Dostlugun ve dayanışmanın topiği

saol cnm… AMIN cumlemize insallah…. artik darisi basina diyorum :emir_bebek::emir_bebek: cifter cifter alican ….
vallahi insan biraz erken mi fln diye dusunuyor ama onu hesapla bunu hesapla biran once baslamak lazim ufak ufak alisverise dedk…

seninde kizcelerine masallah vallahi… gordum gobisi.. ama hicte korkulcak bir yanin yok guzelim masallahin var… :nazar:
bende birazdan koyucam gorursun sende benimkini

valla bizde kıyafet olaark nerdeyse alışverişi bitirdik sayılır peluş battaniyelerini aldık nevresimdi pikeydi yorgandı onları zaten annem dikiyo kundak bezleri battaniyeleri bitti işte asıl büyükler kaldı mobilyası ve arabası felan arabayı doğumdan sonraya bekletmeye karar verdim zaten şuan en önemlisi yatak mobilya bende düşündüm nolur nolmaz allah korusun bişey olursa okadar şeyi alıp elimin boş kalması onları görmek daha acı olur diye belki yanlış bi düşünce ama ne biliyim aklımdan çıkmıyo bu korku ama son zamana bırakırsamda hepsine yetişemicem şuanda bile artık alışveriş işknce gibi çok zor yürüyorum şimdiden ufak ufak alıp halletmek lazım tabi bide işin maddi boyutu var şimdiden paar ayırıyım son zaman hepsini alırım desen olmuyo ayırılmıyo ee hepsini o zaman alsan maddi anlamda baya zorlar yavaş yavaş alıp ödemek en iyisi hatta ben artık yavaş yavaş hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum şu 6. ayda bitsinde inş sonra hazırlıcam

aa bide hani sitelere üyelik felan diyoduk ya huggiesden hediye beebk bezi geldi bana dünde primadan aramışlar hediye numune göndercez adres teyidi için diye

göbeğe gelince esasında kendim kilo almadım (zaten özümde kilolu olduğum için olsa gerek:))))ama anlam veremediğim bi şekilde kalçam aldı başını gidiyo adeta göbeğimle yarış halinde bakmayın göbeğim korku filmi felan diyorum ama o büyüdükçe ben seviniyorum büyüsünde bebklere yer açılsın 1tane olsa karnım büyümese bile bi yer bulur ama büyümemesi allah korusun iki tane oldukları için daha kötü

esra canım yelizin tesbihler bitti şimdi kim için okuyalım seni biraz daha erteleyip şimdi arada batı yakın olan birine okuyup seninkini doğuma yakınmı okuyalım, şimdi sanamı okuyalım batı yakın olanlardanda okumadığımız sanırım tazebahar var arifenin bat nezaman onu bilmiyorum yanlış biliyor olabilirm 0311 yeni adet oldu evin yeni oldu nuran merve yeliz ve feride için okuduk allah kabul etsin eksik yada yanlış varsa düzletin kızlar

selamlar herkese haftaya tüp bebeğe başlıyorum doğum yapanlar allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün.
doğum yapacak olanların allah yanında olsun inşallah. Seviyorum hepinizi dua edin bana da :(

esra canım yelizin tesbihler bitti şimdi kim için okuyalım seni biraz daha erteleyip şimdi arada batı yakın olan birine okuyup seninkini doğuma yakınmı okuyalım, şimdi sanamı okuyalım batı yakın olanlardanda okumadığımız sanırım tazebahar var arifenin bat nezaman onu bilmiyorum yanlış biliyor olabilirm 0311 yeni adet oldu evin yeni oldu nuran merve yeliz ve feride için okuduk allah kabul etsin eksik yada yanlış varsa düzletin kızlar

canım benim bat 12 si ya da 13 ya da 14 ü tam bilemiyorum ama bu ayın ortalarında kim için olursa seve seve okurum ben de farketmez hiç gönüller bir:16:

selamlar herkese haftaya tüp bebeğe başlıyorum doğum yapanlar allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün.
doğum yapacak olanların allah yanında olsun inşallah. Seviyorum hepinizi dua edin bana da :(

canım allah yardımcın olsun bende eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm merak ettiğin bir şey olursa yardımcı olabilirim ,zor gibi görünse de heycanlı bi süreç allahım çabalarını boşa çıkarmasın

gunaydin hnmlar ,

ahhh esram yaa bende de suan yok ama tirsiyorum valla olursa diye… ztn kara kuru biseyim biliyorsun bide izler olursa… :14:
annemde teyzemde fln yokmus… bakalim kismet artik…
valla internetten alisveris olayi guzel… daha bebek icin fazla bisey almadim ben ama banada mantikli geliyor.. nasilsa begenmezsen iade sansinda oldugu icin hic magaza magaza dolasmaya gerek yok bencede… ztn oralarda da herseyi acip elleyemiyorsun….
annemle kayinvalidem almis bisiler daha cok pijama tarzi gibi … nerden baslicagimida bilmiyorum alisveris icin aslinda… giydirilcekler konusunda… internette listeler buldum indirdim… onlardan kendime bende liste duzenlicem heralda… yoksa cok ivir zivir var gibi… :26:

bu arada biz dun aksam kozalakla bebek arabasi ve oto kolutugu aldik.. oto koltuk ana kucagi oluyor galiba… demirbaslar aradan cikti… bir sifonyer ve besik kaldi.. onlarda artik ocak ayinda kismetse… digerlerine indirimimiz var diye acele ettik biraz :31:

ozlem 1 yasinde ben okurum cnm bu aksam… benide ekle listeye….

Hayırlı olsun eşyalarınız canjm inş güzel günlerde kullanırsınız :)
yasin için teşekkür ederim

canım bendende yazabilirsin 1 yasin heeheh ben koca göbeğimi attım faceden korku filmi izlemek istersen bakabilirsin:))

attım canım faceden sabah büyüdük biz teyzesi kocaman olduk buaralar doktora gitcez inş bebişlerinde son hallerini atarım artık size bulantılarının geçmesine sevindim inş geri gelmezler ve diğer sıkıntılarıda yaşamazsın hiç
paşamızada maşallah uslu uslu yaramazlık yapmadan büyüsün güzelce

ohh güle güle giyinin inş koy koy hepsini ne zevkli olur onları yıkayıp ütülemesi tabi bizim içinde bakması :)))

hayırlı olsun önemli bi eksiği kapatmışsınız arkasıda gelir inş annemin bi duası var bende sana onu söyliyim allah içini dolu etsin :))) inş allah hepimizin aldığı o cicilerin bicilrin arabaların içini dolu etsin boş koymasın amiinnn

gördüm hiç de korku filmi degil ben tek bebekle senden çöktüm
sagol canım Yasin için de Allah razı olsun

Rabnim cabaşarınızı boşa çıkarmasın nasip etsin sizlerede canım

cnm lohusalık devam ettiği için bnde okuyamıorum şaun maalesef ama anneme okutablrsem yazarm burdan sana. bnmdde kısmetse bu pazar mevlüt olcak. bnm göğüslerim brz daha alıştı gbi. yalnız bişi sorcam çok sık emziriorum ve çok uzun sürüo. ynede doymuo bazen ağlıoo:( sizde de böle şeyler oluo mu?* bde gece kaç kere kalkıosunuzz??

Hayirli olsun canim..bizleri muhakkak haberdar et. Sende uzun suredir yoktun..

Hulyaaaa

Benim tesbihi erteleyebiliriz. Isteyen sirayi alsin kizlar. Benimkine daha haftalar varrr...

Suzii.

Ilk. Uc ay bebekler ayagi patikli takimlardan giyiyor. Sonra yaz olursa thsirt sort yada tam yazin sadece citcitli body goyiyor...ilk 6 ay icin cok cicili bicili biseyler alma...duruma gore bauramda yazin alirsin...9 aydan sonra giydigi yakisiyor bebeklere normal kiyafet yakisiyor..

Suzii.

Ilk. Uc ay bebekler ayagi patikli takimlardan giyiyor. Sonra yaz olursa thsirt sort yada tam yazin sadece citcitli body goyiyor...ilk 6 ay icin cok cicili bicili biseyler alma...duruma gore bauramda yazin alirsin...9 aydan sonra giydigi yakisiyor bebeklere normal kiyafet yakisiyor..

cnm valla bende senin gibi dusundum… ztn annem ve kayinvalidem hep ayagi patikli tulumlar almis. ben daha pek incelemedim ama ben onlara pijama diyorum… 0-3 ay arasi icin… sonrasi ztn yaz olucak bizde kismetse… ozamnda dedigin gibi citcitli body giyer diyorum ondan hic bisi almadim … bide gelen giden sagolsun eli bos gelmez… halam ve kozalagin kuzeni bir cok seyi giydirememis bile sifir duruyorlarmis oyle onlarda senin gibi diyor… en iyisi dogmasina yakin 3-5 bisey daha alip sonrasinda ihtiyac oldukca almak olcak galiba… :26:

canım benim bat 12 si ya da 13 ya da 14 ü tam bilemiyorum ama bu ayın ortalarında kim için olursa seve seve okurum ben de farketmez hiç gönüller bir:16:

canım allah yardımcın olsun bende eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm merak ettiğin bir şey olursa yardımcı olabilirim ,zor gibi görünse de heycanlı bi süreç allahım çabalarını boşa çıkarmasın

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun amin inşallah

Hayırlı olsun eşyalarınız canjm inş güzel günlerde kullanırsınız :)
yasin için teşekkür ederim

gördüm hiç de korku filmi degil ben tek bebekle senden çöktüm
sagol canım Yasin için de Allah razı olsun

Rabnim cabaşarınızı boşa çıkarmasın nasip etsin sizlerede canım

Amin inşallah canım

Hayirli olsun canim..bizleri muhakkak haberdar et. Sende uzun suredir yoktun..

Hulyaaaa

Benim tesbihi erteleyebiliriz. Isteyen sirayi alsin kizlar. Benimkine daha haftalar varrr...

evet uzun zamandır yoktum çok yoruldum 2 negatif aşılama geçirdim yazın tükendim bi ara bayramda ara verdik işte haftaya tekrar başlıyoruz yola devam allah yardımcımız olsun. Haber vermeye çalışırım tüp bebek süresince ablamlarda kalıcam istanbulda.

Günaydın kızlar :21::21::21::21::21:

Dün bir arkadaşım doğum yaptı. Epudral normal oldu. Doğumdan 2 saat sonra gittim yanına çok iyiydi. Bebiş minnacık ve çok tatlıştı. Allahım bizlere de bu mutluluğu tattırsın. İsteyen herkese istediği zamanda nasip etsin. :emir_bebek:

Blazee

Canim allah sanada nasip etsin..en yakin zamanda.
Tup bebek asamasinda insallah hersey iyi gider. Ve bebegine kavusursun...

Evet kizlarrr tesbihimizi kimin icin okuyalimmm.

cnm lohusalık devam ettiği için bnde okuyamıorum şaun maalesef ama anneme okutablrsem yazarm burdan sana. bnmdde kısmetse bu pazar mevlüt olcak. bnm göğüslerim brz daha alıştı gbi. yalnız bişi sorcam çok sık emziriorum ve çok uzun sürüo. ynede doymuo bazen ağlıoo:( sizde de böle şeyler oluo mu?* bde gece kaç kere kalkıosunuzz??

Bizde coksık ve uzun emiyoruz gece 5 diye bilirin uyanmaya :(
mewlütünüz için Allah kabul etsin bende 40 olduğu hafta sonu istiyorum bakalım becerbilcem mi?
Okutabilirsen sewinirim canım sagolasın annen haber verirsin eklerim canım

allah yardımcın olsun canım inş allahım klaylık versin daha fazla yıpranmadan mutlu haberi alın inş bu işlem sonunda

Blazee

Evet kizlarrr tesbihimizi kimin icin okuyalimmm.

canım ozaman tazebahar için okuyalım herkes için uygunmudur daha sonrada alpgulsun için okuyabiliriz arkasından da senin zamanın yaklaşmış olur sana okuruz nasıl sen bi sor istersen kızlara faceden isteyen varsa onu alırız öne

Blazee

Çok teşekkür ederim canım. Hepimize nasip olsun bu sevinçler. Yanlız ufacık bir karışıklık oldu :) Tüp bebek yaptırmıyoruz. İnşallah da ihtiyacımız olmadan rabbim nasip eder. Henüz 2. ayımız bu ay :)

Bizde coksık ve uzun emiyoruz gece 5 diye bilirin uyanmaya :(

Ay ne güzel telaşlar bunlar böyle. Gece uyanmalar 40'lar falan. Tabi uyanmasa keşke, ama o da ayrı zevk bence.

Back
X