- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
canım özelden atayım sana akşam
giremiyorlar değil kuzu sen bi girde bak facedeki konuşmalara anaaaammtakip edemiyosun valla:))
sende gizli farklı iismle face al canım ya konuşmaları ordan takip et :))
canım eczane varsa yakınlarında doktorunu telle ara sor bence eczaneden cumartesiyi beklemeden alıver kendin reçetesizde satılıyor çokda pahalı bişey değildi eczacıyada sorabilirsin hatta
kızlar ne habersiniz. tesbihler kimin için okucazzz özgen senin içinmiydi kuzumm
ay öğrenince banada detaylı bi anlat kuzum yaa mesaj atılıyomuş onu attım sonra bana bi mail geldi sonrası benim beynimi bulandırdı bende dayanamadım sen yapabilirsen banada anlat iyicene:))nickimizi nasıl deiştiriyoduk yaaaa msj mı atıyoduk..:44::44::44::44::44:
sen şu alttan çıtçıtlı bodyleri hangi steden ne marka almıştın?
bi de başka alan var mı?
ben organik pamuklu olanları çok beğendim.
mother love dan 1 tane aldım.1 karış.15tl.
çok beğendim diye aldım,pahalı aslında.
bi de bacım bunun uzun kollusu mu yarım kollusu mu kolsuzu mu makbul?
hıı bi de all for kids de gördüm %70 te bir kapşonlu hırka gibi,kaban bile olur.ama en büyüğü 56 cm.
herhalde nisan mayısta giyer sadece.25 tl .alıcam valla aklımda kalıyooooooooo...
hoş 2 aylık çocukla da gezmeye gidilir mi ki?
eee bikaç tur atarız herhalde.
gunaydinlar ……..
ve yarin tatil….
ya bugun basim bir garip… sanki ici donuyor bir turlu dikkatimi toparlayamiyorum… aniden kalkinca hani bi sersemlik gelir yaa oyle … anlamadim neden…
yaaww kizlar siz valla dunyalari almissiniz ben daha hic bisey almadim oyle .. hala erteliyorum onlari… demirbaslara takmis durumdayim ben daha cok..
en iyisi kuzular siz alin alcagininizi sonra birinizde bana bir liste gonderin sundan sukadar al diye uzun kisa kollu kolsuz … battaniye fln filan .. yoksa benim sipa ciplak gezecek gibi
kayinvalide bir iki pijama tulum almis.. annem oyle bir iki kisa kollu body almis okdar… bide hastane cikisi icin bir takimla 2 belek seti aldik bulgaristana gittimizde okadarcik..
kız çıplak kalmıcak kadar almışın ya işte:))) valla canım biz biraz paniğiz yani biz derken annem ananem ve ben o yüzden aklımızda kaalcağına alalım dursun hazırda dedik bide benim erken doğum felan olursa diye korkum varya üzerine artık gitgide ağırlaşıyorum çıkamam diye doldurdum o ıvır zıvırları ama bizdede o demirbaşlar yok ha bide bizde akraba makrabada yoktur ee ben küt diye doğum yaparsam annem yanımda olcak ananem zaten hasta kendi çıkamaz dışarı alsa getirse yani doğum yaparsam beklenmedik bi anda şunu bunu getircek kimse yok benimkiler bildiğin çıplak kalır
ii yapmissin aslinda basliyarak bende ufaktan baslarim ozamn artik ama benim anne ve kayinvlaide rahat… dun aksam diyorum 5.5 aylik olduk artik aaa okadar oldumu 3.5 ay kalmis diyor… dedim valla ben bilmem annemle dusunun sonra napcaksiniz… cunku annemde aralik gelsin bende isten ayrilim ocakta yapariz diyor alisverisi… bende iyice saldim oyuzden ….
kiz sen dogumdan sonra kac gun evden cikmican oyle… Rabbim nasip ederse ben 1 hafta sonra atarim kendimi disari… 1 saatlik yuruyusler icin bebisle…
kızlaar nasılsınız
özlemm
canım ozser paşa için 1 yasinde ben okudum oyy napıo kuzuu yaa bende isterim fotoo
canlarım bugun yumurtamı kontrol etmek için doktora gittim 18 küsür mm olmuş doktor yumurtan çok iyi durumda dedi bende peki çatlayıp çatlamadığını anlayabiliyormusunuz dedim oda çatlatalımmı yumurtayı iğneyle çok güzel buyumuş şansımızı deneyelimmi dedi bende kaabul ettim göbüşten ovitrelle vurdu herşey çok çabuk gelişti yarın ve ondan sonraki gün ilişkiye gir dedi ama saat fln sormayı unuttum bide daha sonrasındada ilişkiye devam etmelimiyim kızlar siz biliosunuzdur bi yardım edin bana lütfenniçimi bi umut kapladı inşallah iğne vesile olurda bebişim gelir dua edin kızlar nolur
ebdaaaa mantar için
canım bende olmuştum bikere çok kötü oluo gerçekten yaa travazol krem bende daha cok kaşıntı yapmıştı doktorda bana tuvalet tasına su doldur birazda sirke koy onunla yıka demişti gerçekten çok rahatlatıo kaşıntını alıo
kızlaar nasılsınız
özlemm
canım ozser paşa için 1 yasinde ben okudum oyy napıo kuzuu yaa bende isterim fotoo
canlarım bugun yumurtamı kontrol etmek için doktora gittim 18 küsür mm olmuş doktor yumurtan çok iyi durumda dedi bende peki çatlayıp çatlamadığını anlayabiliyormusunuz dedim oda çatlatalımmı yumurtayı iğneyle çok güzel buyumuş şansımızı deneyelimmi dedi bende kaabul ettim göbüşten ovitrelle vurdu herşey çok çabuk gelişti yarın ve ondan sonraki gün ilişkiye gir dedi ama saat fln sormayı unuttum bide daha sonrasındada ilişkiye devam etmelimiyim kızlar siz biliosunuzdur bi yardım edin bana lütfenniçimi bi umut kapladı inşallah iğne vesile olurda bebişim gelir dua edin kızlar nolur
ebdaaaa mantar için
canım bende olmuştum bikere çok kötü oluo gerçekten yaa travazol krem bende daha cok kaşıntı yapmıştı doktorda bana tuvalet tasına su doldur birazda sirke koy onunla yıka demişti gerçekten çok rahatlatıo kaşıntını alıo
kızlaar nasılsınız
özlemm
ebdaaaa mantar için
kızlar ne habersiniz. tesbihler kimin için okucazzz özgen senin içinmiydi kuzumm
kız allah seni netmesin:))) nasıl güldüm aman kocan farkedipte sonra hepten yanlış anlamasın sen açık açık söyle bence biz kızlarla konuşcaz ama özel o yüzden sırf konuşmak için alıyorum bu adresi diye
ozgen içi ilk 10000 tevhid benden :)
kızlaar nasılsınız
özlemm
ebdaaaa mantar için
Canlarim cok sagolun ozaman ben bugun ve yarin calisiorum ondan sonra gunasiri ayin 20sine kadar devam edeyim batimda 24ubayiliorumm size ya kadin dogum uzmanlarim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?