufak alisverise dedk…

seninde kizcelerine masallah vallahi… gordum gobisi.. ama hicte korkulcak bir yanin yok guzelim masallahin var… :nazar:
bende birazdan koyucam gorursun sende benimkini

Back
X