kıslar 10 puanlık uzmanlık sorum şu dur:)
yumurtladıktan 14 gün sonramı adet olunur yumurta çatladıktan 14 gün sonramı??
ben ayın 26 sında doktora gittim o zaman 4 adet yumurtam vardı aklıma takıldı bilen fikri olan varmı?
ay çok heyecanlandım şimdi bu soruyu bilen uzmanmı olmuş olcak:)))
kuzum yumurtlamak tabiri yumurtanın olgunlaşmasımı oluyor öncelikle bunu çözmek lazım sanırsam ama bildiğim ve mantık yürüttüğüm kadarıyla çatladıktan ortalama 14 gün sonra adet olunuyor ama illede 14 gün olcak diye bi kaide yok tabikisi dayanağı nedir bu tezinin dersen ben yumurta takibine gidiyodum ya adetin 3. günü zaten yumurtam var yok söylüyodu ozamanlardan yumurta oluşmaya başlıyo ve kütütrdedenek çatladıktan sonra adet olunuyo diye düşünüyorum
Ben araştırmıştım. Ovulasyondan sonra 14. günmüş. Her kadında bu süre değişmezmiş.Tabi ki bu internet verilerine dayanıyor.
Geçen ay benimki şöyle oldu.
Ovulasyon testi yaptım. 17. ve 18. günler ovulasyon testleri iki çizgi çıktı. 3. gün yapmadım. Hangi gün yumurtladım bilmiyorum. Reglim eğer 17. gün yumurtladıysam 15 gün sonra oldu. Eğer 18. gün yumurtladıysam 14 gün sonra oldu. Daha net bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın :)
kızlar,detaylıya girdik dün.
kalpte ekojenik odak çıktı.
bu da down sendromunun farklı işaretlerinden biriymiş.
1/200 olan riski 2 katı artırıp,1/100 e yükseltiyormuş.
bunun dışında gelişimi süper ve diğer 12 belirtinin hiçbiri yok.
doktor gene amniyo tavsiye etti.
çok kararsız kaldık;ama bu şüpheyle 4,5 ayı daha geçiremiycem.
bu nedenle yarın saat 15'te amniyo yaptırıcaz.
korkuyorum,endişeliyim;ama kötü hissetmiyorum.
dualrınızı bekliyoruz melekimle.
canımmmmmm,tebrik ederim.
inan çok sevindim,sabah sabah süper oldu bu
oğlunda sen de süpersiniz
hiç umutsuzluğa düşmemenin eseri senin bebişin.
inanılmaz sevindim.
Saolasın Yaseminim, seninde gönlün ferah olsun teee baştan beri sölüyom biliyosun sapasağlam oğluşun. Bu arada banada oğlun dedin bencede ERKEK geliyooooooooocanımmmmmm,tebrik ederim.
inan çok sevindim,sabah sabah süper oldu bu
oğlunda sen de süpersiniz
hiç umutsuzluğa düşmemenin eseri senin bebişin.
inanılmaz sevindim.
Tek gecelik nokta vuruşu bebem benim, Rabbim sanada yazsın güzelim en kısa zamanda inşallahya hatun tek gecelik lişkiyle tutturdum dıyor
valla dur face de halay çekemedim burda çekicem
Hülü hülüüüüüüüü, dedin kız ne hakkını yiyimayy yeliz test yapmış kız hani perşembeydi yaaa çok sevindim yılbaşından önce olcak demedimmi gözümüz aydın darısı diğer kızların başına inş sonuna kadar hiiiç bir sorun çıkmaz yaa nasıl sevindim yaaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?