Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Evet evet gondrr canim :) benim gobis cikinca (bakalim kac ay gizlicek kendini :)) gonderirim bendee

kızlar ne habersiniz. tesbihler kimin için okucazzz özgen senin içinmiydi kuzumm

canım özgen yani tazebahr için okuyoruz bu kez arkasındanda acil bi durum çıkmazsa alpgülsün ve sonrada sen ne dersin sen faceden kızlarada bi sor emi

nickimizi nasıl deiştiriyoduk yaaaa msj mı atıyoduk..:44::44::44::44::44:
ay öğrenince banada detaylı bi anlat kuzum yaa mesaj atılıyomuş onu attım sonra bana bi mail geldi sonrası benim beynimi bulandırdı bende dayanamadım sen yapabilirsen banada anlat iyicene:))

valla canım ben sana telefonda konuştuğumuzda bahsettiğim yere gittim orda bi bebek mağazası vardı tek çıtçıtlı badiler 3,5 -4tl uzun kollu olanları 5 tl yeni doğan pijama takımları 7,5-8,5 tl idi hastane çıkışlarıda kalitesine göre değişiyodu ama 50-60tlye gayet kaliteli 10'lu hastane çıkışları vardı idil bebe'nin felan yeni doğduğunda hastanede orda pis pis giydircekler diye ben 35liralık bişey aldım ama öyle uyduruk bişeyde değil orta ayarda bebeklerim yanıma gelip çıkarken felan giydirmek içinde 10'luların içindeki çoğu eşya bana lüzümsuz olcağı için (battaniye felan) 5li takımlardan aldım 15-25tl bence marka felan bakma kızların dediği gibi zaten en fazla 2-3 kez giyiyolar yeni doğduklarında ama ben bol bol farklı boylarda çıtçıtlı badi aldım uzun kollu kısa kollu kolsuz onları doldurdum battaniyede kundak örtüsü şusu busu çok gerekli oluyomuş esranın dediği gibi annem bol bol dikti güzel güzel süslü püslü battaniye 1tanede peluş battaniye aldım sen en iyisi gel buraya burdan alışveriş yapalım sneinle birlikte hem ablanıda görmüş olursun:))

gunaydinlar ……..

ve yarin tatil….

ya bugun basim bir garip… sanki ici donuyor bir turlu dikkatimi toparlayamiyorum… aniden kalkinca hani bi sersemlik gelir yaa oyle … anlamadim neden…

yaaww kizlar siz valla dunyalari almissiniz ben daha hic bisey almadim oyle .. hala erteliyorum onlari… demirbaslara takmis durumdayim ben daha cok..
en iyisi kuzular siz alin alcagininizi sonra birinizde bana bir liste gonderin sundan sukadar al diye uzun kisa kollu kolsuz … battaniye fln filan .. yoksa benim sipa ciplak gezecek gibi
kayinvalide bir iki pijama tulum almis.. annem oyle bir iki kisa kollu body almis okdar… bide hastane cikisi icin bir takimla 2 belek seti aldik bulgaristana gittimizde okadarcik..

kız çıplak kalmıcak kadar almışın ya işte:))) valla canım biz biraz paniğiz yani biz derken annem ananem ve ben o yüzden aklımızda kaalcağına alalım dursun hazırda dedik bide benim erken doğum felan olursa diye korkum varya üzerine artık gitgide ağırlaşıyorum çıkamam diye doldurdum o ıvır zıvırları ama bizdede o demirbaşlar yok ha bide bizde akraba makrabada yoktur ee ben küt diye doğum yaparsam annem yanımda olcak ananem zaten hasta kendi çıkamaz dışarı alsa getirse yani doğum yaparsam beklenmedik bi anda şunu bunu getircek kimse yok benimkiler bildiğin çıplak kalır

ii yapmissin aslinda basliyarak bende ufaktan baslarim ozamn artik ama benim anne ve kayinvlaide rahat… dun aksam diyorum 5.5 aylik olduk artik aaa okadar oldumu 3.5 ay kalmis diyor… dedim valla ben bilmem annemle dusunun sonra napcaksiniz… cunku annemde aralik gelsin bende isten ayrilim ocakta yapariz diyor alisverisi… bende iyice saldim oyuzden ….

kiz sen dogumdan sonra kac gun evden cikmican oyle… Rabbim nasip ederse ben 1 hafta sonra atarim kendimi disari… 1 saatlik yuruyusler icin bebisle…

benimde kayınvalidemle eşim pek rahat en fazla 14 hafta kaldı diyorum kocama ooo azmıda daha koskocaman 3,5aydan bahsediyosun diyo dünde jayınvalidem durmuş ee değişik ipler çıkmış battaniye örelimmi istermisin diye bana soruyo allahım yarabbim bana sorulurmu yapacaksan yap yapmayacaksan yapma dimi bende yüzsüzlük yaptım gözün görürse ör dedim :))benim eşeğimi sağlam kazığa bağlamam lazım annemden başka kimsem yok güvenebileceğim
valla canım benim iki taneyle dışarı çıkmam azcık yaş şubatta felan doğarlarsa bide zaten hava soğuk olur ozamanlar bide baan çekerlerse benim azıcık ayağım üşüsün hemen üşütürüm midem oram buram acımaya başlar küçükkende böyleymişim eve gömülüp kalcam sanırsam ben bikaç ay

Tabi tabi kızlar doğurun 3 güne gezersiniz :) salondan mutfağa
kız bebiş uyanıkken tek bildiği emme

:)) valla kızlar bugün tam 2 haftalık olduk sadece 1 kere Dr kontrolüne çıktık onun dışında özlemin dediği gibi mutfakla oturma arasında gidip geliyoruz :)) gezmek bir hayal oldu neredeyse en iyisi siz şimdiden stok yapın iyice gezin :))

kızlaar nasılsınız

özlemm
canım ozser paşa için 1 yasinde ben okudum oyy napıo kuzuu yaa bende isterim fotoo

canlarım bugun yumurtamı kontrol etmek için doktora gittim 18 küsür mm olmuş doktor yumurtan çok iyi durumda dedi bende peki çatlayıp çatlamadığını anlayabiliyormusunuz dedim oda çatlatalımmı yumurtayı iğneyle çok güzel buyumuş şansımızı deneyelimmi dedi bende kaabul ettim göbüşten ovitrelle vurdu herşey çok çabuk gelişti yarın ve ondan sonraki gün ilişkiye gir dedi ama saat fln sormayı unuttum bide daha sonrasındada ilişkiye devam etmelimiyim kızlar siz biliosunuzdur bi yardım edin bana lütfenn içimi bi umut kapladı inşallah iğne vesile olurda bebişim gelir dua edin kızlar nolur

ebdaaaa mantar için

canım bende olmuştum bikere çok kötü oluo gerçekten yaa travazol krem bende daha cok kaşıntı yapmıştı doktorda bana tuvalet tasına su doldur birazda sirke koy onunla yıka demişti gerçekten çok rahatlatıo kaşıntını alıo

hadi hayırlı olsun canım ben iğne vurunmadım hiç ama kızlar olmuştu hatta en sonda feride oldu onlara soralımda yardımcı olurlar ama anladığım kadarıyla doktorlar bu iğne konusunda herkese başka şeyler söylüyolar

Canim doktorlarin geneli ilk iliskiyi 36 saat sonra oneriyor ve gun asiru uc gun iliski diyor diger gunleri senin zevkine birakiyor bana iki doktirda bunu dedi simdiki doktorum da ignehi vurdugu gun den itibaren bir hafta hergun dedi ama iz buna uyamadik sen yarin istedigin vakit yap bence 36 saat deniuor ama yumurtanin erken catlama ihtimali var zaten spermler 48 saat yasiyor hazir sperm olur

Canım bu ay bende ovitrelle iğne oldum. 20mm tek yumurtam için. 36 saat sonra ilişki ve ondan 1 sonraki gün ilişki dedi bana.Ama ben tek ilişki yaşadım o da 36 saat sonraki. Beklemedeyim DPO9 bugün. Bol sanş sanada....

kızlar ne habersiniz. tesbihler kimin için okucazzz özgen senin içinmiydi kuzumm

evet bebişim benim için inşallah

evet yaa bu da aklıma geldi açtım aslında sorna da eşim yanlış anlar diye bende slicem ona göre katılırım:) ama burdan devam etmek daha eglenceli yaaaaaaaaaa

ozgen içi ilk 10000 tevhid benden :)

canımmm allah razı olsun, allah kabul etsin

0311-
canım ovitrelle den sonra 36 saat sonra yumurta çatlar, yumurta çatlayıp rahme atılamdan once orda sperm olamsı lazım öncesi ve sonrası sperm olabilmesi için gün aşırı ilişki belki 36 saatten sonraki gun her gun ilişki 2-3 gun için ii olabilir

canım sagol Allah kabul etsin foto faceden atayım sana da :)
inş işe yarar bence sen birkaç gün sıkı çalış şimdi

Rabbim bu ay hepinizin güzel haberlerini duymamızı nasip etsin

Canlarrr gunaydin hepinize …
bol keyifli bir haftasonu olsun hepimizz icin…..

0311

cnm hadi bakalim insallah guzel olur snein icinde hersey … bak nasil hersey kendiliginden de gelismis hemde…. bosalan gobisler dolucak insallah bu ay …
bu durumda snein bat nezamn oluyor sende soylede bilelim bizde :26:

hulu

tatlim bende ofisteyim bugun… valla hic sikayet etme … bugun tam 8 arac cikisim var ben napim ….
bide aksam en yakin arkadasimda yatili kalcam.. kozalak hani gecen haftaki oyun programi vardi yaa o zamn iptal olmustu bu hafta gidiyorlar bende arkadasima gidim dedim aylardir gorusemedik ama nasil olcak bilmiyorum… sanirsam ruhum ofiste kalcak bedenim orda olcak gece

Canlarim cok sagolun ozaman ben bugun ve yarin calisiorum ondan sonra gunasiri ayin 20sine kadar devam edeyim batimda 24u bayiliorumm size ya kadin dogum uzmanlarim benim

Canlarim cok sagolun ozaman ben bugun ve yarin calisiorum ondan sonra gunasiri ayin 20sine kadar devam edeyim batimda 24u bayiliorumm size ya kadin dogum uzmanlarim benim

aa çok sevindim hadi bakalım bu ay umut daha çok o zamn..

seini face yok mu daha çok ordayız biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…